Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tripsy

26 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pont egy hónappal a nyaralásom után végre eljutottam oda, hogy írjak. Shame on me, tudom. Szóval július végén 10 napra hazamentem, hogy egy intenzív töltött káposzta / pálinka kúrán vegyek részt. Nagyon jó volt újra látni mindenkit (már akivel sikerült találkoznom).…..
Az elmúlt hónapban egy átjáróház volt a szobám, olyan sztárvendégekkel, mint Melinda Julival karöltve, illetve Ádám. Nagyon jó volt újra ismerős arcokat látni, remélem ők is élvezték a kintlétet, erről majd kérdezzétek őket, ha szeretnétek, én nem nyilatkozhatok a…..
#1: Lejárt a próbaidőm, és véglegesítettek a munkahelyemen. Még fagyit is kaptam ennek örömére a manageremtől.#2: Szobát cseréltem az egyik lengyel lánnyal, úgyhogy most egy két és félszer akkora szobában lakom, mint eddig. Beépített szekrény, íróasztal és…..
Azért annak is megvan a maga varázsa, amikor az ember nyarat kezdeni megy Londonba. Hiába az édesanyámtól kapott öltözködési intelem, a heatwave (ahogy kint nevezték) az heatwave(aka 23-25 fok), és az itthoni május után még fejbe is kólinthat. Éljen a vulkán meg a global warming, a…..
Már apukám is szóvá tette, hogy régen írtam, úgyhogy tényleg itt az idő, hogy beszámoljak az elmúlt hetekről. Május utolsó napján egy hosszú hétvégét Brightonban töltöttük Edinával. Vasárnap reggel két óra alatt lebuszoztunk a tengerpartra. Egész szombaton szakadt az eső,…..
Tripsy 2010.06.15 21:03:33
@gringow: Az.
Az elmúlt hétvége volt az év legmelegebb hétvégéje Londonban, legalábbis ezt mondják a meteorológusok, úgyhogy jelentem, én már túl vagyok a nyáron. Az egész város a szabadban volt a hétvégén, az összes park dugig volt emberrel, és mindenkinek iszonyú jókedve volt. Persze…..
  Csak úgy repülnek a napok, a bejegyzések meg rövidülnek és ritkulnak, shame on me. Igyekszem változtatni ezen. Először is részvétem mindenkinek az otthoni londoni időjárás miatt (miután minden második ember státuszában/csoporttagságában/lájkolt oldalán ezt látom,…..
Három random dolog, ami fölött nehéz szó nélkül elsiklani: a smalltalk, a nadrág helyett hordott leggings és a késelés. Mindegyik végtelenül divatos itt.  Kezdjük az elsővel. A mellébeszélésről van szó, vagyis arról, hogy mindig mindenhol mindenkivel le kell futnod a…..
  Fogalmam sincs, hogy olvassa-e egyáltalán még valaki ezt az oldalt, de mivel született optimista vagyok, úgy döntöttem, írok, hátha valaki arra vetemedik, hogy mégiscsak elolvassa egyszer.   Ez a hét eléggé őrültekháza módjára telik, a fél reservations csapat…..
Tripsy 2010.05.02 19:45:11
@Erőss Csaba: A statisztikákat láttam eddig is, a másik infó viszont új volt. Kösz, prof! :)
Mint többen tudjátok, az Eyjafjallajökull kegyeltje lettem, és hazajutottam a hétvégén Magyarországra. Szombaton volt a diplomaosztóm. A talár 100% műanyagból készült ugyan, de legalább volt rajta Külker logó, és a sapka is szépen repült. A szombat este az olcsó…..
 Vajon hazajutok-e a hétvégén? A helyesen válaszolók között kisorsolunk egy felbecsülhetetlen értékű személyes találkozást velem, szombat este. Katt ide.  Együtt sikerülhet! :) ..
Napsütésre kelni Londonban azt jelenti, hogy az a nap már nem alakulhat rosszul. És ez így is van. A HR-es nő ma behívott egy értékelő beszélgetésre, hogy hogy érzem magam így a második hetem vége felé, hogy tetszik a munka meg a társaság. Elmondtam neki, hogy mennyire szeretek…..
Tripsy 2010.04.17 22:35:46
@MentolosMenta: Szoktam! ;)
  Pénteken szokás szerint beültünk munka után egy pubba, most egy másikba, mint múltkor. Nagyon kis helyesek voltak a munkatársaim, jó volt velük lógni. Van egy magyar csaj is köztük, aki nagyon szimpi és főleg baromira segítőkész. A céges ivásnak elég korán vége lett,…..
