Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pumpui

0 bejegyzést írt és 220 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TV2 sajtóközleményben jelentette be, hogy a április 13-tól Kőhegyi Anna látja el a Tények főszerkesztői feladatait. Kőhegyi tíz éve dolgozik a TV2-nél, az infotainment műsorok szerkesztője, majd főszerkesztője is volt. A Szegedi Tudományegyetem kommunikáció szakán végzett, majd az MTV Ablak című…..
Pumpui 2016.04.13 11:46:43
@wallenberg88037: Látom sikerült megfogni a legfontosabb momentumot. :(
Mit tegyen az az Éhes Burgerező, akinek elege lett a McDonald'sból, mert az a Gazdasági Versenyhivatal szerint extra minőségűnek kikiáltott hamburgereiben valójában bőrcafatokat árult? Ha következetes akar lenni, akkor keres magának másik hamburgerezőt. És a mi Éhes Burgerezőnk ilyen ökörszerűen…..
Pumpui 2016.03.11 11:10:31
tampi Segítség!!!!! 2015.08.28 20:42:43
  Jaj, az van, hogy lenne rá mód, hogy minden héten szombaton este 10 órakor a Bécsi úti Tesco-ból elhozzunk lejárathoz közeli mindent. Nyilván azt nem kell elmesélnem, hogy ez mekkora segítség lenne egy otthonnak.De mi, akárhogy is gondolkozunk, nem tudjuk kitalálni, megoldani azt,…..
Pumpui 2015.09.05 16:17:50
Röpködök ide-oda  a témákban, már ami a társkeresést és párkapcsolatokat illeti és leragadok nyilván a problémásabb eseteknél, ezért joggal ér a kritika, hogy csak "nyafogok" a férfiakkal kapcsolatban. Magamba szálltam és elismertem, hogy ez így tovább nem mehet, kell egy posztot szánni a normális,…..
tampi Szociális 41. 2014.04.17 20:30:28
  A múltkor sok ruhát leselejteztem, és bevittem az Otthonba. Hát hova máshova? A gyerekeknek. Egyértelmű. Ma a falu boltjában sétálgattam, amikor megszólított az egyik, általam nem annyira kedvelt munkatársam fia. A nehéz szívvel, de a jó cél érdekében a többihez csapott,…..
Egy ötezer forintos bírság benyelése után feltettük a kérdést a BKK-nak: van-e valami tervük a arra, hogy a Eurovelo 6 nemzetközi kerékpárút nyomvonala kikerülje a Tímár utcai, eredetileg a kerékpáros átkelésre tervezett felüljárót? A felüljárón ugyanis csak tolni lehet a…..
A Megtévesztett Vásárlók mély fájdalommal és megtört szívvel értesültek arról, hogy szeretett gyorséttermük, ama McDonald's nevű, a mai napon kilehelte becsületét. Ó, nem történt más e nagynevű műintézménnyel, csak különböző híradások szerint az ilyen-olyan extra…..
Pumpui 2014.01.10 09:28:31
A szülőszobán készült videó még várat magára, de szerintem előbb-utóbb az is meg lesz. Az alaposan dokumentált mell- és hasgipszelésről forgatott pállott fülledt hangulatú házivideók viszont már ott vannak a közösben. itt, és itt, meg itt meg itt találjátok az összes…..
Mielőtt elindultunk, sokan figyelmeztettek: Bangkokban, ha 170 cm feletti nőt látunk, az vagy európai turista, vagy férfi. Az igazán furcsa, az, hogy ez kb. igaz is. És ne higgyük, hogy ez csak a szexipar része. Ez valami más - egy távoli kultúra számunkra talán furcsa…..
Pumpui 2013.05.07 11:10:56
@doggfather: Nekem pl. bejönnek ők is meg a lányok is. És ennyi. :-)
Vácon örülhetnek. Öt év múlva a nemzetközi porondon fog szerepelni a csapat, legalábbis John Marshall angol tulajdonos szerint. Magyarra lefordítva a nyilatkozatot, Mr. Marshall öt év múlva már nem lesz itt, gyengébbek kedvéért: 2018-ig kiszáll a bizniszből, mert (idézet a…..
Luxusspa, biliárdszoba, uszoda, szauna, edzőterem – egyebek mellett így próbálja meg a szaúdi vezetés jobb útra téríteni az országban elfogott terroristákat. Nagy kérdés, hogy miután belekóstolnak a luxusba, ezek az emberek valóban eltávolodnak-e a…..
