Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LipicaiCukorgyáros (törölt)

0 bejegyzést írt és 321 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Anyádba parkojjá' 2009.08.26 06:55:00
  Ha van az életben olyan pillanat, amikor az ember a föld alá süllyedne mások helyett szégyenében, ez az volt nekem. Legközelebb maradok a falumban. Vélemények az azonos című írásunkról...
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.27 00:17:44
@Il mio nome è Nessuno: Te tuti, hogy Münchenben vagy Stuttgartban, vagy azon a környéken élsz. Biztos, hogy nem láttad Berlin ama bizonyos pontját és a Hansa-városok is messze elkerülték a figyelmedet. Azért arra felhívnám a figyelmedet, hogy ha a németek elhagyják Németországot dühöngő őrültekké változnak, és törnek zúznak, mint Nagy Sándor, aki ki lett kiáltva a világ legnagyobb hódítójának, mégis mindenki rühellte, mint a szart, mert isten - nevében igaz - amerre járt szétqrt mindent, ami kicsit értelmesebb volt nála. Szóval túl nagy ára van ennek a rendnek (gondolom sejted mire célzok). ;) Kíváncsi vagyok, h egyetértesz.

De most már tutira veszem, hogy tényleg egy német multinak dolgozol, mert ugyan úgy beszélsz, mint egy tökéletességre törekvő bajor.
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.27 00:21:18
@S4mu3l: Pinajelvény ide, pinajelvény oda, a budai hegyekben van olyan hely, ahol nem sokan álldigálnak tűzijáték idején
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.27 15:50:13
@Silent Bob: Szerintem BP a világ egyik legszebb városa. Párizs-Bp-Róma-Milánó-Athén, Európa gyöngyszemei.

Bocsika, de a vidékiek tették olyanná Bp-t, amilyen. Harcolunk a tendencia ellen - már amennyire tudunk. Tudod: az orvos menjen vidékre kapálni, tudja meg milyen a kemény meló, meg nem a zsemlye kicsi, hanem a pofátok nagy, és társai... Sajnos Bp-n a proletárság kiválóan egyesült a munkás/paraszt haddal, amit a bodzaszedők és a kopaszok csak tetéztek. Utóbbiak a mai fiatalság "példaképei", ez a modell márpedig nem segíti egy egészséges gyermek egészséges felnőtté válását. Peace.
Belsőség Ha szívatnak a tótok 2009.08.25 21:29:00
Nem nagy titok, hogy amikor nemrégiben egyedül vertem sátrat Budapesten, családom Pozsonyban maradt. Ideiglenes megoldásként a hétvégi utazás mellett döntöttünk, hol én megyek oda, hol ők jönnek ide. Nincs is ezzel nagy gond, hiszen a Pozsony–Budapest távolság elenyésző,…..
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.27 11:11:58
@Nor-: Bocsika, én is szoktam No.-ban pályázni, és igazad van ebben a lassú autós dologban, de nem teljesen. Az európai autópályák nem 200/300km/h-ra vannal kitalálva. Persze egy jó kocsival biztonságosabbnak érezhető ez a sebesség. De, amikor ködben (sok van ilyen este No.-ban) megjelenik a nagy semmiből Hans Jürgen 200km/h-val a fostos kis kombi Astrájával, vagy kombi Passatjával én meg 120-al, mert még az is sok, az 50 méteres látótávolságban, akkor ne legyen már mindenki hülye. És igen, a németek nagy része érzi, hogyan is kell közlekedni nagy sebességgel, de az sem normális, ami ott megy. Sokszor ők is életveszélyesek, mint a bunkóbbik magyarja, amelyik a leállósávon előzget. Szerencsére a fritzek is visszavettek, amióta ck. 1,30€/l a gas. Ott sem általános már a 2kg
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.27 11:16:14
@Nor-: Nálunk nem csak a közlekedés rossz, hanem az általános morál, a kultúra a béka segge alatt, a másik ember nem embertárs, hanem ellenség. Ez nem csak az autózás közben jelenik meg, hanem az élet minden területén. Simán pofán vágnak az utcán is, ha mondjuk nem tetszik a másiknak a hajad, vagy a szemed állása. Ez már nem is balkáni, mert ilyet pl Görögországban soha nem látsz. Ez inkább már a törzsi Afrika.
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.27 11:25:51
@don39: Engem akkor sem basztak meg Szlovákiában, amikor Sturovónál a kettős záróvonalon befordultam balra a szlovák oldalon, a hídra(D-É), mert nem volt balra kanyarodó sáv. A faxnak sem volt kedve elmenni a Lidl, vagy Aldi parkolójáig és ott visszafordulni. Észlelték, megállítottak a határon, elismertem, majd elengedtek, pedig jogosan lett volna a bünti, habár szerintem szívatás volt, hogy nem lehetett közvetlenül balra kanyarodni.
Walter de'Silva nem egy elveszett ember Nem olcsó, de tagadhatatlan, hogy az új Volkswagen Polo jól sikerült, megnyerő külsejű, logikusan felszerelt, a kisautók nyűgjét-baját hírből sem ismeri, ráadásul vezetni sem rossz. Nehéz fogást találni rajta, felhasznált anyagaival,…..
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.26 11:35:14
@karlmann: Ennyi, de ők még nem ültek ilyen autókban, csak képeslapon láttak ilyen autókat.
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.26 22:18:58
@Seca81: HEHEEEE, egyetértek.

