Regisztráció Blogot indítok
Adatok
L.K.R.

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Röpködök ide-oda  a témákban, már ami a társkeresést és párkapcsolatokat illeti és leragadok nyilván a problémásabb eseteknél, ezért joggal ér a kritika, hogy csak "nyafogok" a férfiakkal kapcsolatban. Magamba szálltam és elismertem, hogy ez így tovább nem mehet, kell egy posztot szánni a normális,…..
L.K.R. 2014.06.18 09:41:58
Alacsony vagy magas részvételi arány a kedvező? Nekünk vagy az országnak? Okosabbak vagyunk-e, ha sokan vagyunk? Áltudományos okoskodás, melyben a szerző igyekszik senkit sem megsérteni! A vasárnapi eredményhirdetést követően megindult a bűnbakkeresés, a vádaskodás és a…..
L.K.R. 2014.04.11 15:31:45
@roli101: Jól összefoglaltad! Valóban így van. Mindenesetre az LMP-nek arra nagyon kell vigyáznia, hogy a vidéki néptömegek számára történő alternatíva kínálással ne menjenek el egy - az alapvető értékrendjükkel össze nem egyeztethető - demagóg irányba, mert akkor a korábbi szavazóikat fogják elbukni (akik nincsenek sokan, de legalább vannak).
Nem könnyű feladat, és nem is megkerülhető.
Igaz, egy hónapos csúszással, de végre megjelent a dohánykoncesszió - azaz a "Te is lehetsz dohányboltos" pályázat kiírása. Az időtartam 20 év, tehát aki most belevág, annak a kormány tartós bevételforrás reményét nyújtja, meghatározott havi koncessziós díj ellenében,…..
Információink szerint 2012-ben megtörik az immár évtizedes hagyomány, és nem lesz biciklis felvonulás a fővárosban az autómentes napon. A Critical Mass honlapja szerint a szervezők megkezdték ugyan a felkészülést a rendszerint több tízezres rendezvény összehozására, de az…..
sorok között Te mit lopsz? 2012.07.03 18:25:00
Ha a sarki boltból ellopsz egy csokit, megúszhatot néhány kényelmetlen pillanattal, a szemtanúk megvető tekintetével, és a biztonsági őr karhatalmista megnyilvánulásaival. Az egész procedúra még mindig kellemesebb mint egy nyelves puszi a nagyinak. Viszont minél nagyobb értéket…..
forcaportugal2012 Régi csibészek 2012.06.06 17:07:00
Portugáliában persze nem Ronaldóval kezdődött a foci, hiszen volt nekik egy Luís Figójuk is, aki ugyan már visszavonult, de negyvenéves, decens úriember létére sem felejtett el focizni. Ezt a remekbeszabott gólt egy jótékonysági Real Madrid - Manchester United öregfiúk-meccsen…..
Mert valami történt. A harangozás ügyében nyilvánosság elé került konfliktus csak a jéghegy csúcsa lehet.Kovács Zoltán kommunikációs államtitkár, az állami ünnepek fő szervezője azt kérte az egyházaktól, hogy a nemzeti összetartozás napján délután, a trianoni szerződés…..
L.K.R. 2012.06.05 14:13:14
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Te az a fajta ember vagy, akivel még vitatkozni sem érdemes/lehet...
(A szerző kultúrakutató, publicista)Az amerikai, német, angol és francia sajtó véleményrovatát és riportjait 2011. októberében három fő téma uralta: az euro-krízis, az „arab tavasz” és következményei, és az Occupy Wall Street mozgalom (OWS).…..
Amikor Ördög Nóra Grace Jones-jelmezben jelent meg az X-Faktor színpadán szombat este, már tudtam, hogy kiváló kis műsor elé nézünk, hát még akkor milyen gyermeki öröm töltötte el szívemet, amikor a narancssárga úszósapkára (ő mondta, nem én) hajazó, testhezálló ruhában…..
L.K.R. 2011.11.01 00:05:20
@petyaaa: Annál nagyobb szégyen... Ezek szerint már nem is leszel okosabb...
L.K.R. 2011.11.01 00:28:20
@petyaaa: Köszönöm kérdésed jól vagyok, szerencsére nem fáj semmim.

