Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Penelope

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geréb Ágnest foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetésért ítélte el a Fővárosi Bíróság két évre. A letöltendő fogházbüntetés mellett a szülésznőt öt évre eltiltották foglalkozása gyakorlásától. Geréb Ágnes a bíróság előtt 2010 decemberében…..
Nem is tudom, mit gondoljak Zoli leveléről. Kicsit olyan szálka meg gerenda érzésem volt, miután végigolvastam. Gondolom, nem vagyok egyedül a véleményemmel. Egyébként a 353D az mi? Mielőtt bármit is írok az esetről el kell áruljam, hogy egy 353D vel járok. A zebránál minden…..
Futóblog Nekiindulok az egyenesnek 2010.03.18 08:14:00
Ez a bejegyzés a felvezető videónk folyományaként íródott első bejegyzés Barabás Évi tollából — a szerk.: Zsuzsa szuperedzőmmel voltunk a Váci utcai Nike boltban, ez volt szombaton a Spamalot előtt. (A színház hihetetlenül szórakoztató volt, minden…..
Penelope 2010.03.18 14:52:32
@Mylady: Don't worry about the záróbusz. 2:10 volt minden alkalommal, kivéve tavalyelőtt, mikor 36 fok volt... akkor még záróbuszt sem indítottak... Ha nem állsz meg, akkor megcsinálod :-)!!! És nagyon jó a hangulat.
Tovább folytatódik a Magyar Oktatási Intézettel kapcsolatos eszmecsre. Dzsúúúsz lesz, azt megígérhetem.Sziasztok.Azért írok egy mailt, mert már majdnem egy éve a Magyar OktatásiIntézetnél dolgozok, és szeretnék helyretenni pár dolgot, melybe azálláskereső kisasszonyok és urak…..
Mostanában ünnepeljük negyvenéves születésnapját a Mézga családnak, az igazi sorozatklasszikusnak, amelynek poénjai ugyanúgy ütnek, mint anno, és amelyről 1969-ben azt írta egy beharangozó cikk, "a magyar rajzfilmgyártás európai viszonylatban is jelentős…..
Ha Gyurcsány Ferenc meglátná, hogy édesanyja, Katus, levegőért kapkodva sodródik a Dunában, finoman felhúzná a nadrágszárát, leguggolna a parton, és paposan tagolva azt mondaná neki: "Katus, a hatályos vízügyi szabályozás értelmében azt javasolnám, hogy a kormány…..
Válságkezelésre, munkahelyteremtésre és munkahelyek megtartására fordítják azt a 12 milliárd forintot, amire uniós forrásból 2013-ig lehetett volna pályázni kerékpárúthálózat-fejlesztéshez, áll a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) közleményében. A 2008 áprilisában…..
Most akkor tényleg hazudnak, vagy az csak Románia, nálunk meg őszinte tesztek vannak, kritikus hozzáállás és hiteles tájékoztatás? Megnéztük a négy legnagyobb csatornán futó autós műsort, pedig fogalmunk sincs se a nyomatékról, se a hengerűrtartalomról. (Egyáltalán van…..