Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabber__

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Jön a Megasztár 6 2011.06.23 08:00:00
A Tv2 annak ellenére fut még egy kört a Megasztárral, hogy a tavalyi műsor, amikor az X-faktorral együtt ment, sorozatban bukott, így el kellett költöztetni a műsort másik napra. Nem használt a műsor hitelességének a Szíj Melinda-botrány sem, a nézettségnek az viszont igen, hogy…..
hogyvolt Alekosz - 1x05 2011.05.15 16:53:00
Na, gyorsan, mindenki, brutális öfin vagyunk túl, hogy ne kommentben kelljen kérdezgetni, leírom, hogy az öfi összefoglalót jelent, és itt hívnám fel a figyelmet arra is, hogy az aztakurvahétszentségit tegnapelőtt(?) éjjel levédettük, más blogon kérem, ne használják. Az ötödik…..
gabber__ 2011.05.17 13:48:36
@Hódos Hajnalka: a munka(?)helyem nevében is köszönöm. sajnos a reggel már nem indul sixx és hódos hajnalka nélkül. nyelvcsapások.
Az egyik legköltségesebb dolog amivel a turisztikai hivatalok megpróbálnak vendégeket csábítani saját országukba, azok a különböző TVkben sugárzott reklámfilmek. Ahhoz, hogy egy ilyen film sikeres legyen szinte elengedhetetlen a gyönyörű táj bemutatása valamilyen hangulatos…..
gabber__ 2011.03.04 19:19:13
gabber__ 2011.03.04 19:20:31
Modorosblog A családos spekuláns 2010.09.17 06:00:00
-Gyerek, bazmeg, család, nagycsalád. Adókedvezmény, családi pótlék - meg a lónak a faszát! Most is: csávó odahozta a céghez az asszonyt - asszonyban pár hónapon belül megkötött a gipsz, és felváltva mentek GYES-re, apám. Ez a papucs szerintem ülve hugyozik otthon. Ilyen…..
gabber__ 2010.09.17 09:12:31
@vészmadár (pica pica): igen, visszasírják a régi szép időket. na és persze 3 stóc blikk porosodik az asztalon. akkor nem beszélve arról, hogy szerintem télen a nyáron felhalmozott szennylapokkal fűtenek. otthon és a nyaralóban is.
Halleluja, Ihos Józsefet tönkre tette Kató néni karaktere. A magyar humor meggyalázója a Tabu TV-nek bevallotta, három éve nem kell a kertévéknek, nem írhat forgatókönyveket, plamfetteket, mert már senki sem veszi komolyan. Micsoda megkönnyebbülés, esküszöm, még gyűjtést is…..
gabber__ 2010.07.08 16:01:51
Na, akkor ezzel is megvolnánk. Hat év, 121 epizód, megannyi felejthetetlen pillanat és fejvakarós epizódvég után búcsúzott a Lost - stílszerűen pontosan úgy, amilyen az egész sorozat volt: ez a nettó 103 perc (a sok reklám miatt nem jött össze a 108?) éppúgy megosztja majd a…..
comment:com Adunk a kultúrának 2010.02.17 16:30:00
Bár egyáltalán nem szívlelem Tom Cruise-t, de ettől még a Valkűr (20:00 HBO) nagyon is nézhetős történelmi dráma. Hiába tudja az ember, hogy nem sikerülhet a Hitler elleni merénylet, mégis végig izgulja a filmet. A Valkűr külön erénye, hogy a rengeteg tehetséges német…..
Az ABC kiadta a Lost hatodik évados plakátjának normális, azaz nem sötét, elmosódott szar minőségű változatát is, tessék nyálat csurgatni nyugodtan. Klikkre nagyobb lesz. ..
A fél ország a Csillag születtikre lesz rácuppanva, de mi nézzünk helyette bátran ismeretterjesztő sorozatot a filmekben használt technikai cuccokról (A filmkészítés tudománya, Discovery Science, 20:10) vagy a cséplőgép jelentőségéről, utóbbit a viccesnek tűnő…..
Ugye ismerik az olvasók azt a közhelyet, miszerint a tévében mindenki magasabbnak tűnik, mint a valóságban? Nos, Matthew Fox, a Lost című kiváló sorozat egyik főszereplőjét, az önfejű Jack Shephard dokit alakító színész esetében ez első látásra megdől: a pali iszonyú…..
gabber__ 2009.06.17 10:08:32
@sélli_:

Igazatok van, mea culpa, valóban 1 nap telt el, visszavontam, elnézést.

De a kérdésekkel kapcsolatban fenntartom, hogy egy teljes évadnyi kritika után, még ha az ember nem is egy john stewart, meg lehetett volna kérdezni legalább annyit, hogy elégedett e az évadban nyújtott szinészi teljesítményével, mert így sajnos csak annyit tudtunk meg, amennyit más forrásokból már kiolvasott az ember. és nyilván mi egy zártabb olvasóközönség vagyunk, specifikus érdeklődési körrel és jól behatárolt véleménybázissal.
gabber__ 2009.06.17 17:35:29
@Bruti: okay okay túltárgyalva...

