Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gliderpilot

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglepő cikkre hívták fel a figyelmemet. Vicces, hogy a szerző egy blogon kéri számon a tényfeltáró újságírást, gondolom ennél fontosabb probléma nem is nagyon van már itthon a gasztronómiában. Az írás - gondolom - erre az élménybeszámolómra(!) reflektál, amiben egyébként…..
Különleges fináléval készültünk az Olcsó ebéd menő helyen sorozat lezárására, ahogy a címből és az étterem nevéből lehet következtetni. Eddig az optimális ajánlatokat kerestük a városban, olyan éttermeket, ahol olcsón kapunk megfelelő vagy épp kiváló minőséget, most…..
„Ha ez bejön Orbánnak, érdemes lesz megkérdezni Gyurcsányt és Bajnait, hogy ez nekik miért nem jutott eszükbe…” – mondta pár hete egy beszélgetés végén a bankadó kapcsán egy vezető szocialista politikus. A kormányfő ma rátett egy lapáttal: bejelentette,…..
Eredetileg nem volt szándékomban írni az ünnepi beszédekről, ráadásul ezúttal - szokatlan módon - sem a miniszterelnök, sem az ellenzék vezetői nem szólaltak meg. Kövér László azonban ma olyan meglepő dolgokat mondott, hogy egy elemzői blogban hiba lenne szó nélkül elmenni…..
Budapestet olyan mennyiségben lepik el az új irodaházak, hogy nem halogathatjuk tovább, és foglalkoznunk kell a dermesztő felhozatal legbizarrabb példányaival. Ahogy azonban a világgazdasági válság kibontakozik, mint valami többszáz részes szappanopera, az emberben akaratlanul…..
Most akkor tényleg hazudnak, vagy az csak Románia, nálunk meg őszinte tesztek vannak, kritikus hozzáállás és hiteles tájékoztatás? Megnéztük a négy legnagyobb csatornán futó autós műsort, pedig fogalmunk sincs se a nyomatékról, se a hengerűrtartalomról. (Egyáltalán van…..