Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iwo_

4 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Google Nigeria 2012.04.12 17:19:00
iwo_ 2012.04.13 00:34:22
typelab nettop 2011.11.20 23:34:00
OSX előtt ülve gyakran elkábulunk a felülettől, a jól megtervezett (és jól kivitelezett) felhasználói élménytől, pedig ami még mögötte van, az néha még ennél is kábítóbb. Igyekszem ezek után folyamatosan megírni a nem triviális trükköket, amiket találok a kábult…..
typelab Füleidnek 2011.11.20 15:05:00
Zene füleidnek..
http://www.sublimetext.com/Azoknak, akiknek az a munkája, hogy szövegeket írjanak fájlokba, leginkább monospace betűtípusokkal. Gyors mint a pusztulat (próbáljunk meg kinyitni egy több tíz Mb méretű plain textet notepad-del. Szomorúság lesz a vége), egyelőre béta állapotban él,…..
Stanford University’s School of Engineering has released full HD videos and slides of their Fall 2011 “Developing Apps for iOS” course. The lectures and lessons for CS193P are focused on iOS 5 and downloadable for free from iTunes University, offering a great look at beginning iOS…..
Ha lenne 10-es cukifaktor, felpontoznám. Szerelmes lettem! Iso, a tacskókölyök ismerkedik a vízzel, harapja a vizet, lapátolja a vizet. Mindez, kissé lassított felvételen, egy kellemes zenei aláfestéssel. Íme:  Forrás: Indavideó..
IDDQD A legnagyobb játékvilágok 2010.05.09 15:30:00
A Diggen találtuk ezt a csodás képet (kattintásra megnő), ami összehasonlítja hét játék virtuális világának méretét (meg még néhány nagyobbat felsorol). A területek négyzetmérföldben vannak megadva, ezeket még meg kell szorozni 2,59-cel, hogy megkapjuk a négyzetkilométert.…..
Maradunk az oktatásnál: Tromb - ahogy fogalmazott - otthon kornyadozott, dögrováson volt, úgyhogy felelevenített ifjúkori emlékeit írásba is öntötte. A középiskolai tanműhelyek kihalófélben lévő példánya a modorosság fáradhatatlan képviselője. Megjelenése, nyelvi…..
Nappal a játszótéren nagy pofának levés, naplemente és ágybamenés után aggódni kezdés! Tesóval, tesókkal egy szobában alvás, de ha ők korábban elalvás, menthetetlen parázás kezdődés!Árnyjátékok! Utcáról beszűrődő fény falon formákat rajzolás, ebben azonnal…..