Regisztráció Blogot indítok
Adatok
svájcinéger

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A finalisták produkcióját elnézve nagyjából a műsor felénél egyértelmű volt, hogy az idei Britain’s Got Talentben komoly esélye van a magyaroknak a győzelemre, annak ellenére, hogy sosem voltunk a brit korona alattvalói. Hiszen a BGT-ben, ahogyan az a közönségszavazós…..
Hector „Tank” Martinez megkérte barátnője, Paige Hernandez kezét, aki igent mondott. Ennek helyszínéül az I-10 gyorsforgalmi utat választották West Covinában, Kaliforniában. A jelenlévők egy része örült, egy része feltehetőleg kevésbé – a rendőrség a videó…..
Határátkelő Itt mindenki nyugodt 2013.01.13 06:57:00
Kanadába visz ma az utunk, főszereplőnk ana, aki a legutóbb elég rendesen kapott a kommentekben, úgyhogy most megírta azt is, miért volt jó Vancouverben élni. Ráadásul képeket is küldött, amiért külön köszönet. "Előző írásom elég negatívan festette le Kanadát, ezért…..
svájcinéger 2013.01.15 21:45:38
@AnaKanada: Egy eves volt a vizumod? Milyen vizumod volt?
Judit nem kicsit akadt ki azon, hogy a bíróság 2 év után semmit nem csinált az autója berúgott ajtaja ügyében. A harmadik szakértő 50000 forint alattinak ítélte meg a kárt, addigra pedig ez már csak szabálysértés lett volna, az viszont 2 év után elévült. Hogymi? 2009.…..
svájcinéger 2013.01.15 06:47:17
Kb masfel eve betortek hozzank, es pont akkor ugrottam haza mert a munkam is olyan es epp ramjott, a cegnel meg nem szeretek a budin ulni. Megyek fel a lakasba es jonnek velem szembe a rosszarcuak. Latom,hogy az ajto feltorve es arasznyira nyitva. Rogton tudtam,hogy mi a szitu es visszafordultam a lepcson majd elkezdtem ezek utan eredni. A 3 -bol ketott elkaptam, az egyiknek raterdeltem a hatara meg a kicsavart karjara a masikat meg bezartam a pince lejarohoz amit egy racsos ajto zar. A hulye oda akart bebujni , hatha nem veszem eszre es elfutok a tobbi utan. Naluk volt az ellopott ertekeknek a 2/3-da ami kb 2,5 millio ft-volt aminek egy reszet annyira tonkretettek,hogy tulajdonkeppen semmit nem er. A szomszedok latva a helyzetet persze hivtak a rendorseget. En meg mar alig birtam ezzel a 2 sutyerakkal, az egyik bambulo szomszedot megkertem ,hogy hozzon egy eros kotelet,hogy az egyiket megtudjam kotozni, a masikkal igy konnyebb lesz.Ugyanis a racsos ajto moge zart surmokam, elkezdte a lakatot babralni egy altala gyakran hasznalt szerkezettel. Jott 2 rendor, ezeket elvittek. Mentot kellet hivni mert ezek a halalukon voltak.Vicc az egesz. En lettem hirtelen a gazember. Ma mar en jarok a birosagra, kulon ugyben, onbiraskodasert es garazdasagert. Az onbiraskodassal sem ertek egyet de a garazdasag az mindenen tul megy. Ja , es 48 orat bent tartottak.Azt nem taglalom,hogy milyen formaban. Rabositva is lettem, ugyhogy minden kiraly. Majd kiderul ,hogy mennyit kell fizessek az egyik taho eltort kulcscsontjaert illetve a masik fogsoranak a rendbeteteleert, amihez amugy hozza sem ertem.
Véget ért az idei X-Faktor egyik különversenye, hogy Malek Miklós szavaival éljünk, Jimmy fia Krisztián a hangokkal vívott hősies küzdelem végén a fater szellemét megidézve távozott a műsorból, amiben tényleg most énekelt a legjobban egyébként. Jó, Jimmy Még nem veszíthetek…..
svájcinéger 2012.11.25 19:43:25
@Leszart Ritthberger: es a guru frufruja sem hanyagolando.Olyan csiki-dam-damos volt, nem? Kis krizantemfeju gurucska.Mester!! :))
svájcinéger 2012.11.25 19:58:18
@Szpájk: Te is ezt csianlod EPP MOST! "Vivodsz rajta" :)))))
svájcinéger 2012.11.25 20:16:43
@ato boldon: Mindenkinek? Meg el sem kezdtem beszolni. De meg megfontolom. Koszi.
