Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yappyapp

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nnna. Hát most miért kellett ezt csinálni?? Ezt gyerekeknek, nézzétek meg a fotót. Nem vagyok benne biztos, hogy TV Maci nézte–e kis ágyasával mint Esti Mesét, én a Cigánykerékből emlékszem rá, de könyörgöm, még egyszer, miért kellett ezt csinálni. Mátyás, a…..
Csak a rend kedvéért, a múltkori auchanos válaszból nem derült ki, ebből viszont igen, hogy a két héttel ezelőtti tévés dolog még másnap megoldódott: A homar.blog.hu internetes oldalon közzétett reklamációjára az Auchan Savoya Park a következő választ adja. Levelünkben…..
yappyapp 2009.08.18 14:11:37
@É2I: A válasz kicsit sem korrekt, pláne annak tükrében, hogy a mai napig nem keresett meg az igazgató levélben........amúgy pedig az egy arcátlan hazugság, hogy kedvesek voltak a vevőszolgálaton, mert elsőre simán elzavartak, de ezt le is írtam.....azonfelül mi abban a korrekt, hogy nincs a tv-nek a mai napig sem olyan szervize, ahol a garanciális jaítást elvégeznék????????.......a korrektség nálam ott kezdődik, hogyha létrejön egy üzlet akkor az érvényes mindkét fél részére.....nem bikmakkal fizettem azért a xaros tvért.....comprende amigo......
yappyapp 2009.08.18 14:17:13
@Micsoda??? Ez nevetséges!!: Nagyvonalakban ennyi........erre mondtam azt, hogy nem kéne a Balkánra költöznünk....
Egészen ijesztő dolgot írt meg nekünk Yappyapp, méghozzá azt, hogy ha az ember az Auchanban vesz egy értékesebb műszaki cikket - ő például LCD tévét - akkor hiába hiszi azt, hogy van normális, plusz ha rendelt mellé, akkor úgynevezett Auchan-garanciája is, valójában jól meg van…..
yappyapp 2009.07.16 16:14:37
Nos....olvasva itt a hozzászólásokat, lenne némi észrevételem.
Az első mindjárt az, hogy az Auchannak nincs olyan szervízpartnere, aki garanciában javítaná ezeket a készülékeket, pedig erre törvény kötelezi.Az pedig hogy a nemlétező garanciát még további évekre is árulja, ez egyenesen csalás.Gondolom ez mindenkinek világos.

Egyetlen egy vásárló sem köteles a szervízhálózatról érdeklődni a vásárlása során, hosz az egy szerződés, amiben az őt megillető jogokat is megvásásrolja vele.....az pedig egy ostobaság, hogy nem veszek itt nem veszek ott, mert.....naná, hogy veszek ha nekem megéri.Halkan jegyzem meg, azért ne vegyen senki Thomson Tv-t az Auchanban, mert holnap hozzák az újat, és ha ilyen ütemben szarnak be, akkor szükségem lesz az egész készletre....majd ha elfogy az ilyen típusu készülék, akkor visszafizethetik a pénzt, és veszünk egy LED tv-t.....

Ami a Balkánt illeti.....egy országban hiába építenek hipermarketet, ha az azt használók többsége, nem tudja, de nem is akarja érvényesíteni a jogait, inkább nem megy oda....az itt fikázóknak, és a többinek pedig üzenem...aki így gondolkodik az talán ne is vásásroljon, nézze a pókok násztáncát esténként ne Tv-t.

Amúgy a szerkesztőnek: már ma délelött szóltunk a Civil rádió ( FM 96.00....ez a reklám helye) "Reggeli jóhír" magazinjában a dologról.....amennyiben engedélyezi úgy a következő riportsorozatban népszerüsíthetjük ezt az igen jótékony blogot is( keressen meg e-mailban ha beleegyezik)....elvégre legalább mi civilek tartsunk össze:)...