@Il mio nome è Nessuno: Még egy avíttas P 306-os is kényelmesebb, mint egy Polo. Mondjak még?
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.26 22:21:00
@ledo76: Tökéletesen egyetértek.
Amikor Winkler elkezdte összeszedni életének tíz legcsapnivalóbb járművét, iszonyatos ötletbörze indult be a TC-ben, ennek aztán az lett a vége, hogy belelkesültünk, és Csikós is összegyűjtötte a magáét, meg én is. Elvégre, tizenöt év nagy idő, van miből szemezgetni.…..
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.24 12:06:25
@Unter Bahn: Érdekes amiket mondasz. Észrevettem egy számomra furcsa dolgot. Ugyebár egy csomó magyar ment külföldre köztük kiváló mérnökök is. És sokan közülük hosszú idő után visszatértek Mo.-ra. Oda, ahol szinte semmi nem úgy működik, mint NYE-ban. De ők már megszokták a kinti tempót, életvitelt, fizetést, és azt is, hogy nem lehet hibázni, mert akkor azonnal repülsz (ezzel jönnek a pszichológiai tényezők, az élet minőségének romlásával járó cuccok ect.)... Szóval valahol meg lehet érteni ezt a metódust. És itt nem kifejezetten a közös barátunkra célzok. Persze mindenki az értelmi szintjének megfelelően kezeli ezeket a dolgokat. És azt is tudjuk, hogy egy értelmes ember jobban megzakkan, mint egy buta, aki nehezebben fogja fel, tulajdonképpen mi is történik vele.
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.24 15:14:51
@lacza87: ]:D
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.24 15:19:17
@Snake Plisken: Amúgy baromira érdekelne, hogy miért eszik egy hasonló motorizáltságú japán (kis)autó többet, mint egy kétszer akkora Dacia? 16V és 8V, ebben állna a különbség? De akkor miért megy jobban egy Dacia, tehát mitől ugrik jobban városban? Szóval érdekelne bárkinek az okfejtése.
  A biciklis nem fog kerülni, nem fogja tolni: a biciklis az arra megy, amerre a legrövidebb. Vélemények az azonos című írásunkról...
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.19 14:42:16
@BOB: :)
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.19 17:21:04
@Rocko-: Nem vagy te ennyire primkó, erőltesd meg azt a csöpp agyadat.
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.19 17:23:38
@Rocko-: A bunkó, az bunkó teljesen mindegy, hogy mivel jár. A gyalogos is lehet életveszélyes egy autósra és vissza. Gondolom gyermekded poénjaidat te sem gondolod komolyan.
A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) vizsgálja, valóban meghalt-e K. Balázs (alias Baja), a magyar warezkirály, aki az áprilisi újlipótvárosi warezrazzia idején külföldre menekült, míg hat társát előzetes letartóztatásba helyezték. K. Balázs júniusban skype-on interjút adott P.…..
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.19 11:40:10
@Kóser Malac: Szerintem win-win effekt. "Meggyőzték", hogy lelépjen, és halálnak álcázzák. Hogy ha a következő erő hatalomra kerül, legyen mivel zsarolni. Ügyek, stb...
A múltkori blogposztomban elsírtam, hogy eladjuk a Camryt, melyet oly nagy szeretettel használtunk több, mint egy évig. Öntudatos autó, az eladás helyett inkább a halált választotta. Sietve leszögezem, hogy az autó sem nem volt törött, sőt, az első egy éveben a meghirdetés…..
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.14 13:12:44
@szakmernok:

