Regisztráció Blogot indítok
Adatok
d3vnull

0 bejegyzést írt és 1113 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vége a karácsonynak, közeleg az év vége, mindent elárasztanak a toplisták...  Úgyhogy itt a nagy ünnepi pihenések közben úgy döntöttem, hogy összeszedem azt a pár játékot, ami a legnagyobb hatást gyakorolta rám 2016-ban. Ez persze nem feltétlenül kell, hogy jót jelentsen.     Nem is húzom…..
d3vnull 2016.12.28 17:12:55
Egyetlen neccesebb dolog van annál, mint amikor valaki Isten jóságát méltatja egy punkkoncert beszámolójának első mondatában: ha ezt pont a Bad Religion esetében teszi. De azért sokak materializmusát (vagy realizmus hitét) megingathatta az a tény, hogy az utóbbi idők könnyed nyári…..
d3vnull 2015.09.01 02:31:18
Felülmúlták magukat. Viszont Dimkich szerintem borzalom, sajnos. Greg Hetson egy csúnya, energialöketes, aranyos törpe volt (és a büdös életben nem felejtem a Szigeten viselt pólóját : www.thebrpage.net/img/shows/1572/1(4).jpg), míg Dimkich egy öregedését beismerni nem hajlandó másodvonalas divatcézár benyomását kelti, a legutóbbi Szigetes koncerten konkrétan sokkolt az unatkozó, rágózós fejével. A Park-os koncert pedig pont a 35.-ik szülinapomon volt, mit mondjak : nagyon frankó ajándékot kaptam a zenekartól :D
Kijöttek az Alien: Isolation krityók, és többek szerint elég fosatós játék (már amikor nem bugzik), de nekem ijesztgetésben akkor is a Silent Hill 2 marad a csúcs, és nem hiszem, hogy azt bármi überelni fogja. Pedig vannak annál félelmetesebb játékok, de ha egy megfelelő…..
A szöveg, a koreográfia, a rap, az öltözékek meg ez az egész szám annyira lehetetlen, hogy muszáj megnézned ..
d3vnull 2012.12.17 09:59:18
Tovább sűrűsödnek Roy Hodgson angol szövetségi kapitány ősz hajszálai, a középpálya (egyik) agyának kinézett Frank Lampard combja megsérült a válogatott szerda edzésén. Ha a holnapi vizsgálat eredménye nem lesz pozitív, a Chelsea Fat Franknak (dagi Frank) becézett 31 éves…..
Roy bácsi meghallgatta a kuruzslók, orvosok véleményét és ennek alapján keretet hirdetett, mi több, megvannak a számok is, amiből egyelőre túl merész következtetéseket nem vonnánk le, mert Roo tuti nem lesz kezdő az első két meccsen. A tegnapi infóknak megfelelően Gareth Barry…..
 Megjelent a Torrente 4, már legalábbis a videomegosztókon. A Torrente, a törvény balkeze, vagyis az első Torrente 1998-ban Spanyolországban azonnal nagy siker lett, ez a film hozta a legnagyobb bevételt elsőfilmes alkotótól, de nálunk nem merték moziforgalmazásba venni. Az HBO…..
d3vnull 2011.09.12 17:39:01
@chipanddale74: mert nincs érzékük a művészethez :D
Autóbalesetben elhunyt Ryan Dunn, a Jackass egyik szereplője, a szakállas pasas, aki arról volt híres, hogy még 2002-ben, az MTV extrém valóságshow-jánal első moziváltozatában játékautókat dugott fel a seggébe. Jó mélyen. Ha erről nem ugrana be, kiről is van szó, ő volt az is,…..
A nemrég még búcsúturnéját bejelentő, majd aztán gyorsan visszakozó Judas Priest honlapján közölte, hogy K.K. Downing gitáros (a képen bal szélen) elhagyja a metálzenekart, és így a most következő turnén sem ő játszik már. Az együttes maradék négy tagja sokáig…..
d3vnull 2011.04.21 01:01:05
Kocsmablog Olimpia borozó 2011.02.17 14:30:00
Helyszín: 1077 Bp., Dob u. 69. Látogatás: 2011. január 26. 17:45-21:15 > Irén felkiáltott: - Öljél, geci! Adatlap Elérhetőség: +36 1 321 9261 Web: http://legjobbkocsma.hu/pub/bemutatkozas/olimpiaFacebook oldal: www.facebook.com/olimpiaborozo Nyitva tartás: H, K, Sz, Cs, P:…..
Hiába, no, ha az emberre hazafelé menet farkasok támadnak, csak nem kezdhet el védekezni a Cheri Cheri Lady-vel, egy ilyen hiríghez keményebb cucc kell, mondjuk a Creed. Nem viccelünk, egy ilyen eset tényleg előfordult Norvégiában, mégpedig a havas úton bandukoló 13 éves Walter…..
A magyar postás legalább világhírű, mert mindent képes kilopni a levélből-csomagból. Ugye, milyen könnyen dobálódzunk az olyan szavakkal, mint a "mindent"? Igazából arra gondolunk ilyenkor, hogy "szinte mindent". De tévedünk. Igen vicces, sőt fergeteges…..
Panaszkodom én itt az önkormányzatokra, hogy egy-két hete nem reagálnak, de egy olvasónk már három hónapja várja a válaszlevelet az illetékesektől. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy én ugye a sajtósokat keresem, akiknek egyáltalán nem törvényi kötelességük válaszolniuk -…..
Lemmy és Charlie Harper a U.K. Subs-ból...
d3vnull 2010.09.17 09:57:52
25.94 másodperc. Ennyi idő alatt gépelte be a 27 éves brit Melissa Thompson a következő mondatot (amit egyébként a Guinness rekordügyi bizottsága határozott meg, és mindenkinek ezt kell begépelnie) : “The razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the…..
d3vnull 2010.08.24 15:18:29
@www.Bisex.hu: És ugye leszarod hogy a másik fél éppen csinált valamit amit miattad félbe kell szakítania. Bravó
Hihetetlen sikersztorit ír ezen a világbajnokságon az uruguayi válogatott, a két-három kulcsembert leszámítva kevés figyelem esett eddig a csapat egészére. Ez ugyanis tényleg csapat, minden poszton jó játékosokkal, néhány klasszissal, óriási szívvel és rengeteg munkával. Egy…..
d3vnull 2010.07.06 11:00:00
@popp: "Spanyol ajkú döntőt akarunk"