Kordos Szabolcs Tilos a belépés című könyvéről négy posztot is írtam az Urbanistán, annyi izgalmas területet zsúfolt össze benne. Idén megjelent kötete csak egyetlen témával foglalkozik, de az elég sűrű ahhoz, hogy egy egész könyvet megtöltsön: a budapesti taxisoké. A…..
svájcinéger 2012.11.23 21:53:40
@Napkutya: Micsoda? A magyar rendornok? Hat en keresve se nagyon lattam csunyat.Biztos van koztuk bokabol combosodo de eleg ritka. Szerintem ha rendeznenek egy Eu legszebb rendornoje versenyt, a magyar csajok tuti nyernenek. Ha nem akkor, nem dobtak szet a combokat elegge.( na jo csak vicceltem).
Hogy a szokatlanul hosszú, egy mérföldes oroszországi futamon végül mindkét esetben a 240 lóerőre tuningolt 2101-es Lada fut be másodikként, az egyáltalán nem lényeges. Ennél sokkal fontosabb, hogy a talányos nevű Vintic and Spuntic Workshop-tól származó piros, kereklámpás…..
svájcinéger 2012.07.01 02:29:24
@walter sobchak: A grand Victoria onmagaban is egy tetszetos auto , legalabbis szamomra. 2- 3000 dolcsiert mar lehet egesz jokat kapni. Igaz nem keves kilkometerrel de jol mennek.A videon latott Vicktoria nagyon izmos, habar az eredeti felnikkel jobban mutat. Ez is a resze annak maiert ez az auto pont az egszerusege es a kiallasa miatt bejon nekem.
Persze erre a muatatvanyra valoszinu az eredeti felnik de a gumik biztos nem sokaig birtak volna. De azert jo.
Akarod, hogy a faszbúkos e-mail címed legyen az alapértelmezett a közösségi oldalon? Nem? Basznak rá arra, hogy te mit akarsz, elvégre nyavajás kis user vagy és ingyé használod az oldalt... Két új változást is bevezetett a népszerű közösségi oldal, amelyről nem tájékoztatta…..
svájcinéger 2012.06.27 02:16:21
Mostanában sokat foglalkoztunk a magyar fiatalok kivándorlásának témájával - lássuk, milyen az, amikor valaki tényleg úgy dönt 2012-ben, hogy nekivág, ám nem a megszokott London-Berlin tengelyen vadászik letelepedésre. Ambrus Vilmos írása a munkavállalási lehetőségekről…..
Nincs is annál jobb, mint amikor számítunk valamire, azt gondoljuk, hogy le van rendezve, meg van oldva, aztán jön a hidegzuhany. Tibornak volt szerencséje egy ilyen helyzetbe belecsöppenni és úgy néz ki, nem is nagyon tud sokat tenni ellene.Autópálya külső sávjában 120 km/h-val…..
svájcinéger 2011.02.15 21:54:52
@woodooman:
Elindulás,sávváltás?? Na ige, ez úgy lenne szabályos ahogy leírtad, de sajnos ezt sokan elfelejtik. Olyanról is hallottam ,hogy az aki az út szélléről ismét a forgalomba akart be akart kapcsolódni, index nélkül és tükör használat nélkül elindult, és a szabályosan közlekedőt aki épp abban a pillnatban haladt el mellette, úgy telibe vágta, hogy átrepült autóstól a másik oldalra és beleszált egy fába. AZ autó meg a térde a szerencsétlennek totálkáros lett, majd a bíróságon a gyökér szabálytalankodót vétlennek hozták ki, szintén vétlennek a sérültet is.Állítólag túl gyorsan ment az aki nekiment a fának.
Nem hittem el amikor hallottam a sztorit.Pedig igaz.
Biztos jó ügyvédje volt a töketlenkedő , bambuló és nem indexelő autósnak.
svájcinéger 2011.02.15 22:01:22
@''autónepper.'':
Én is meglepődtem, azt hittem ifák már csak Romániában gurulnak. De még mindíg jobb az itthon mint a lovasszekér.
Varánusz Tahó Világ 2011.02.13 08:00:00
Soha nem hittem, hogy ezt egyszer le fogom írni egy hazai gyártású valóságsó miatt, de szent nézettség és egyéb közhelyek, eljött a pillanat: az RTL tegnap este médiatörténelmet írt a ValóVilággal. Nem a szerkesztés volt forradalmian új, a műsorvezetők sem tündököltek a…..
svájcinéger 2011.02.13 19:43:57
@Kerek_moderatort_masikat: az elv a zavaró surmókám. A vidéki ember képes a segélynél 5-10e ft-tal nagyobb összegért dolgozni akár napi 8 órát is.
