Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BIG.Ist

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatom a MacBook Prós rémhíreket, hogy ellensúlyozzam Csaba exkluzív és kellemes anyagait. Így nem kényelmesedünk el annyira.Egy ausztrál egyetem hívta fel a figyelmet weboldalán a glossy képernyők veszélyeire, szerintük egészségkárosodáshoz is vezethet olyan kijelzők…..
Életem legszürreálisabb sajtóbemutatóján valamikor 1995 júniusában vettem részt, az akkor még önnön tulajdonában levő Rolls-Royce jóvoltából. Szó sem volt még BMW-technikáról, a Rolls-Royce-ok és a Bentleyk ugyanúgy néztek ki, és mindet a régesrégi 6,75 literes, V8-as…..
Paranoid Android VÉR 2009.02.08 14:31:00
    Tulajdonképpen az az érthetetlen, hogy miként gondolhatták a veszprémi kézilabdások gyilkosai azt, hogy ezt a balhét megúszhatják. Még abban sem lehetnek biztosak, hogy élve kerülnek rendőrkézre, sőt, a mai magyar társadalom indulati állapotát figyelembe véve,…..
Hülyegyerekből minden napra jut legalább egy az utakon is, Tamás a buszról nézte végig, ahogy egy ilyen díszpinty fellökött egy idős hölgyet, majd mint aki jól végezte dolgát, távozott. Volna, ha a busz nem érte volna be a pirosnál, hogy nagy egyetértésben neveljék meg a kis…..
GoUK Első fejezet, az előzmények 2008.08.22 16:15:00
 A barátnőmmel Sacival egy éve ismerkedtünk meg, mindkettőnknek volt munkahelye, ő 75ezer forintott keresett egy szépség szalonban, én soförként 120ezret mindezt kézbe kaptuk ugyanis ő nem volt bejelentve hiába kérte a főnökétől, én pedig minimálbérre voltam bejelentve ha…..
A németeket a precizitás és az alaposság mintapéldájának tartják mindenhol. Úgy tűnik azonban, hogy az Európai Unióval a balkáni kókányolás is bevonult a Bundesrepublikba. Ennek bizonyítéka ez a néhány kép, melynek forrása egy német fórum. Az, hogy a tuningolók egy régebbi…..
BIG.Ist 2008.08.25 20:36:47
Három a magyar igazság, úgyhogy négyszer adták le húsz év alatt. Sőt, a pletyka szerint még egy afrikai országra is sikerült rásózni, gondolom negyven kecskéért. Az MZ, a Nysa mentőautó, Lada rendőrkocsi, műbőrkabátos rendőr antantszíjjal, és Taki bácsin a fehér…..