Regisztráció Blogot indítok
Adatok
parrre

0 bejegyzést írt és 471 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy irgalmatlanul jó film! Pedig nem volt alacsonyan a léc, amit Brad Bird-nek meg kellett ugrania, hiszen A hihetetlen család első része hatalmas siker volt (megérdemelten), és még jóval több, mint tíz év után is azonnal felcsillan a szeme a hallatán még egy olyan antigeeknek is, mint én. Nem…..
Rezsi Szilárd keresztet vet és gyűlöletet arat. Már pénteken a reggeli péksüteményem és gyümölcslevem megvásárlásakor éreztem - nem volt ugyanis a hűtőpultban fagyasztott velőspacal -, hogy ebből gond lesz. Ilyet Csepelen egyetlen élelmiszer bolt nem tehet meg. Tegnap pedig ez fogadott: Most már…..
„Jó, tökmindegy.” A mondat, ami egyik kollégám száját igen gyakran hagyja el, amikor kifogy az érvekből és mivel igazi passzív-agresszív pukkancs, általában részéről így "zárja" le a vitákat. Vitákat, amik nem vitának indultak, de ő egyetlen pillanat alatt képes azzá varázsolni. Hiába, ez is egy…..
Az elmúlt napokban minden hírt túlszárnyalt a BKK online jegye körül kitört botrány, ami - nem hiszem, hogy csak nálam - de alapjaiban rengette meg a bizalmat a T-csoport iránt. A balhé részleteibe nem mennék bele, mert mindenki rongyosra olvashatta az internetet a témában, inkább térjünk ki arra,…..
parrre 2017.07.26 15:51:16
@droctor: Hát az akkor minimum életfogytiglan ..
Emlékszem már tizenéves koromban furcsán néztem a politikai vitákra. Volt szó kommunizmusról, és nácizmusról. Kádárról és Horthyról, jobboldali polgárságról és baloldali ploretárokról. A két oldal folyton csatározott, és mindenki választott magának egy csapatot, pont mint a fociban. És a csapatot…..
Kotroczó Róbert a tegnap és ma zajló Média Hungary nevű összmédiás dzsemborin rúgta a Holdig a szaros bilit, amikor egy panelbeszélgetésen, amit egyébként Kamasz Melinda, a Figyelő főszerkesztő-helyettese vezetett, úgy elküldte a picsába az Origo-888.hu-Ripost tengelyt, hogy Mészáros Lőrinc…..
Nem az a lényeg, hogy Balázsék maradnak-e a Morning Show-val, hanem, hogy a Class Fm nem kapott frekvenciát és november 19-étől már nem is sugározhat tovább. Ennek az oka pedig – a Médiatanács szerint – pont Balázsék műsora volt. Persze, ez csak egy kifogás, a felszín alatt más politikai és üzleti…..
Invitel-ügyfelek, figyelem: aki nem olvassa a cég tájékoztatóit, az január 1-jétől meglepve fogja tapasztalni, hogy az alábbi csatornák minden csomagból hiányozni fognak: Eurosport 1 SD/HD Eurosport 2 SD/HD Eurosport News Animal Planet SD/HD TLC Discovery Channel Discovery Showcase HD ID…..
parrre 2016.11.16 08:55:52
Noha akadnak politikai erők, melyek az európai kultúra és gazdaság végét vizionálják, ennek a fantázián kívül egyelőre nem sok jele akad. Legalábbis ha hinni lehet egy friss, rendkívül átfogó felmérésnek, amely a leginkább prosperáló országokat mutatja be. Elöljáróban…..
parrre 2016.11.04 21:13:45
Vajna Tímea nyitott egy fánkboltot, ami remek alkalom arra, hogy kiderüljön, egyáltalán nem kell politikai téma ahhoz, hogy a TV2 bizonyítsa, semmi sem olyan fontos nekik, mint a szervilizmus...
parrre 2016.10.14 14:54:44
@Fedor: Ja, pont ez jutott eszembe, hogy megboldogult legénykoromban oda vittem a lánykákat randi előtt/után/helyett
Egyszer csak elköltik idegenek a pénzt az egyik bankkártyámról, aztán egy perc alatt négyszer használnak kápéfelvételre Indiában egy másikat. Azt hiszed, veled nem fordulhat elő? Én is azt hittem, hogy velem se. Aztán elővigyázatos használattal is két éven belül harmadszor lettem bankkártyacsalás…..
parrre 2016.10.05 16:48:17
@Kicknick: Úgyúgy! Illetve csomó autókölcsönző nem fogad el el debit kártyát külföldön. Ha kocsit akarsz hitelkártya kell.
