Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LunaPiena

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
almaleves Erőss ez 2013.05.25 22:48:34
- Hány éves vagy? - Hmmm. Kettő. - És hogy hívnak? - Hmmm. Nem tudom. Meg kell kérdeznem az apukámat. Elmegy. Látom, hogy felteszi a kérdést. Visszajön. - Anna.   Kicsoda ő? Másnap látom, hogy bezúzott arccal jön a játszótérre. Nem kérdezek semmit, ő is elkezd…..
Többen megjegyezték, hogy az általuk nem olvasott blogomat mostanában nem írom. Ez nem igaz, csak még trehányabb és lazább lettem. Most például filmekről fogok értekezni. Az eredeti koncepciómhoz híven, szélesebb kontextusba helyezve megállapíthatom, hogy a mások által jónak…..
almaleves Szerelem 2013.01.14 10:43:27
Szerelem két felvonásban.   Beteljesülés   Nem egyedül érkeztem, belém karoló nőm elmés megjegyzéseket tett a vendégekre, máskor oly kedves humorát most nem tudtam élvezni.Hamar észrevettelek, te a férjeddel jöttél, bódultan sétálgattál le-lemaradozva…..
almaleves Végre kipusztult Gyuri 2012.06.25 19:39:00
Az a rohadék álszent, Magányos George minden értelmes (hangsúly az értelmesen) ember legnagyobb megelégedésére, végre átköltözött a túlvilágra.   Biztos vagyok benne, hogy a pokol tüzén fog égni az idők végezetéig. Az ütődött csupasz majmok lelkiismeretére apellált,…..
almaleves Cameron 2012.02.06 11:27:00
- Cameron! Figyelj rám!- Ostobaság volna rád hallgatnom, én a buta génjeim miatt vagyok esendő! – válaszolta a másik.A szél elfújt egy házat, majd egy büdös és kicsit döglött kutyát tett eléjük.- Hol vagyunk? – kérdezte Cameron.- A szél szélénél. – eresztett…..
almaleves Utak 2011.01.15 13:08:00
- Te húzd fel!Kiszabadulásom első emléke ez volt. Először azt hittem nekem parancsol ez a rekedtes hang. Mit kéne felhúznom? Sejtelmem sem volt róla.Kellemes érintést kaptam valakitől. Tehát nem nekem szólt az előbbi.A puhán redőzött ujjak megragadták testem és egy forró, még…..
almaleves A kutya 2011.01.12 10:16:56
Az utca a reggel ilyenkor megszokott képét mutatta. Emberek siettek munkába, némelyek gyalogosan, mások autóval. Az alagsorban árusok pakolták ki reklámtábláikat, többen ismerni vélték egymást, ezért köszöntek.A közeli iskolában már elkezdődött az oktatás. A kisebbek nehéz…..
almaleves Ritmus 2011.01.09 15:22:00
A létezésem első pillanatában egészen furcsa kép villant be. Egy polip karjai lebegtek a vízben. Megmozdultam és a karok elkezdtek ütemesen mozogni. A lágy test előre haladt, a víz kellemesen áramlott a tapadókorongok körül.Feleszméltem, a polip eltűnt. Füst terjengett a…..
LunaPiena 2011.01.10 21:09:38
almaleves Késő őszi erdő 2010.11.14 17:13:00
Lépteim nem érintik a nyugodt csendet. A föld hangtalanul fogadja magába az egyre vastagodó avart. Kétségeim kisimulnak, arcomon aggódó mosoly. Mi lesz veletek? Mi lesz velünk nélkületek? Együtt élünk, együtt is fogunk pusztulni.Arcom ártatlan ráncai között zöldell a fű. Ismét…..
Érkezésem a földre tuti meglepetés volt.Magam lepődtem meg legjobban.Beszippantott egy idea.Gondolataim iránya a készületlenség és a globális katasztrófa.Mit tehetnék, ha bekövetkezik az ismert világ összeomlása. Egyáltalán kellene tennem valamit?Egyáltalán van ennek realitása?…..
Zenék arra az esetre, ha rendesen át akarod élni a szerelmi bánatod. Melléjük egy rövid, csöpögős és bánatos sztori. Ha egyedül még az ereidet sem tudnád felvágni, ezek biztosan segíteni fognak. Amikor az ember lelkiállapotba kerül, akkor ott azonnal a nagy baj tántorog be a…..
Az öregekkel alapvetően két komoly baj van. Egyrészt nem dolgoznak, másrészt elfelejtettek időben meghalni. Jelen civilizációnkat elborítják az elöregedő társadalmak és ez minden kétséget kizáróan az idősek műve.Ha az ördög ügyvédjének szerepében kívánnák tetszelegni,…..
A gyermekekkel mindig csak a baj van. A kiskorú egyének ugyanis úgy határoztak, hogy nekik nem kell az ég egy adta világon semmit sem csinálniuk. Tették mindezt önálló mérlegelési és döntési jog híján, csak úgy izomból lenyomva az úgynevezett felnőttek torkán.Azok meg be is…..
 2009.07.04. szombat     Azzal kell kezdenem, hogy a Hondám cserbenhagyott. Gyászosan sötétbe burkolózó nap lett a múlt hét pénteki. Reggel reménytelen kétségbeeséssel az arcomon a műszerfalra meredve bámultam azt megveszekedett zöld indexvisszajelző lámpát. A…..