Teljes mértékben igazad van, nehogy már leállj ezekkel a bugrisokkal arról vitatkozni, hogy a japán autók nem megbízhatóak. Evidenciáról nincs mit beszélni. Aki egy kicsit is ért a japán-autókhoz tudja, hogy miről van szó.

Az, hogy a Bendének van egy ezeréves lepukkant japán "luxusautója", az nem mérvadó. Ami bonyolult, az általában el is szokott romlani, főleg ezek a magyarországi üzembehelyezésű über német levetett rongyok, másképpen: agyon biztosítózott export királyságok. Mo-n senki nem költ a gépére, csak a cigánykodás megy, az eladási előtti gányolás, h csak a következő pár hónapban elő ne jöjjenek a problémák (ez is ilyen gányszagú). Undorító ez a hozzáállás, a hülye magyarja arra még nem jött rá, h ha mindenki karbantartaná a gépét, akkor mindenki jól járna, de ezek nem ismerik a win-win-t. Ez nem kifejezetten a Bendének szólt, csak általában a magyarokra jellemző.

Az, hogy egy kivénhedt, bonyolult szerkezet (ki tudja mi volt szegénynek az előéletet) elromlásából egyesek csípőből megítélik a japán technikát, az vicc - ez a magyar virtschaft :D (kíváncsi lennék a generátornak ki volt a beszállítója, az okoskodás helyett).

Pölö, a haverom fele ilyen korú prémium VW-ben elromlott egy feszítő elem a motorban: került 200.000-be, az biztos azt bizonyítja, h a VW szarabb, mint a japánok. Akár lehetne az is - sztem is gyengébb minőségű a VW, de én egy dologból nem ítélkezem, mint egy-két (h)arcoskodó itt.

Tiszta szánalom, ami ezen a fórumon folyik, mindenki bizonygatja a nagy semmit.

Az meg, hogy Bende ötödszörre is visszaültette a gyermekét a feleségével abba az autóba, amiről nem derítette ki, hogy pontosan mi is a problémája, mindezt a legnagyobb melegben... Hát no comment. A feleségét sem értem, h miért nem hajtotta el ezt a fazont, hogy bele kellett ülnie a hibás autóba. Vicc ez az egész story.
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.14 21:15:29
@Ciri: A gyereke tényleg gyönyörű.
  Rövidebb, merevebb, erősebb, gyorsabb: már a 350Z is nagy kedvencünk volt, de a 370Z még jobbnak ígérkezik. Sokkal jobbnak. Vélemények az azonos című írásunkról...
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.11 17:07:59
@lacza87: Vezettél már Honda S2000-et? Én vezetek és nem bazári. A váltójáról mi a véleményed, vagy csak képen láttad? :)
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.11 18:27:45
@kultúrpesszimista: Lehet, h nekem gyér a fantáziám - bár te vagy az első, aki életem során ezt mondta -, de... na hagyjuk ezt a másra mutogatós játékot. Túl sok is van, és ez veszélyes :), de ha már itt tartunk, a Porsche mióta versenyez egy ligában az elegáns casino-autó Maseratival, a túlhúzott-csiri-biri kinézetű- üveg kemény kuplungú- és alapból túlfantáziált, elvont Lamboval, és a Spykerrel stb.?

A Porsche egyébként is egy külön kategória, és soha nem gyártottak még hozzá foghatót, bármennyi is az ára (szöveg nélkül: dinamikus, apró, patent, brutális kanyarsebesség, brutális menettulajdonság, brutális minőség). És nem hinném, hogy a Maseratinál/Lambonál sokkal drágább lenne.
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.11 18:33:47
@traktortrakcio: Jajaja, ha a Karotta mondja h gagyi, biztos sok volt neki... Az meg ki!? :) Nem az az újhullámos- csak felsőtestre gyúró- munkás-trikós gyerek, aki mindig megpróbál valahogy felöltözni, de sosem sikerül neki? Egyébként szimpatikus - lenne a srác -, csak egy fagyizóba, a pult mögött. Papp Tibi, Csikós alá nem adom, bocsika.
w A kurvára nemzeti oldal 2009.08.11 05:50:00
Volt valamikor, a békeidőkben – a 2009-es EP-választás előtt – ez a meghitt hülyeség, hogy nemzeti oldal. A jobb-bal dichotómia fideszes feloldása: mi vagyunk a nemzetiek, a többiek meg, khm, azok valami mások, vérmérséklettől függően. Globalisták, internacionalisták a…..
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.11 15:51:39
@Tóta W. Árpád:

Tisztelt Uram!

