Regisztráció Blogot indítok
Adatok
McWolf

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mihez kezd egy parkolni próbálkozó mozgássérült, ha 12 rendőr támadja le, hogy fogdába zárják, ha nem áll el a rendőrőrs elől, ahol egyébként szabályosan parkolhat? Tényleg lehet nem engedelmeskedni a rendőri utasításnak, ha az egyértelműen szabályellenes? Hol tehet az ember…..
Ahogy múlnak az évek, az ember egyre több karrierlehetőségről kénytelen lemondani. Van itt például valaki, aki cserkész szeretne lenni? Hát van egy kurva rossz hírünk: nem fog menni. Két napja böngésszük a cserkészek illemtanát, és bár az elején még számoltuk, hogy ez a sok…..
Hallottunk már cifra történeteket Apple-vásárlóktól, úgyhogy annyira nem lepődtünk meg, hogy az itt vázolt helyzetben hepiend sem várható. Naiv ügyfél konstatálja, hogy az Apple-helyzet Magyarországon még olyanabb, mint eddig volt, és perre megy a folyamatosan meghibásodó gépe…..
Dani félrészegen indult neki a tábla melletti kocsmának, de sem Ászokat, sem Kőbányait nem talált... A lényeg a képen szembeötlő és igen mulatságos, főként egy enyhén ittas embernek. Megláttam a táblát és gondoltam iszok egy ászokot, de akárhogy is kerestem, a bolt nem…..
McWolf 2007.07.06 13:14:28
Az alábbi eset nem zárult mondjuk veréssel, vetkőztetéssel, vagy testüregellenőrzéssel, sőt kiderült, hogy olvasónk ártatlan, a sztori mégis hátborzongató részletességgel példázza, hogy oda nem figyelésből/szenyaságból/csak úgy hogyan szívathatnak meg bármelyikünket a…..
Subba Subba Szív iWiW: Madame iWiW 2007.06.29 14:00:00
Volt egy hét szünet, de most visszatér a Subba méltatlanul legnépszerűbb rovata. - Minden idők legjobb turistafotója: Tihany- Variációk egy témára- iWiW prosti, és egy másik- Az év luzere- Magyarnak lenni nehéz, de nem lehetetlen- Szilveszter- Rendkívül nagy erejű és…..
Nagy kedvencünk az Eastray főtt-sült gesztenyesorozata, és soha nem volt vele minőségi problémánk, Lastoneleft esete viszont arra figyelmeztet, hogy még az ázsiaiak is hibázhatnak. Tegnap este az Újpesti Tescóban végzett aktuális bevásárlás során akadtam az Eastray cég beszédes…..
Subba Melinda (aki szintén férfi) 2007.06.28 18:59:00
Higyjétek el nekünk, Magyarországon az igazán izgalmas dolgok sajnos még mindig nem az interneten történnek. Talán majd egyszer ott fognak, de a dolgok jelenlegi állása szerint aki tényleg tudni akarja, hogy mi folyik itt, az a számítógép előtt ücsörgés helyett kénytelen…..
Egy éve még egy derékbatört nyaralás kapcsán írtunk a MÁV jópofa bicikliszállítási szabályáról, miszerint külön vagon híján összesen 4 darab kerékpár szállítható egy vonaton. Tiborék csapata azonban nem hagyta magát leszállítani, miután eladtak neki egyben 5…..
A Homár látott már olyat, amikor az ingatlanos ugyan 3 hónap alatt nem adott el egy lakást, mégis követelte a jutalékát, hiszen benne volt a szerződésükben, hogy annak felmondása után 2 hónappal is jár nekik a pénz a nagy büdös semmiért. Az alábbi levél viszont még ennél is…..
Tegnap a Szentendrei úti Auchan-ban találkoztam ezekkel a “Tesco value” cimkével ellátott paradicsomokkal. Úgy látszik, a Tesco-nak sikerült úgy leszorítania az árait, hogy már a konkurencia is nála vásárol. (A kevésbé romantikus, de sokkal inkább valószínű…..
Aki nem követi rendszeresen Pákó naplóját, és ránk bízza hogy értesítsük, ha valami érdekes történik a négerrel, az most klikkeljen ide. A kedves kis történetek között találtuk ezt az igazán elképesztő eseményt. Tripperes ex-barátnő által meggyilkolt kutya?…..
Az öregedő Sean Connery állítólag azért nem vállalta a Frigyláda 4-dik részét, mert magyar IC-vonatokon is fognak forgatni. Ezért helyett fiatal olvasónk, ugrabugra kapta meg a magáét. Hali csápos barátom! 06.18. nap folyamán Debrecenből szerettünk volna hazatérni…..