  Itt már pénteken elkezdődött a hosszú hétvége, nekem személy szerint azzal, hogy beköltöztem az új lakásba. Picike a szobám, de nagyon szerethető. Pláne, hogy az első napon vettem pár dolgot, amivel otthonosabbá tehető egy szoba (értsd: virág, színes párna és…..
Nem tartom túl bonyolultnak a nevemet, mégis sikerült többféle variációt viszontlátnom rá az elmúlt hetekben. Pedig már kívülről fújom a NATO ABC-t, hogy el tudjak betűzni bármit, mégis születtek furcsaságok, mint például ezek.   Trixxy Beitrx Beatrichs…..
Breaking news!   Ma megszületett az unokatesóm kisfia! Lorenzo Sanchez, üdvözlégy a családunkban! :) Három hét múlva majd, amikor megyek haza, láthatom is, ha minden jól megy. Alig várom már! :)   És most következzenek helyi híreink.   Az új munkahelyem napról…..
Akárki akármit mond, a hétfők nem törvényszerűen borzalmasak. Az enyém például kifejezetten nagyon jó volt.   Ma volt az első munkanapom az új munkahelyemen. Egy vagány feka csaj tanított be, ő interjúztatott a második körben, szóval már találkoztam vele korábban.…..
Tripsy 2010.03.31 00:06:08
@Erőss Csaba: Köszöntem, Csabi! :)
  Tegnap volt az utolsó napom a régi munkahelyen, és ezzel voltak így még rajtam kívül öten, úgyhogy kollektívan elmentünk egy pubba (Wetherspoon). Kemény egy percnyire van az irodától, eddig jutottunk, és ott is ragadtunk egész estére. Nagyon aranyos volt mindenki, meghívtak…..
Avagy az új lakásom és az új munkahelyem krónikája. A lakással kezdem. Eleve úgy volt megbeszélve, hogy Babusnál csak a kezdeti időkben maradok, amíg nem tisztázódik, hogy lesz-e munkám, vagy sem, illetve amíg bele nem rázódom picit az itteni életbe. Amúgy sem akarom nála…..
Tripsy 2010.03.23 23:45:59
@gringow: Igyekeztem. ;)
@csabi: Köszönöm! :)
  Tegnap volt Babus barátnőm diplomakoncertje a Royal Albert Hall-ban. Ötven percen keresztül, amíg hegedült, libabőrös voltam, annyira gyönyörűen játszott. Nagyon sokan eljöttek megnézni őt, legalább harmincan ott voltunk a közönség soraiban (az átlag nézőszám az ilyen…..
Tripsy 2010.03.22 21:46:34
@Koosv: Nem, normális, egyesével csomagolt karamella volt, ráadásul Cadbury. :)
A helyet Players-nek hívják, sikerült végre megjegyeznem.
A közvetlen felettesem egy cseh lány, akinek extrém hosszú szempillái vannak. Tipikus halvérű, egész nap müzlit rágcsáló, munkamániás, Facebook-on delfinsimogatós profilképű, 30-as szingli. Gyakorlatilag minimálisra próbálja szorítani a kommunikációt kettőnk között, csak…..
Tripsy 2010.03.20 17:58:29
@Bububáá: Ez az Alan még nála is viccesebb, de sajnos sokkal kevésbé szexi. Amúgy pont a héten néztem meg újra a Hangovert. :)
Ebből aztán akad bőven, úgyhogy csak néhányat említek most. Csabi már korábban rájött a titok nyitjára, hogy itt miért folyik külön csapból a hideg és a meleg víz: Anglia egy fémnagyhatalom, és a felesleges tartalékokat csaptelepek formájában szétosztják az…..
Brit tűzoltó kerestetik! ASDA. 2010.03.11 21:01:00
Így hívják a boltot, ahova vásárolni járok. A Tescóhoz hasonló a struktúrája, az elrendezése és a kínálata is (itt is rengeteg saját márkás termék van). Nagyon szeretem, mert olcsó és közel van. Viszont van pár furcsaság, amit gondoltam, megosztok veletek. Nagyjából…..
A piacon voltam, és banánt vettem, mire a zöldségesfiú elkezdtett lengyel káromkodásokat kiabálni nekem, és nagyon mosolygott hozzá. A ’kurva’ részét megértettem, úgyhogy megkérdeztem, mégis mit szeretne, mire ő annyit mondott, hogy azt hitte az akcentusom alapján, hogy…..
A mikrón nem tudod beállítani sem a wattot, sem a percet. Van helyette húsz gomb, mindegyikre ráírva, hogy leves, hal, tészta, krumpli, pizza, marhahús és így tovább. Az, hogy ez mit takar (hány wattot vagy mennyi időt), a képzőerődre bízzák. Volt néhány…..