Egyszóval: Ön Magyarország, ma!

Ön sok dolgot lát, mégsem gondolnám, hogy az önmegvalósítás e formája helyes lenne az Ön számára.

A tárgytól elvonatkoztatva - ami immáron számomra másodlagos - egyszerűen nem tudok napirendre térni a stílusa felett. Rengeteg olyan dolgot említ, ami valóságos probléma, de kérem, hogyan teszi ezt?! Ön pontosan azt a színvonalat jelenti, amit oly' bőszen "fikáz". Ezt a pórias stílust hagyja meg azoknak, akik bőszen tagadják földtúrói múltjukat a városi réteg előtt. Nem kell ez a stílus 2009.-ben; külföldön soha nem volt divat "a ki tud jópofábban alpári lenni". Stílusosan!

Üdv,
Egy nyugat-európai polgár
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.11 16:16:26
@Tóta W. Árpád: Magyarország pontosan annyira rasszista, amennyire "elbalkánosodott". Szlovákia/Szerbia/Görögország/Törökország szintjét meg sem közelíti. Habár ez a meghatározás is téves, hiszen Németországban/Hollandiában/Franciaországban is sokkal több rasszista él a lakosságarányhoz mérten. Utóbbi országokban igen csendesek lettek a fekete/török/arab bevándorlók, fővesztés terhe mellett rendkívüli kereseti lehetőségeket élveznek, és ezzel ők sem játszanak.

Magyarország keresi önmagát, a jövőjét, a gyökereit; hagyni kell kifejlődni egy réteget, addig meg sajnos az vár rá, mint az USA-ra, amikor a bevándorlók legyilkolták a bennszülötteket. Egy társadalmat nem lehet felülről megerőszakolni.
Belsőség A nyolcéves újautó 2009.08.10 09:02:00
  Együtt töltött időnk alatt csupán két dolgot kedveltem meg benne: a motort és a Jimi Hendrix cédémet. Vélemények az azonos című írásunkról...
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.10 21:31:05
@E36M3: jaja, aztán a kötelezőkön kifizetik a kocsi másik felét (50-100 ezres kötelezők: "felraktuk a gépre, töltöttünk bele egy kis ablakmosó folyadékot, leterítettük az ülést" - agyrém). Ez az új autó dolog is luxus - szerintem.
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.10 22:43:14
@E36M3: :D, lehet, de ebben a világban ki nem beteg? :)