A Külügyminisztérium reagált a Kínai Nagykövetség segítőkész telefonos ügyfélszolgálatos sztorijára: T. Címzettek! A Nagykövetség nevében az említett esetért elnézést kérünk, bármilyen kérdésükre szívesen válaszolunk. Üdvözlettel Külügyminisztérium Odze…..
McJoboljunk egyet: Gocus húga hétfőn kezdte a diákmunkát a Kerepesi úti hamburgeresnél, de valaki kapásból lenyúlta a csomagjában lévő étkezési utalványokat. Ez se jó, de az még rosszabb, ha ezért az áldozatot állítják pellengérre. Sztori alant, várjuk a további jó és…..
Subba Tessék kézzel dolgozni! 2007.06.20 19:04:00
Kedves fiatalok, előre szeretnénk szólni, hogy az alábbi filmet kötelező végignézni. A Szerelem második vérig című, egyébként borzasztó alkotás ugyanis tele van olyan gyöngyszemekkel, amelyek nekünk eddig egyáltalán nem tűntek fel. Rögtön az elején a szuperlaza Alföldi…..
Subba Egy szélvető alkat 2007.06.21 15:23:00
<-- Ez a férfi itt balra Fegyverneki Szabó AndrásEz meg az ő második verseskötete -->Bolond nyuggert már mindenki látott, de Fegyverneki (illetve F.) Szabó úr fejlövése szórakoztatóbb a buszokon normális fiatalokat vegzáló rémeknél. Ő ugyanis verseket ír több…..
McWolf 2007.06.22 07:12:25
A Freemail óta a legviccesebb általános szerződési feltételeket találta "J" a diákokra specializálódott fapados autóSuzukikölcsönző 4student oldalán. A szöveg szerint a bérlő beleegyezik, hogy amennyiben nincs hangulata visszaadni az autót a Swiftet, bérbeadó derékon…..
Még egy hétig sem bírta a Homár, hogy ne rakjon be újabb T-s posztot, delegalább nem az elfelejtett/kikötött/bekötött internetrõl szól, hanem a megújult Freemailrõl. LP ugyanis az oldal karbantartóival szemben vette a fáradtságot és végigolvasta a felhasználási feltételeket:…..
Subba A hazaszeretet-roham 2007.06.18 18:19:00
Na mi a magyar ember legszórakoztatóbb tulajdonsága? A folyamatos sírás? Hogy dögöljön meg a szomszéd tehene? Dehogy: az önhergelés fantasztikus tudománya. A legjobb interneten terjedő, magyar nyelvű marhaságok többnyire ezt a fantasztikus képességünket demonstrálják, a…..
Egész egyszeruen jó érzés tudni, hogy a tudomány ma már ott tart, hogy olyan képlékeny és megfoghatatlan dolgokat is pontosan körül tud írni és osztályozni, mint a szar. A Bristol Stool Scale (magyarul nagyjából Bristol Székletteszt) az orvosok eszköze pácienseik salakjának…..
McWolf 2007.06.18 23:07:44
A csatornába dobott és ott gyilkossá vált aligátorok mintájára csak rövid idő kérdése, hogy a magyarországi hipermarketekben tenyésző állatfajok környezetükhöz extrém módon alkalmazkodó, gyilkos mutánsokat neveljenek ki. Először ilyennek néztük a Zoltán által beküldött…..
Na, ez lenne az igazi Homár-item, hogy egy vidéki Tescóban, a zöldséges részlegen egy vásárlót úgy megmarjon egy kígyó, hogy az, mármint a vásárló, jól bele is haljon. Meg is kaptuk a hírt levélben többektől, röhögtünk is rajta, hogy ekkora hülyeséget, aztán feltámadt…..
McWolf 2007.06.18 12:39:00
Mindig kék az ég, mindig zöld a fű, pénteken pedig mindig van iWiW-válogatás. Csúnya, buta emberekből. - Igen, így néznek ki a számítógépezők - Leszbidragon, vágyom rátok - ICQ azonosító, és jópofa képek - Puesta del sol - Dance and smile, avagy a szende lány -…..
McWolf 2007.06.16 18:13:40
iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=8213811 Homofób vagyok... ez van...
Nem egészen erre gondoltak a tengerentúlon, amikor összedobták ezt a szpotot a "Kihozza belőled a kovbojot" szlogen mellé, de így jártak. A Homár mindenesetre szövevényes világméretű összeesküvésre gyanakszik. A kérdés - mint mindig -, kinek áll ez érdekében? A…..
McWolf 2007.06.16 09:38:51