Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CDRW

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Zimány Linda vagy szereptévesztésben van, vagy pedig elfelejtette, hogy kicsoda é honnan is indult valójában. Velünk is hisztizett a Balaton Soundon, hogy nem akar interjút adni. De mivel egy közszereplő, éppen közszerepelt, a forgó kamerának nem lehetett ellenállni. Állítása…..
Magyar sikernek is tapsolhatnak a Riviérán ma este: az 51. Monte-Carlo-i tévéfesztivál egyik díjazottja Osvárt Andrea magyar színésznő, aki egy olasz minisorozatban nyújtott alakításáért nyerte el az Arany Nimfát. A legjobb drámai sorozat a Reklámőrültek, a legjobb vígjáték a…..
CDRW 2011.06.10 21:22:51
@végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll:

a nevedben csak egy dolog nincs benne amit rólad tudni kell: egy hülye f@sz vagy! (bár ez két dolog)
CDRW 2011.06.10 21:23:29
@PTweet: +1 :)
BuheraBlog Lockpicking előadás 2011.04.29 00:59:00
A hegyben álló posztolnivalótól majdnem elfelejtettem beszámolni a legutóbbi sörözésről! Aki nem volt ott, bánhatja, Lockpickerék ugyanis olyan workshopot raktak össze, amilyenre Magyarországon legjobb tudomásom szerint még nem volt példa.Már az elméleti bevezetők…..
CDRW 2011.04.30 11:35:48
@_2501:
baszki, leírtam a véleményet, tehát troll vagyok?
1, az az egyetlen normális mondatod amivel kezdeni is lehet valamit
2, igen tudom
3, lásd első pont
4, (csak azért se nem veszem fel a stílusodadat, bár szeretném): szerintem érthető... gyerek vissza és értelmezd

mi a f@szért nem lehet lehet normális válaszban leírni azt ha nem értesz egyet azzal amit írtam, vagy ha hülyeség?
Kedden éjjel a munkatársaimtól kaptam a hírt: Gyöngyöspatán áll a bál, tömegverekedés tört ki, súlyos sérültek vannak. Nem mondhatnám, hogy meglepődtem. Hetek, sőt, hónapok óta számítottunk valami hasonlóra. Nem lehet, hogy a magukat polgárőrnek nevező csoportok következmény nélkül szekálják,…..
CDRW 2011.04.29 21:19:27
" nyomorba döntött roma közösségeit"

Csak kérdezem: ezt így hogy? (tényleg érdekel a válasz!!)

és erről mi a véleményetek?
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fWQZ2-mNNp8#at=371

(elnézést kérek, hogy ennek a szemét "híradónak" az anyagát linkelem... de most nem ez a lényeg) Gondolom ez a nő is egy rasszista barom
Fontos információk! Kéretik előbb ezeket elolvasni! Napra pontosan 1 éve volt annak, hogy a blog mai napig legnépszerűbb posztját megírtam. Akkor azt mondtam, hogy nem szeretném azt a listát állandó  jelleggel megbolygatni, de úgy gondoltam, hogy ennyi idő múltán már…..
CDRW 2011.03.20 13:39:27
@kultúrpesszimista:
rajtad is csak röhögni tudok!

Én meg tudom magyarázni, hogy téged meg azokat akik ezekben a filmekben "mögöttes" tartalmat bírnak felfedezni azokat miért tartom aberrált, beteg állatnak. Te meg tudod magyarázni, hogy én miért vagyok beteg és miért kéne kitiltani?
CDRW 2011.03.20 13:48:23
@BaaZooKaa:
" Hidd el, aki ilyen filmeket néz nem sátánista, se nem tömeggyilkos vagy abberált alak."
Persze! Nem is mondtam, hogy az aki ilyet néz az egyébként valamilyen területen ne lehetne a társadalom hasznos tagja. Viszont akkor is úgy gondolom, hogy egy ilyen filmben örömet találni beteges.

" Mindenkinek vannak elraktarozott élményei, amelyikek nagyon sokfélék és bizonyos élményelegyek ilyen filmekkel kell etetni."
Na erre mondom, hogy beteges.

"Ne feledd, a legmocskabb emberek a legkifinomultabb és legtapintatosabbnak mutatkoznak.(Hitler például Wagnert hallgatott)"

Így van! Sajnos... A "ne ítélj elsőre" dolognak is két oldala van.

" Ajánlom ebben a témában figyelmedbe a C'est arrivé près de chez vous filmet. Igaz abbam is vannak erős jelenetek, de pont arról szól amit el próbáltam mondani itt."

meg fogom nézni
CDRW 2011.03.20 13:58:53
@purga:
bakker, "kulturáltabb hangnemet" ezt fejtsd már ki kérlek! leírom a véleményemet (tudom: minek?) de szerintem nem lehet belekötni a hangnembe (vagy az a baj, hogy le mertem írni a "beteg" ill. "aberrált" szavakat?)