Nyugi, ha Gomez játszik a németeknél akkor meglehet, a Hollandok javarésze pedig tud németül :D
A németek a modernkori futball egyik legkomolyabb vb-teljesítményt mutatták be tegnap, és éppen igaz, hogy a kontrajátékuk emeli őket a Dél-Afrikában látott válogatottak fölé, de azt is látni kell, hogy mind az angolok, mind az argentinok ellen már az első perctől kezdve…..
d3vnull 2010.07.04 16:27:02
@Everred: "a portugál aranygeneráció mit bohóckodott össze 2002-ben, meg hogyan untatták halálra a világot egész az elődöntőig 2006-ban."
Hát szerintem pont unatkozni nem lehetett rajtuk, már 5 perc után a plafonon voltam a gerinctelenségeiktől :D
Nem sok királyabb dolog létezik a labdarúgásban egy angol-német egymásnak feszülésnél. Az angolokat utálja mindenki, aki hiszi, hogy tényleg a rúgd és fuss a legmélyebb meglátásuk erről a játékról, a németeket meg csak simán utálja mindenki, és elképzelni sem akarjuk, mit…..
d3vnull 2010.06.28 10:50:41
@Szuperpocok: "Lampard,Gerrard...mit tudnak azon kívül hogy messziról rábasszák?"

Akkora baromságot sikerült írnod, hogy hirtelen nem is tudok mit kommentelni rá...
Egy percig sem volt izgalom nélküli az utolsó csoportkör második napja, még akkor sem, ha szerző erre csak az utolsó pillanatban jött rá. A nap végére minden és mindenki a helyére került; a jók elnyerték méltó jutalmukat, a rosszak pedig egy-egy vuvuzelával a hátsójukban…..
Subba Elhunyt Hypós Feri 2010.06.23 10:30:00
44 éves korában hunyt el a Fradi B-közép legemblematikusabb alakja, a legendás Hypós Feri. Egy hete szállították agyvérzéssel kórházba, ám tegnap a szervezete feladta a harcot, nyugodjék békében!Második, harmadik rész itt...