Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kölönc

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A legendákban kanonizált ötök Ott hagytuk abba legutóbb, hogy nem annyira szeretett szerzetesünket kemény támadások érték a Dumában. Ekkorra már az ellene szervezett sokadik összeesküvés elindítójában, Feliksz Felikszovics Juszupov hercegben megérlelődött a gondolat,…..
Szepessy Zsolt, Monok polgármestere akkor vált ismertté, amikor pár éve kitalálta azt a vérlázító és felháborító dolgot, hogy munkát vár el attól, akinek pénzt ad. Szerencsére az ország vezetői hangos szóval felléptek ellene, ám az idő végül mégis csak őt igazolta, s…..
Kölönc 2009.07.30 17:04:22
@P.W.H.:

Ha adok valamit akkor szerintem jogom van beleszolni, hogy azt mire költsék el, nem?

Évente százmilliárdokkal támogatjuk a mezőgazdaságot, ami a hazai fogyasztást sem képes megtermelni.

Ez a kijelentés elég demagógnak hangzik.
Tardai történetek Rehab vége 2009.07.28 16:22:00
UPDATE!A zárójelentés szerint egészséges vagyok, közösségbe mehetek, állandó felügyeletem nem szükséges. Mától ömlenek a posztok, itt is, máshol is, basszátok meg!Ja, amúgy, legközelebb táncoljon a faszom. Utálom a latint. A spanyolt is. Leginkább a kanosszát.Itt vagyok, azt'…..
Kölönc 2009.07.23 18:21:33
Katz Feldkurát Van még pár ilyen 2009.07.17 00:45:00
Szóval az egy fasz. Amikor hat éves volt, a Faterja, beetette egy ruszki bicajjal, és amikor a válópernél a pszihológus megkérdezte, hogy kivel akar élni az apját választotta. Igazából akkor még ott nem volt egyértelmű, hogy faszságot csinál, mert az Anyjának is volt némi…..