Sokszor népszerűsítettem már itt a híres, és szerencsére egyre népszerűbb vietnami marhahúslevest, a phó-t (ejtése kb fő), de még soha nem adtam közre a receptjét. Most, miután Mautner Zsófi műsorában az RTL Klubon meg is főztem, itt az ideje erről is írni, nem jelentősen bonyolultabb, mint egy jó…..
Időről időre érkeznek olyan levelek, történetek, amelyek kissé árnyalják a külföldi életről szóló képet. Zsófi mai írása is ilyen, ő Németországban találkozott olyan megalázó jelenségekkel, amilyenekkel szerinte Magyarországon egy külföldi nem szembesül. „Több…..
Pumpui 2013.04.12 15:03:45
A cosplay kifejezés az angol costume és play szavak összemosásával jött létre, köszönhetően a japán Takahasi Nobujukinak, aki az 1984-es Worldconon(ami egy sci-fi találkozó) teljesen elképedt a jelmezes rajongók láttán. Ez az egész "beöltözős játék" annyiban különbözik a…..
Belsőség Heti merítés 2013.02.24 09:21:16
Családi autónak sem rossz egy tank Miután az egyszem gyerek mellett is sikerült csordultig pakolni a feleségem Volvoját, elhatároztam, hogy kell egy nagyobb autó a családnak, főleg, hogy úton van a második kölök is. Mivel nekem egy Minim volt városi rohangálásra, egyértelmű…..
Pumpui 2013.02.25 09:57:21
@nincs_nick: Riszpekt! Ez az! :-)
  Nem sokkal újraválasztása után, Barack Obama amerikai elnök első külföldi útja Bangkokba vezetett. Thaiföld elég fontos szövetséges ebben a térségben az USA számára, elég csak arra gondolni, hogy a vietnámi háború alatt ez volt a hátország, ennek is köszönhető, hogy…..
Újabb autóval bővítette impozáns luxusautó-gyűjteményét Kim Kardashian. Az új szerzemény egy kétmillió dolláros Paganai Huayra. Állítólag amióta Kanye Westtel jár, Kim Kardashian elkezdte élvezni az egyszerűbb dolgokat az életben. Azt, hogy ez pontosan mit jelent, nem…..
tampi 2012.09.04 11:00:11
       „Ha van közös ügy egy országban, akkor az a nevelés ügye.”                           Balog Zoltán a Nemzeti Tanévnyitón.     - Mi van még raktáron? Gerald Durrel: A halak jelleme     Kedves…..
A következő kép igen jól kifejezni mit is érez többségében az ember ha repülőre ül és ilyenkor jogosan merül fel a kérdése, hogy tényleg én fogtam ki a legrosszabb helyet? Ti kitől/mitől irtóztok a legjobban a repülőgépen (magát a repülést nem ér írni)!?  ..
Pumpui 2011.11.23 07:45:42
@ne most: Lehet, hogy beszél csak nem hallotta még, hogy Hungary. Vagy visszakérdez, hogy éhes vagy? Fuck yeah! :-)
A Fenmo – Jinani Akrobatacsoport előadásán ülünk. Előttünk egy kínai anyuka ül, két lányával. Nem tűnnek fel, a világ legtermészetesebb dolga, hogy egy kínai társulat előadását kínaiak is megnézik. (Ha egy hangyabokányival kisebb közösségről lenne szó, hajlamosak lehetnénk azt gondolni, tán’ még…..
A két lábbal a földön állók aránya a vevők között ezrelékekben mérhető. Ezért, mint vásárlóerő, kalkulálni velük nem lehet. Mai cikkünk blogposztja...
Pumpui 2011.10.12 08:44:09
@dansun: Nem mostanában lesz...
Bangkok Charlie kitartó olvasói jól tudják, hogy a thai reklámok viccesek, ugyanakkor pedig azt is, hogy thai humor gyakran elég sajátos képződmény. Azt is említettem már, hogy nem láttam még eddig a Monty Pythont thaiul, de szerintem nem is élne meg az abszurd humor ezen az…..
Egy show biznizben dolgozó hölgy haverjainak elküldött levele szerint a minap összekúrt Tarantino-val. Egy partin gabalyodtak össze, ahol nem sokkal smárolás és tapizás után leléptek Jamie Foxx és egy másik csaj társaságában Tarantino házába. A házban már külön buliztak,…..