De mielőtt tárgyalnék én mindig kétszer meggondolom, h mit eszem, milyen tárgyalásnál milyen nyakkendőt viselek, vagy sem, ugyanis nem mindegy - az utóbbi egyre-inkább elfogadott formula bizonyos körökben. Mert hát a felek kölcsönösen tisztelik egymást, jobb helyeken. De ezeknek a Dél Koreaiaknak semmit sem szent, szarszagú szájjal is beleásítanak/böfögnek az arcodba - fényes nappal. :)
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.10 22:46:31
@E36M3: Egyébként miért ne lehetne párhuzamba állítani azt, hogy a dél-koreaiak többnyire büdösek, és szarszagú a szájuk, és azt, hogy a koreai autók belül azért olyan szagúak, amilyenek, mert a gyártó szarik bele, a műanyag büdös. Egy Logan-nál még elnézhető, mert olcsó, de ez a fröccsöntött ipari hulladék, ennyiért :D
Akkor már inkább Sony TV
  Ennek a BMW-nek tizenöt éve felfelé megy az ára, és már tíz éve nagyon messze volt. Nagyjából ennyi hibáját találtam. Ja, és szűk a hátsó ülése. Vélemények az azonos című írásunkról...
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.10 16:36:50
@loláb: Én is tanultam - Tőled.
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.10 19:14:08
@faterpolo: Vártam már ezt a Cserszegit :D
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.10 19:53:57
@intruder66: Mondja ezt egy politizáló kötsőőőggg. :D Buzi borbarát? Irigykedsz gecc? :D
  Egy partihordó sör, egy fa pad vagy egy kerti grillsütő - ütközéskor, rögzítés nélkül mind gyilkos erejű fegyver. Vélemények az azonos című írásunkról...
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.08 16:16:42
@sipike78: Szerintem a nyuszid kloákája izgatta fel. :) Múltkor rám is élvezett, legalább ő egy boldog ember.
  Nem tudom, mikor jön el az ideje, hogy börtönbe csuknak öregautó-tartásért. Nincs már messze.  Vélemények az azonos című írásunkról...
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.07 00:32:33
Belsőség Eladásra összetákolva 2009.08.06 06:45:00
Mekkora találmány is a leállósáv! Állunk az M0-áson. Forr a víz, illetve a nyomás miatt forrpont felett feszíti a rendszert, ami önmagában nem lenne baj. Viszont mégiscsak beleugrott az autóba kétszázezer forintnyi alkatrész és pár hétnyi munkaóra. Ráadásul vízforralás nem…..
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.06 22:05:29
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.06 22:16:36
@zippofcy6: Ebbe ne menjünk bele. A palesztinok a világon semmit nem csináltak a kősivatagban. Oda menetek az izraeliek (saját földjük, nekik is) fölépítettek egy csodás országot, szökőkutakat emeletek a semmi közepébe, és pálmafákat. A palesztinok nem csinálnak semmit, nihilisták, és gyávák. A gyerekek mögé bújva háborúznak. Arab barátaim szerint nem is arabok, a jordánok ugyan úgy bánnak velük, mint a magyarok az érinthetetlenekkel. A palesztinok sokkal rosszabbak náluk. Egy csótány népség. Okoskodtok itt össze-vissza, Jeruzsálemben minden normális ember/vallás megfér egy helyen, senki senkit nem zavar.
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.06 22:22:05
@qualitaet: Már bocs, de az alapján a borzalom alapján, amit belinkeltél fentebb minden második német nevű embernek zsidónak kellene lennie - és akkor mi van?! Semmi. Mondjuk engem az sem zavarna. Te ezzel sugallsz valamit, amit 2009-ben talán nem kéne, mivel te is értelmes embernek tartod magadat.