(és akkor most nem is térek ki arra, hogy vicces, hogy itt és te erre kérsz)

Na jó befejeztem, nincs ennek semmi értelme.
Tegnap, Kispest, sikertelen bankrablás. (thx oipeti)..
CDRW 2010.11.27 17:43:02
@Joe84:
és ennek van jelentősége a hír szempontjából? már hogy gépkarabély vagy géppisztoly

Egyébként nem érzem az alap műveltség részének a különbségek ismeretét (még ha tényleg sokszor (legtöbbször) tényleg ész nélkül írnak az újságírok)
Mennyivel megy az új Subaru WRX STI? Pontosan 24 FPS-sel (Frame per second), amit ez a látványos vírusfilm bizonyít be nekünk. A kanadai DDB reklámfilmjében nem a hagyományos módon mérik a kocsi sebességét, hanem egy egész szokatlan módon. Az alapötlet egészen zavarba ejtően…..
CDRW 2010.11.14 00:16:55
@Bambano:
egy barátom vett egy Wrx Sti-t és a következőket mondta:
"A forgalom statikus állóvíz, amikor kiszállsz akkor meg olyan mintha leszoptak volna"

aztán kipróbálhattam: a forgalom statikus állóvíz, és amikor kiszálltam mintha leszoptak volna! :)
Izgalmas játékot indított az Afrikai-Magyar Egyesület. Aki elolvassa Frei Tamás A megmentő című regényét és helyesen válaszol öt kérdésre, részt vehet egy sorsoláson, amin három egy főre szóló afrikai kalandtúrát lehet nyerni személyesen A Riporter gájdolásával. Az Ördög…..
CDRW 2010.10.29 01:56:06
@orbánviktor1111:
csak egy dolgot nem értek: 2 hete miért vágták hozzám a könyvet a 2 fizet 1-et kap akció keretében???

(egyébként be kell valljam, hogy a könyv sokkal jobb mint amire számítottam, bár van benne 1-2 dolog amitől frászt kaptam: a frusztált/írigy budapestiek a bkv-n, légcsavaros helikopter, siklóernyő/ejtőernyő stb...)
CDRW 2010.10.29 01:58:13
úton vagyunk hazafelé az Amsterdam Dance Event-ről de kaptunk egy hírt amit azonnal posztolni kell, nem várhat holnapig ;) bár a DJ Mag TOP100 győztesét hivatalosan csak szerdán hirdetik ki Londonban a Ministry of Sound-ban rendezett nagy bulin de, ahogy minden évben, az idén is…..
CDRW 2010.10.24 21:28:17
@cseeeh:
na így születnek a jó kis legendák (meg a baromságok)....

ez történt:
comment.blog.hu/2009/10/02/legyilkosozta_csaszar_elodot_az_rtl

félre értés ne essék, ez nem menti fel a tette alól, bár én is úgy gondolom hogy a DJ megitélését ez nem kéne hogy befolyásolja.
Nehéz dolga lehet annak, aki Rolexet szeretne ma Magyarországon vásárolni - szűrtük le a tanulságot Warrennel a váci utcai üzlet előtt álldogálva. A Rolex ugyanis nem csak nem akart válaszolni egyetlen kérdésünkre, de egyenesen rémesen éreztük magunkat abban a nagyjából 40…..
Olvasónk helyzete gyakorlatilag kilátástalan.Az én történetemet hosszú lenne leírni, ezért megpróbálom röviden. 2007. évtől felmondott hiteleim vannak különböző bankoknál, sajnos rákerültem a BAR listára is, szégyen kimondani, de 12db hitellel vezetem a listát, amiről…..
CDRW 2010.07.14 14:34:57
@Csatmar:

az aki bele csúszik ennyi hitelbe az egyszerűen hülye! komolyan mondom nem tudom sajnálni!

(a gyerekeit igen, mert ők is megszívják, de nem tehetnek róla)

és vazze ezeknek az embereknek még szavazati joguk is van!
Amint azt már korábban megírtuk, Delhusa Gjonnal indítja az őszt az RTL. Csütörtök óta adják ezt a megrázó kisfilmet, amiben Rambó keresi szerelmét, "aki társa lehet egy életen át". Ha a filmtől még nem sült ki az agyad, akkor olvasd el ezt a sajtóközleményt:…..
Tegnap hajnalban Fót mellett okozott balesetet a szinész-műsorvezető, aki a másik kocsi utasaitól csak egy cigit kért ahelyett, hogy megkérdezte volna, hogy nem történt e bajuk. Te Buci, tudom, hogy drága, de nem kéne visszaállni megint a kólára? A videót köszönjük SoDInak, a…..
Következzen egy rendszeres kommentelőnk, bm613 igen részletes olvasói levele. A XII. kerület egyik szavazókörében voltam az LMP delegáltja. A társaság: egy profi jegyzőkönyvvezető hölgy, aki már 18. alkalommal dolgozott szavazáson, két 60 körüli hölgy és egy 40 körüli úr,…..
Onlinemarketing blog Félcédulák 2010.03.11 22:10:00
Alig egy hónap múlva választás. Alig egy hétig lehet még leadni az ajánlószelvényeket, ami nélkül nem indulhatnak a jelöltek, nem állíthatnak a pártok listát. A nagyoknak ez nem gond, de a kicsik számára ez erős kihívás. A két legnagyobb kicsi, az MDF és az LMP számára…..
CDRW 2010.03.12 00:09:45
@Konrad:
"de két-három aktivista egy-két nap alatt összerakhatott volna lazán egy excelt, onnan meg hajrá."

