Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JoPcJátékok (törölt)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokáig tartott, de sajnos a futárszolgálat nem volt éppen toppon...De végre valahára megérkezett és Drake küldött egy videót. Egy "apró" meglepetéssel ;)  Sajnálom, hogy így alakult, de nem volt rá befolyásom és remélem azért így is sikerült örömet okozni…..
JoPcJátékok (törölt) 2009.08.02 01:04:49
Nem mintha sokat érne ez a szöveg, de felnőtt tartalom miatt csak 18 éven felüliek nézhetik meg. Aki lemaradt volna az előzetesről Egy kínos erotikus kalandjáték, amely nem erotikus és kalandjátéknak is vacak. 2005-ös játék. (A videószerkesztő valamiért leharapta egyszer a mondat végét. Elnézést…..
Nagyon fura eset ez a Mortyr. Többé kevésbé rendszeresen kapom az üzeneteket, hogy "Igen, többnyire egyetértek a videókban elhangzottakkal, de szerintem akkor is jó játék a Mortyr, régen nagyon szerettem". Nagyon meglepő ez a Mortyr ragaszkodás, mintha egy régi, kultikus…..
Ehhez igazából már nem is lehet mit hozzáfűzni. Belegondolok, hogy az Alien Anarchy-ért 250 forintot fizettem, akkor ez 100 forintért még akár jó ajánlatnak is nevezhető... Köszi 'Vark' a képért  ..