De tényleg, neked a Nobel-díjasaink után az volt az első gondolatod, hogy ezt az okádmányt belinkeld?! Na jó, ez sok(k)
Nyilván emlékeznek még, bő három héttel ezelőtt a Winkler megírta autós újságírói munkásságának legszörnyűbb mélypontjait. Gondoltam, most ideje egy másik listát is közzétenni, ebben is akad talán érdekesség. Ez itten az enyém. De mivel elég sokat veteránozok, meg ami…..
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.06 18:43:06
@Canga81: Akkor te vagy az 1.000.000-ból egy, akinek ez megtörtént :). Biztos van ilyen is.
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.06 19:07:48
@Canga81: És drága volt a javítása?
 Egy időben lenyűgözően szép volt, csúnya lett, most megint jól néz ki. Nem tudja azt, amit egy német luxusautó, mert puhább, szűkebb, igénytelenebb, de van egyfajta hangulata, kultúrája. Igaz, baj is akad vele.Mai tesztünk blogposztja...
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.04 21:51:50
@qualitaet: Senki nem mondta, hogy Africa kelet. Hagyjuk, parttalan az egész.
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.04 22:01:33
@Csikós Zsolt: Nem nem (...), tökéletesen értelek. Tudom, hogy miről beszélsz. Egyáltalán nem akarom én őket védeni, csak elismerem őket, mint minden nemzetet, akik valamit letettek az asztalra (az antiindividualizmusuk pedig a legszörnyűbb dolog a világon). Engem az zavar, hogy a magyarok nem tudják a dolgokat a helyükön kezelni. Egy Dacia-Suzuki is lehet tökéletes autó, ha arra használják, amire való. Én arra próbáltam meg felhívni a figyelmet, hogy ár/érték arányban egy japán autó legalább annyit ér, mint egy német. Nem beszélve arról, hogy - leszámítva Európát - minden kontinensen a japán gépek vannak többségben - talán nem véletlenül. Persze a gazdag japánok, mint ahogy mondtad, megkülönböztetik magukat, de ez jellemző az összes országra.
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.05 01:54:33
@Il mio nome è Nessuno: neked vmi nagyon komoly problémád lehet magaddal
Cs. a vasárnap délutánját a Palatinuson egy durva kabinostól való rettegés árnyékolta be. A Palatinus alkalmazottja válogatás nélkül bazmegolt és kurvaanyázott a vendégeknek, akik megzavarták és munkára kényszerítették őt. Vasárnap, augusztus 3-án délután egy háromfős…..
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.04 15:12:42
@Itschykhatschy: Hát barátom, nincs igazad. Ezért egy fekete ölni szokott. A fekete haverjaim kevesebbért is bunyóztak már kretén magyarokkal - nagy sikerrel, mert csak a pofájuk nagy.
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.04 15:14:32
@bsdman: ne lepődj meg ha pofán basznak, csak mosolyogj hozzá
Belsőség Recskázó macskaféle 2009.08.02 22:24:00
Sok kis apró győzelmet arattunk úttalan-utakon, az ember ilyenkor úgy érzi, hogy képes elmenni ott, ahol senki más, képes átmenni bárhol. És csak a nap végén tudatosul benne, hogy nem is ő volt olyan jó, hanem ez az öreg, szakadt, de nagy szívű és jóindulatú kőkemény gép.…..
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.03 01:07:11
 Véleményük az új VW Poloról...
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.02 00:19:58
@madeinjapan: Nyugi, van itt egy-két kretén, de majd megnyugszanak, ha bevették az éjféli gyógyszert. :) Ezek egymásra élveznek éjjel-nappal, ebből élnek. :)
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.08.03 00:21:10
@kultúrpesszimista: Ne is vegyél Lexust, nem állna neked jól :)
Belsőség Nem 3 in 1, de jó autó 2009.07.27 03:42:00
  A kupék eleganciája, a limuzinok kényelme és a kombik praktikussága egyetlen autóban. Az Audi szerint ez az A5 Sportback. Szerintünk meg egy ferdehátú, középkategóriájú ötajtós kocsi, annak viszont szuper.  Vélemények az azonos című írásunkról...
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.07.31 12:48:12
@qualitaet: Ez rajtad már nem segít :)
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.07.31 13:17:21
@qualitaet: Lehet, hogy jó helyen kapisgálsz :), most már barátok is lehetnénk, mivel hasonlóak vagyunk.
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.07.31 13:34:34
@Shadowbull:

"Anyit meg en tennek hozza a vitahoz, hogy rolad nagyon nehezen tudom elhinni, hogy kulfoldon elsz."

Szíved joga, hogy mit hiszel.

"Semmifele olyan negativ kep nem kapcsolodik a nemet premiumautokhoz, mint Magyarorszagon."

Ebben tökéletesen igazad van, de mint írtam én is a BMW-t preferálom (nem Bangle-t)

Imádom ezt az 1-2 litert, ami sokszor 10. ÉS egyébként is, ez egy feeling, nem sok köze van a literekhez. Nagy, kényelmes, nem hatásvadász (csili-vili, króm, réz, ezüst stb.), mint a mai (!) német prémiumgyártók többsége

"Egy jol meno orvosnak vagy ugyvednek, netalantan ingatlankozvetitonek (a minap beszeltem egyel, egy fullos 335xd kombival jott) siman telik premiumautora, es vesz is."

Hát, maradjunk annyiban, hogy a kocsikérdés abszolút harmadlagos szempont a fejletteknél. Persze vannak olyanok, akiknek ez fontos és ez nem is baj, sőt én soha nem mondtam azt, hogy ez baj lenne. Bocsánat, Németországban tényleg státusszimbólum, ez az ország kicsit másképp is működik, mint a többi nye-i - nekem nem túl szimpatikusan, de tényleg kiválóan működik.

"Itt meg a Lexus azzal sem takarozhat mint otthon, hogy abban nem maffiozok ulnek, mert ezekben sem azok ulnek."

Hát én nem is NYE-ról/USA-ról beszéltem, hanem arról a kis pettyről, ami Románia és Ukrajna szomszédja.