ez egész országra??? LOL

egyébként jól érzem, hogy mind web, mind adatbázis fejlesztésben járatlan vagy úgy egyébként?
Subba LIVE: Áj lájk licking 2010.03.02 12:52:00
 Aki most teheti nézze ezt a két idiótát. Annyira unatkoznak, hogy az előbb már verekedtek. :DDDD. Aztán a csaj könyörgött, hogy valaki vigye ki "VIPP"-re, és kérjék, hogy nyalja ki a "barátja". PRICELESS. *ha éppen adást adnak érdemes várni. ..
CDRW 2010.03.02 15:36:07
@Lewyke:
nó para, én is láttam, tényleg para de szerencsére kamu

van egy webcam progi amivel azt nyomatsz amit akarsz
Elolvastam, tévedtem amikor azt ítram a fele igaz, a 80% igaz, és ami miatt a fontos lehet elolvasni, annak 100%-a. Ami meglepett, hogy a vártnál sokkal jobb a stílusa, olyan mint Robert Capa. Részemről le se tudtam tenni, és még több információt tudtam meg róla. Még elvetemültebb…..
Szerencsére hamar kiderült, hogy a horpadt bádoglapok nem odakerültek, csak ottmaradtak a Petőfi híd budai hídfőjénél az aluljáróban - ami persze nem jelenti azt, hogy ne lenne igénytelen és sivár a "felújítás" utáni állapot. Ám nem csak a végeredmény, a történet…..
CDRW 2009.12.15 23:41:36
enyim a nap kommentje? :) kár, hogy ilyen témában :(

@flegman: részben igazad van, de miért van az, hogy tényleg semmit de semmit nem tudnak normálisan csinálni? Az tök jó, hogy megcsinálták. Na de hogyan!!!

egyébként pont ma néztem, és nem tudom, hogy mikor volt újra takarítás de ma nem láttam grafitit
Akinek esetleg nem világos elsőre, a címben némi irónia is érezhető. Tessék érezni!A post azon felindulásból született, hogy mostanában egyre több magyar nyelvű spamet kapok. Igen, spamet. Nem reklámlevelet, mert valahogy nem érzem reklámnak az efféle megnyilvánulást.…..
Sokan szeretnek minket! Egyre többen. Egy valaki biztosan - aki beküldte ezt a bájos képet Sarka Katáról - neki köszönhetően pedig egy valaki majd biztosan nem. Hajdú Péter az utóbbi hetekben már mindenfelé magyarázkodott Kata szexképei miatt. Emlékeztek még? Ő csőszködött a…..
Kis kerek dobozban tartja az alkoholos dohányterméket, a snüst, viszi ralizni és a Forma-1-es futamokra is.  Nyilvánosan csak a nyári Finn Ralin fényképezték le vele, de F1-es fotókon is jól kivehető a nadrágzsebében. Magyarországon a dohányzás – már ha lehet annak…..
CDRW 2009.11.11 10:43:09
@Egon Bondy:
LOL

Egyébként én is próbáltam, állítóglag az amcsiknál is nagyon népszerű a seregben. Érdekes, de rettentő erős és szar íze van.

Nem tudom, hogy nekem milyen fajtát nyomtak a számba, de egy rövid időre elég ütős volt. Mondjuk az üveggyapotot azóta is köpködöm, de ez van.
Amway, Network21, emelem, de nem jutok semmire. Volt 8-10 nyugalmas évem, amikor már nem kellett tartanom attól, hogy barátaim és elveszettnek hitt ismerőseim találnak meg egy titokzatos üzleti ajánlattal, amit csakis személyesen adhatnak elő, és már nem érkezett több meghívás…..
A Blikk úgy tudja, hogy megállapodott a TV2 az MTV-vel arról, hogy a köztévé kölcsönadja nekik Gundel Takács Gábort a BL idejére. A megállapodás értelmében a sportriporter lesz a műsorvezetője a TV2 Bajnokok Ligája-közvetítéseinek, de munkahelye továbbra is a Magyar Televízió…..
CDRW 2009.07.16 18:55:08
@yokoono:
LOL

többet inkább nem írok