Egyébként ízlések és pofonok. Nekem nem tetszenek az általad kedvelt előadók, neked meg valószínűleg nem tetszenek az általam kedveltek. Nekem ezzel nincs is semmi bajom. Ettől függetlenül azért azt leírni, hogy a rock az a múlt, elég nagy bátorság. Attól hogy a ClassFM-en vagy a mittudoménmithallgatsz rádión nem a rock szól, még nem azt jelenti, hogy nincs kibaszott sok rockot szerető ember a világon. Tehát leírni azt, hogy a rock a múlt, nagyjából akkora baromság, mint leírni azt, hogy amit a rádióban és a tévében hallunk az van, minden más meg nem is létezik. Persze biztos van éppen elég agymosott ember aki így gondolja, de ettől ez még orbitális baromság.

Az előző kommetem pedig a korodnak szólt. Sajnálatos, hogy 40 évesen csak ilyen felületes gondolkozásmódot sikerült elsajátítanod. De mondjuk ez szerencsére nem az én problémám. Na jóccakát.

Esti útravalónak meg hallgassunk egy igazi klasszikust: www.youtube.com/watch?v=KgZSnAkQc4c
L.K.R. 2011.11.01 00:30:12
@petyaaa: Hosszú, meg kár is magyarázni neked. Jóccakát. Esti útravalónak viszont hallgassunk meg egy igazi rock klasszikust: www.youtube.com/watch?v=KgZSnAkQc4c
120 hektárnyi lehetőség: túlépítettnek aligha nevezhető a Microsoft társalapító (egyik) szigete Eladósorba került Paul Allen szigete. Ismét. Az Allan Island jelenleg 13,5 millió dollárba, azaz valamivel több mint két és fél milliárd forintba kerül.   Az USA nyugati…..
 Az ausztrál média információi szerint letartóztatták Jan Eastgate-t, az Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért (Citizens Commission on Human Rights, CCHR) elnevezésű szcientológus antipszichiátriai szervezet első számú nemzetközi vezetőjét.Forrás:Indul a…..
Reckl Amál blogja Nők napja 2011.03.07 23:28:13
Mindjárt itt Nemzetközi Nőnap, az egyik ünnep, amit sosem értettem. A férfiak vagy elfelejtik (ez a jobbik eset), vagy jólfésült kisiskolásokká változnak, és szégyenlős mosollyal a szájuk szegletében meg valami hervadozó virággal a kezükben odasomfordálnak a Nőkhöz.…..
L.K.R. 2011.03.08 11:37:20
@dupla vé: Rajtad már csak egy fél deci hypo segít, kis barátom. :-)
 A „cigánybűnözés” keretezés kifulladt, ahogy a Jobbik is.Nagyon messze áll a Jobbik hecckampánya a valóságtól. Végigsétáltam a cigánysoron, benéztem a kapualjakba. Romos házak, betört ablakok, de tiszta udvarok. Nem áll halomban a szemét, mint ahogy azt a…..
 Mint minden hatalom, a Fidesz kormánya is hoz ostoba döntéseket. Nem is keveset. Ám eddigi hülyeségeiken csak mosolyogtam: nem olyan könnyű végzetesen elkúrni egy országot…  Ám a legújabb baromság, ami a Fideszes ötletemberek sötét fiókjából előkerült,…..
L.K.R. 2011.03.03 16:27:29
@mrgumby1: Nagyon messze állunk a 10 millió Taiwani szövőnő országától. A helyzet 2011-ben Magyarországon sajnos éppen fordított. Közelebb állunk a 10 millió munkanélküli jogász és közgazdász országához. :-)