  Döntsd el, hogy az alábbi állítások közül melyik hamis: Ha több a párizsi mint a papír, akkor az rendben van, hogy 10 dkg helyett csak nyolcat kapsz. Ha valamit 3 millió ember támogat, azt nem lehet figyelmen kívül hagyni, de figyelmen kívül lehet hagyni, ha 5 millió ember nem támogat…..
parrre 2016.10.04 13:37:36
@Singer Varrógépértékesítő és orosz kémhálózat Kft: "Magyarország nem akar számolatlanul képzetlen és inkompatibilis bevándorlókat" - Ezt speciel senki nem is kérte.
Én nem mentem el, mégsem tartom magam sem ostobának, sem lustának. Éltem a demokratikus jogommal és NEM szavaztam. Ilyen egyszerű.
Sokadszorra bizonyosodik be, hogy a FIDESZ csak a szlogenek szintjén törődik a nemzeti érzelmekkel, a valóságban viszont csak cinikus hivatkozási alap a lopáshoz. Örökre emlékezetes marad például, hogy mit is sóztak ránk 2000 augusztusában: a McDonald's elfekvő petárdáit vásárolták fel, és azon…..
Tegnap elzavarták Tóbiás Józsefet. Elfogyott a türelem a teljesen dilettáns pártelnökkel szemben, aki a Kétfarkú Kutya Párt szintjére juttatta az MSZP-t. A gerinctelen dunaújvárosi taktikázás után (ami a szocialisták csúnya felsülésével zárult) végleg bebizonyosodott, hogy Tóbiás „politizálása” a…..
parrre 2016.06.26 12:06:42
Alkoholizmus, drogfüggőség – ezekről gyakran hallunk, fizikai tünetei könnyen beazonosíthatóak. Ám a pornófüggőségről kevesebb szó esik, pedig nem kisebb probléma, mint az előző kettő...
A versenyszerű testépítés egyik lényege a minél nagyobb izomtömeg összehozása, ami nem kicsi feladat és hosszú évek keserves munkája szükséges hozzá. A szervezet próbál idomulni a terheléshez és felvenni a tempót, de amint egy kis szabadidőt és leállást kap, azonnal bontani kezdi az izmokat, mivel…..
Az elmúlt évtizedek egyik legjobban ismert és legtöbbször idézett magyar költője, Romhányi József 95 évvel ezelőtt, 1921. március 8-án született Budapesten. Furcsa ellentmondáshoz vezet ez a mondat, hiszen a rengeteg Romhányi-mondat ott él a köztudatban, a szerző neve azonban alig-alig. Viszont, ha…..
Dave Anderson 41 évesen ráunt arra, hogy a nagyvárosi életmód egy potrohos apatestes fater csinált belőle, így hát fogta magát és elkezdte száműzni az egészségtelen ételeket, ráállt a napi hatszori étkezést tartalmazó (feltehetően sima szálkásító) diétára és heti 5 edzéses (kardió és súlyzós)…..
Arra való a netes anomitiás, hogy az ember többet engedhessen meg meg magának. Akár az állat is kitörhessen belőle. Erre igen szép példákat találhatunk a tetszőleges posztunk alatt kommentelő Fidesz-trolloktól. Bár persze az anonimitásnak nem kell föltétlenül azt jelentenie,…..
Harmadfokú hőségriadó van érvényben kedd éjfélig. A várható maximumok 33 és 37 Celsius fok között alakulnak. El tudom képzelni, hogy ti is szenvedtek a melegtől. Itt van egy-két spúrtipp,…..
Az Hermés francia luxusmárka sok életstílust kiszolgáló tárgyat készít, de főként méregdrága táskáiról, sáljairól és egyéb bőrkiegészítőiről ismert. Idén megjelenik a cég legújabb zsebórája, amely a klasszikus idők luxusát hivatott felidézni, persze ehhez igazított…..
parrre 2015.08.09 12:29:50
Modorosblog Ifjúkori szegénység 2015.07.27 21:44:15
Mi nekünk a szegénység? Volt már? Na és. Nem lehet róla eleget írni, főleg, ha megérted különböző stációit. A gyermekkori, örök sóvárgást, a közös gyerekszobákat, a felnőttként is otthon élést, a panelokat, a szar kaját és örökös pénzproblémát. Azt, hogy nincs -…..
parrre 2015.07.28 10:36:10
A költségérzékeny utas gyakran érzi úgy, hogy valaminek az árazásával kimondottan a lehúzására törnek, vagy az életét kívánják megnehezíteni. Ez sajnos teljesen ellentétes az ultra fillérbaszó fapados turista életfelfogásával, aki megpróbál tenni ellene ideológiai…..
Subba Apa, kezdődik! 2015.07.11 09:32:59
Jój, hát kezdődik a Pride: Taps az összes utálkozó faszfejnek! ..