Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kyth (törölt)

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is olyan rég egy bloggal odébb írtam már Magyarország népességfogyásáról, meg hogy a demográfiai változások hogy alakítják át a településeket, kiváltképp a budapesti Belvárost. Talán ezért is bombázott meg sajtóközleményével a Nagycsaládosok Országos Egyesülete…..
Belsőség Csendben gyilkolni 2010.06.28 06:00:00
Kérem, ez van. 27 348 900 forint volt tesztautónk listaára, ezekkel az extrákkal, 16 399 000 nélkülük. Persze adódik a kérdés, mennyire van értelme még egy alapáras E-Klasse árát költeni extrákra, de mielőtt elkezdjük szapulni a karvalykapitalizmust, jó, ha helyén vizsgáljuk a…..
A játékiparban, mint minden más iparágban, sok nagy istenbarma is megfordul. Olykor ezekből csak egyszerű tesztelő lesz, olykor a regionális kommunikációs vezetőségig viszik, de akadnak olyanok is, akik igazán magasra jutnak. Ahol persze jobban kitűnik, hogy mekkora nagy suttyók. A…..
IDDQD A legnagyobb játékvilágok 2010.05.09 15:30:00
A Diggen találtuk ezt a csodás képet (kattintásra megnő), ami összehasonlítja hét játék virtuális világának méretét (meg még néhány nagyobbat felsorol). A területek négyzetmérföldben vannak megadva, ezeket még meg kell szorozni 2,59-cel, hogy megkapjuk a négyzetkilométert.…..
Nem kis melót pakolt Eric Wall, a Games Are Evil bloggere az alábbi képbe (kattintásra megnő). A képen a különböző fejlesztők és kiadók közti kapcsolatot, kis túlzással a játékpiac szereplőinek alakulását lehet követni a kezdetektől napjainkig. Elég alapos, az Eidos…..
Ebben a fotóban benne van a játékosok örök küzdelme - írja a Kotaku a lenti csodálatos képről. Mi sem tudunk többet hozzátenni, csendben, áhítattal gyönyörködünk benne. Kommentekbe várjuk, mi lehet igazán frappáns cím a képhez. ..
Fighter Ha késsel támadnak ránk 2010.02.25 23:25:00
Néhány poszt erejéig a késes támadások témakörével fogunk foglalkozni: először megnézzük, milyen esélyeink vannak kés ellen, majd azt is, hogy mit tehetünk ilyenkor. Senki sem nyerhet kés ellen fegyvertelenül, mondják. Általánosításnak tűnhet, de az egyik leggyakoribb tévhit…..
Kyth (törölt) 2010.02.26 12:33:07
A KM pl egész szekciót dedikál a késnek, de unos untalan elmondják, hogy ha képzett játékos támad meg késsel, akkor neked annyi... A klasszik "360" a legtöbb képzetlen támadó ellen elég lehet, de sajnos már egy fiatalkorú nemzetiségi is rendelkezhet olyan rutinnal, ahová egyszerűen több kell.
Videó itten (Eyal mester mutatja a frankót, már megint:) )

www.youtube.com/watch?v=CWTW-zXj_Vs

Ezzel szorosan összefügg, hogy általában aki ért a késhez, az valamilyen harcművészetet tanul, és ezek a playerek nagyon nagyon ritkán élnek vissza a tudásukkal (mondom ritkán, nem azt hogy soha).

Az alulról combra szúrás különösen szar, mert a comb belső felén olyan erek haladnak végig, amik sérülése esetén uszkve 10-15 sec alatt eszméletlenre vérzel.

A cikkek további részeiben remélem foglalkoztok a fenyegetéssel is, nem csak a nyílt támadással (pl. hátulról kulcsban toroknak címzett penge, és a klasszik "addide pénzt-telefont-ékszert-órát").

Zongoristával meg egyetértek, ha valaki le akar szúrni, azt lődd lábon és fuss.
Sage meggyógyul 29 2010.01.08 14:35:00
Ha lesz megint kicsit több erőm, akkor írok többet majdan.    ..
Kyth (törölt) 2010.02.17 22:22:01
Az Audi és a BMW csak nem bírják békén hagyni egymást. Ennek a marakodásnak egyrészt persze megvan az a veszélye, hogy a márka arrogánsnak tűnik majd az autóvásárlók szemében, másrészt viszont megvan az az előnye is, hogy a két brand valós vagy látszatharca határozza meg az…..
Miskolczy Csaba múltkori, a Kreatív Online-on megjelent cikkében arra szólított fel, hogy a nagy globális szolgáltatások helyett a hazaiakat kellene támogatnia a magyar netezőknek, hirdetőknek, ügynökségeknek. Peresztegi Zoltán, a Google magyarországi vezetője a publicisztikához…..
Tardai történetek Hetvenhárom 2009.06.16 17:00:00
Luíról még nem volt szó. A Berda Miki nagy spanja volt, ő mesélt először a Mikinek arról, hogy nincs csont a faszban, meg a német-magyar kéziszótárból együtt fordítgatták a germán Bravókat, amire egy évre előfizetett a Luí svájcba szakadt rokona. Meg baszogatta a Mikit, hogy…..
Tardai történetek Odabaszunk! 2009.05.13 19:30:00
Na, a Deutsch végre beült a baszom Volvójába - amúgy konkrétan vagy egy spanja, a Svéd, annak bömöse van, direkt csinálják, basszák meg - eljött, azt' lezsíroztuk a Panoráma particirkusz első állomását. Mondjuk ő csak a nevet engedi át, amúgy mindent rám bízott. Ennek…..
Nerf! Köszönet a Frostshocknak! 2008.04.25 17:14:00
Hálás köszönetet mondok Hancunak és az egész Frostshocknak, hogy említést tettek teljesen friss blogomról. Hát mit is mondjak, nagyon meg vagyok lepődve, nem gondoltam volna hogy a következő pár hétben egyáltalán valaki fog is erre járni, nem hogy egyből a FS! egyik szerkesztője,…..
[16:41] Zolcsi [67]: hugom most jelölt ismerősnek[16:41] Zolcsi [67]: de ilyen adatlappal bazdmeg subban lesz pénteken[16:41] _Nec: :))))))))[16:42] _Nec: azert ez mar egy jelzosszerkezet, hallod[16:42] Zolcsi [67]: juj[16:42] Zolcsi [67]: megnyugodtam[16:42] Zolcsi [67]: ez nem is a…..
Egy olyan hét végén, amikor egyébként is túltengtek a furcsa emberek a Subbán, nem is olyan érdekes az iWiW-ről bogarászni. De egy kicsit azért igen.- A képen egy tevepatát rejtettünk el, megtalálod?- Itt vagytok gyerekek?- Bérelj micro headsetet, és rakd le a vizsgád!-…..