A Lost ötödik évada úgy fejeződött be, mint az összes többi: egy zseniálisan összerakott, de bizonyos tekintetben csak a logikus gondolkodás totális felfüggesztésével élvezhető történettel, ami számos válasz mellett felvetett néhány olyan kérdést, amin bőven el lehet…..
A sorozatjunkie-n leltük a képet, az ugrás után mutatjuk meg, mert spoileres. Ja, és kivételesen tessék elolvasni az apróbetűs részt is! ..
Egy héttel a finálé előtt a Lost egy olyan király, figyelemfelkeltős epizóddal jelentkezett, amilyennel csak kell az évad ezen szakaszában, lásd még Fringe eheti része. Kaptunk válaszokat, magyarázatot egy rakás dologra és persze újabb kérdéseket, illetve a táblán a figurák a…..
Egy hét szünet után alaposan felturbózott epizóddal fordult a célegyenesbe a Lost, nem panaszkodhatott senki a 100. epizódra. Az íróknak külön köszönet azért, mert hagytak elég teret Jeremy Davies-nek ahhoz, hogy pár örökké emlékezetes momentummal gazdagítsa a Lost…..
gabber__ 2009.05.04 17:01:38
@sélli_: erről van szó. elegem van a jajnemtudomlehethogyanyámfélrenézte típusú felütésekből, jack majd átvágja a preapokaliptikus hobbiproletár dharma banda összes nyaki ütőerét, meg is van oldva, nincs is szükség faradayre. Bár a karakter jó, de egyszerűen nem bírom már.
Ja, és ha tényleg Katit írják ki, akkor aláírásgyűjtésbe kezdek a Blahán, hogy legalább legyen néhány zuhanyzós flessbekk.

Ne haragudjatok,
biztos a hétfő teszi, h kifakadtam.

gabber__ 2009.05.07 08:56:33
@leejordan: ez főleg annak a tükrében meredek kijelentés, hogy tudjuk, hogy a szerepére év elején kásztingoltak, és állítólag már a szezonfináléban feltűnik jákobapánk.
Ha már filteres teát iszunk, valamit kell csinálni a filterrel. Általában a tányéron végzi, de mennyivel praktikusabb, ha a külön erre kitalált rekeszbe tesszük.Via Yanko Desing..
Cohent korunk legirritálóbb, de egyben egyik legtehetségesebb komikusának tartják, valahol joggal, hiszen Borat (+hosszú alcím, azt most hagyjuk) című filmjén a fél világ sírt a röhögéstől, (kivéve persze a kazahokat) és akkor még a The AliG Show című műsoráról nem is…..
Kikerült a netre az első hivatalos promó a Lost januárban kezdődő új évadáról. Csak azok klikkoljanak, akik a negyedikkel már végeztek, de ők AZONNAL. Hubazmeg, teszem hozzá. A tippért köszönet gabeszka24-nek! ..
Nagyon ritka az olyan sorozat, ami évadról évadra egyre jobb lesz, amiben az írók szinte sportot űznek abból, hogy a lehető legváratlanabb pillanatban húznak elő egy két évaddal korábbi szálat, és fonják bele az aktuális cselekménybe olyan simán és zökkenőmentesen, hogy észre…..
gabber__ 2008.10.23 10:19:50
Mint láttuk hazánkban jelenleg kb. 200 fordító ül otthon a gépe előtt és próbál gyakran lehetetlen munkakörülmények közepette lavírozni a sok munka - kevés pénz - kevés idő kordinátarendszerben. Arról, hogy konkrétan hogyan is készül a filmek magyar szövege, milyen…..
Drámai a cím, hát már semmi nincs biztonságban a webes kémek előtt? Nincs hát, amit egy embernél több tud, az nem titok, így lehet csemegézni a legjobb drámai és vígjáték sorozatra első körben jelölt 10 címen, sírni, hogy ki nem került be, és dühösen kommentelni, hogy…..
gabber__ 2007.07.04 09:55:44
Miközben a világ odáig meg vissza van a legújabb tinisztárokért, és korábban a középkorú (na jó, mondjuk ki: negyvenes) nők csak idegesítő mellékszerepeket kaptak, a tévében egyre több olyan sorozat fut be, ahol pont ők játszák a főszerepet - és nem is akármilyeneket. A New…..
comment:com Hétvégi hírek 2007.06.23 08:19:55
A Traveler készítője az imdb.com-on azt kérte a rajongóktól, hogy írjanak sok-sok levelet az ABC-nek, és akkor a menekülős sorozat talán visszatérhet jövőre is, midseason vagy nyári sorozat formájában. Nekünk tetszik a széria, így írni fogunk. A Robot Chicken Star Wars Specialja…..
Egy űberspoilers poszt következik az ugrás után: a tvsquad nyomán elemezzük egy kicsit azokat a kérdéseket, melyek a Lost harmadik évadában eddig előkerültek, és természetesen csak lógnak a levegőben, mint ahogyan ezt a sorozattól megszokhattuk - például az első évadban a…..
gabber__ 2007.05.02 13:45:16
Jajj azt ugye tudjátok, hogy minden epizód után felteszik a podcastot a lostpediara..

www.lostpedia.com/wiki/Official_Lost_Podcast/April_30%2C_2007

ez a legfrissebb. itt az írok csöpögtetnek mindenféle infót a sorozatról. Mely szerint még a szezonban tudunk meg részleteket pl a szoborról. és más hasonló nyalánkságok.