Én pesti vagyok, és sajnálom,hogy a 2kezü munkát végző embereket lenézik, sőt egy-egy rendelet miatt a megszokott és elfogadott rossznál, jön a mégrosszabb.
Ha nem a vv-t bújnád vagy a mások baszogatásával foglalkoznál, akkor láthattad volna ,hogy miről van szó a riportban , és nem pattognál itt mint a forró olaj.
Pesti vagyok,továbbra is becsületesen dolgozom,most már kényelmesebb munkát is ráadásul,jó körülmények között,és a tenyeremen sok a börkeményedés, símán széttzúznám vele a kezed ha egyszer kezet foghatnék veled. Úgyhogy haggyjuk ezt demagógiásdit, jó?
svájcinéger 2011.02.13 19:51:32
@Kerek_moderatort_masikat: Nekem a magyar a 4ik nyelvem, neked valószínű az anyanyelved.Azért kellett olvasnom ahhoz ,hogy kevesebb mint 10 év alatt megtanuljak úgy magyarúl ahogy sokan akik itt születtek nem beszélnek így.Igazad van , még kell olvasnom sokat , de hamarosan legalább olyan helyesen fogok magyarúl írni , beszélni mint te.Mintapolgár.
Te hány nyelvet beszélsz legalább olyan szinten mint én a magyart? ha csak 3at , még akkor is minuszban vagy .
svájcinéger 2011.02.13 20:09:11
@Kerek_moderatort_masikat: Úgy látszik te nem tudsz olvasni surmókám. Én itt vagyok,ragyogok.Itt adózok,sőt már szavaztam is,tehát aggódalomra semmi ok.Az ,hogy nem itt születtem, nem jelenti azt ,hogy nem vagyok magyar.Sőt.El sem hinnéd,hogy mennyire az vagyok.Csak kicsit későn értem haza.Ez így igaz, még ha a te szürkeállományodban ez elképzelhetetlen, akkor is.Biztos valami amöbától örökölted.
Vitatkozni veled most már úgy érzem unalmas, de ha így folytatod, rád teszem a jelemet-( pl mint a kutyusok), és kihívlak párbajozni, aztán nézhetsz.
Szegénykém...
Modorosblog Minden nő kurva 2011.02.04 06:00:00
- Odassál, Jancsi bácsi!- Ne örüljél ezen Zolikám, inkább elég szomorú. Ha Klári néni így lett volna régen, akkor az olyan tisztességes ember, mint én, feléje se néz. Az a baj, hogy ti már ezt láttátok fiatalon mindenütt. Ránk szakadt ez a fene nagy szabadság, azt mire…..
svájcinéger 2011.02.05 11:41:58
@sprenczl: azért nem éppen, itt kurva hideg van.És a Luppa szigeten kívűl nem nagyon van más szigetünk.
De jó a hasonlat.Sajnos
svájcinéger 2011.02.05 11:46:50
@pistibacsi: "appercipiálja"-ez tetszik. Appercipiáltam és tetszik :))
Na de cirkumveneálni ki tud?
Drága Felhasználók! Az első olyan foci-vb kezdődik el június 11-én, amelynek az összes mérkőzését élőben nézhetitek az Indexen! A Magyar Televízió közvetítéseit a Sport Gézán adjuk, ahol a meccs mellett visszajátszásokat, statisztikákat is nézegethettek, sőt folyamatosan…..
svájcinéger 2010.06.09 23:01:06
Romániában is vannak magyarok, Tpapa is egy ilyet foghatott ki utazása során, vagy legalábbis az illető értette, mit mondott neki. És nem szépet. Az meg jól fel is húzta rajta magát. Azért írom meg ezt a kis szösszenetet, ha valaki azt hinné, hogy máshol Kánaán van, tegyen le…..
svájcinéger 2009.07.16 17:48:20
@Dövan: na ugye?
svájcinéger 2009.07.16 17:49:59
@blügy-blügy: 140 kg az sok viszont kevés a mgyorsasághoz. persze vannak kivételek, amúgy rendes volt a terepjárós,hogy nem zúzta le a kis honfoglalót az octaviájában.
svájcinéger 2009.07.16 18:00:41