"Teljesen egyetertek qualität-tel, hogy a Lexus-vasarlok elso erve az, hogy ez nem nemet premium. Az osszes tobbi utana jon."

Előbb azt írtad, hogy kint nem lehet az alapján megítélni egy autót, hogy milyen vásárlókör veszi (ebben teljesen egyetértünk, tehát NYE-ban), de most meg azt mondod, hogy a "Lexus vásárlók első érve az, hogy ez nem német prémium, az összes többi utána jön" - ez prekoncepció, amitől éppen az előző mondatodban zárkóztál el. :)
Talán emlékeznek még a Totalcar történetének eddigi egyetlen szolgálati gépkocsijára, a VAZ 2101 típusú, okkersárga autóra. Karotta és Winkler gagyi-pimpelte egy tévéadásban, amely kizárólag a Zsiguliról szólt, majd szerepelt még cikkekben, utolsó éveit azonban javarészt a…..
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.07.31 12:37:46
@Csikós Zsolt: Hagyd Csikós, beteg - múltkor én is megszívtam vele. Ha belemész a játékába, tehát normálisan válaszolsz, akkor kiforgatja az összes szavadat (azt is, amit nem mondtál), ha beleerősítesz, lemész az ő stílusára, akkor meg te vagy az alpári bunkó. Szerintem minimum három nick-kel nyomul, az egyik qualitaet.
Belsőség Unom a Formula-1-et 2009.07.28 16:30:00
Ha egy ex-F1-es pilóta, akit ismernek, tisztelnek és tudják róla, pontosan ért mindent, ami a pályán és a pálya körül zajlik, szóval ha egy ilyen ember megy oda hozzájuk, akkor arra számítanak, hogy értelmes kérdést tesz fel nekik, és megpróbálnak normálisan válaszolni, már…..
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.07.29 12:44:02
@mightyboosh: A legegyszerűbb megoldás, ha átkapcsolsz egy német adóra, nem kötelező a Palikot hallgatni - szerintem zseniális faszi, de ez csak az én véleményem. Egyébként ha Palikot el akarnád zavarni: nehéz lesz. Szerintem a legbefolyásosabb emberek egyike, - ő, és Héder is a MOL-nál kezdte ;) -, én nem kekeckednék velük.

Ja annak, aki a Szabó Robit fikázza. Szerintem a legértelmesebb ember mindig az aki higgadt, és nem ordibál.
Olasz autónak lelke van, mondják azok, akik a fura parajelenségek mögött a lelketlen gép egyfajta emberi megnyilvánulását látják. Szarul van összerakva, mondják azok, akik nem voltak vevők a gépi hisztire, vagy csupán sosem volt olasz autójuk. Pontosabban: kicsi olasz autójuk.Mert…..
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.07.26 21:38:16
@lacza87: 3,3-3,7-ért kissé sok, de hát a ami árak teljesen elszálltak. Akkor inkább egy fapad-fapad Logan majd' fele ennyiért :) az legalább poén
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.07.26 21:40:56
@kultúrpesszimista: Jól van, ne haragudj, nem akartalak megbántani, csak felhúztam magamat, mert én Para-Kovácsos vagyok, és Puzsér valamelyik műsorban elküldte a fenébe. Egyébként nem tudod, hogy melyik műsorban voltak együtt, meg még volt ott egy bandzsa, de humoros, szőke gyerek is. Az élet dolgairól polemizáltak.
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.07.27 00:25:53
@kultúrpesszimista: Fiala under the line, Bakács nearly, I do not like Puzsér, but I agree, back to the cars :)
A Magyar Villamos Művek Zrt. többszöri sikertelen próbálkozás után az elmúlt napokban kikényszerítette, hogy „a másik fél” az MVM Csoport tulajdonába adja azt a horvátországi szállodát, amelyet nagyjából egymilliárd forintért vettek bérbe egy bizonyos „Mrs…..
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.07.24 18:39:29
LipicaiCukorgyáros (törölt) 2009.07.24 18:40:15
Belsőség Gyertyát ingyen 2009.07.22 02:59:00
  Nyitott motorházzal állt a Civic, mellette telefonált a fickó, és mintha intett volna, hogy álljak meg segíteni. Fék. Tolatás.  Vélemények az azonos című írásunkról...