Sajnos pont a jó, megbízható melós, szakmunkás a kevés az országban, és ezen jó lenne változtatni. Persze ha ehhez úgy állunk hozzá hogy a munka büdös és csinálja más akkor nehéz, de azt a fémcsövet valakinek meg kell hegesztenie, meg ahhoz a qrva úthoz is ki kell ásni a gödröt, mert ha nincs jó szaki, akkor rendes feldolgozóipar, meg termelés sem lesz. Akkor ki a fenét fog igazgatni a sok jól képzett egyetemet végzett fehérgalléros? Egymást a munkanélküli hivatal előtt? Most te állsz sorba, holnap én? Ezen is el kéne gondolkodni kicsit.
L.K.R. 2011.03.03 16:53:39
@Ernoke: Igen, ebben igazad lehet, de majd pont ők fonakl jó útra térni a további 3 év kötelezőtől? Nem, nem fognak, viszont terrorizálják a többi rendesen tanulni akarót.
L.K.R. 2011.03.03 17:00:40
@Ernoke: Hallottál már arról, hogy Mo. egy kicsi, nyitott gazdaság? Ebből az következik, hogy nem a belső fogyasztás fog bennünket kihúzni a sz-rból, hanem az, ha jó áron jó minőségű termékeket állítunk elő, amit a külföld megvásárol.A jelenleg itt működő termelő vállalatok nagy része ezt teszi. És igenis, oda kell munkaerő. Sőt, kapaszkodj meg. Egy-egy nagy külföldi cég - a befektetési döntések meghozatala előtt - külön fejezetet szentel annak, hogy az adott országban van-e könnyen elérhető szakképzett munkaerő. Ezért már lehet érdemes lenne kicsit kapálózni, nem?
A Fidesz frakcióvezetője a tegnap esti RTL híradójában befeszített, mint tetanuszra váró kisnyugdíjas a körorvosnál, és arcunkba tolta a valóságot:- Majd a választók eldöntik, jár-e neki a mindennapi luxus, nyugdíj megtakarításokból foltozott költségvetés idején. Az…..
A hírMegkepő dolog derült ki tegnap.Először is, The New Yorker-ben egy 26 oldalas tényfeltáró írás jelent meg az egyházról, elsősorban Paul Haggis, hollywoodi rendező és forgatókönyvíró (mindkét minőségében kapott Oscar-díjat; ld. itt és itt) történetén keresztül…..
A tél eddigi egyik, ha nem a legundorítóbb napirend előttijén vagyunk túl ma délután. A győztesünk pedig nem más, mint Harrach Péter, aki a karácsonyi jókívánságok közt és persze a kormány szociális érzékenységét hangsúlyozva elmesélte, hogy egyszer kezet fogott egy…..
Magyaridióta Kinek a pénze? 2010.10.14 01:05:00
Jól van geci, bazmeg, elveszed azt a nyolc százalékot, amit magamnak gyűjtöttem, pontosabban a megjelölt örökösömnek, mert hogy nem fogom megérni a nyugdíj-korhatárt, az több mint valószínű.De hát ez már régóta egy elfogadott deal közöttünk kisköcsög, hogy én befizetem…..
w A polip erekciója 2010.07.09 05:30:00
Óh, én nem igy képzeltem el a rendet. Lelkem nem ily honos. Nem hittem létet, hogy könnyebben tenghet, aki alattomos.   Szar és húgy között múlt ki a szocialista ciklus, egyre magasabb rangú kádereket kísérgettek rabszíjon a rendőrök a végén. Loptak a BKV-nál, loptak a…..
Amikor egy válogatott egy világbajnoki nyolcaddöntőben 4-1-re ég, 15 perc van hátra a meccsből, és Heskey-ben és a mágikusnak tulajdonított vörös mez erejében bíznak, akkor kurva nagy bajban van az adott ország labdarúgása. Az angol válogatottat a német csak azért nem verte el…..
  Pénteken, az 1. szabadedzés közben ment a pályára az állatka, épp nem jött kocsi, megúszta. Kis gondolkodás után egy menekülőnyíláson hagyta el a pályát.  Montrealban nem ritka az ilyesmi, három éve Ralf Schumacher majdnem elütött egyet, centiken múlt.…..