Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mustard

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jövő héten már mi is beülhetünk a moziba, hogy megnézzük a Csodálatos Pókembert, amely sikert sikerre halmoz.Több országban is megdöntötte a Bosszúállók nyitó bevételét és Amerikában is tarol. Pókember alaposan rávert a Transformers 2-re és így már az övé a legjobb keddi…..
mustard 2012.07.08 04:31:01
The White Stripes – Seven Nation Army (The Glitch Mob Remix) [mp3] még mindig szomorúak vagyunk a múlt heti hír miatt a Glitch Mob-os srácok így nyilatkoztak ennek kapcsán: Még novemberben belevágtunk egy nem hivatalos “Seven Nation Army” remix készítésébe, de…..
Brett Smrz, Gregg Smrz, és David Schultz felméri a Mission Impossible 4 forgatásához a helyszínt Dubaiban, a Burj Khalifa tetején. ..
Egyre inkább úgy tűnik, hogy a világnak nincs is graffitifővárosa, New York vagy London monopóliuma a múlté. Szép csendben ugyanis minden kontinens kitermelte a maga falfirkastílusát, amely olyan egyedi és burjánzó, mintha ott találták volna fel a festékszórót. A Buenos Aires-i…..
mustard 2010.03.16 15:43:20
@Tatu Monk: szerintem ez nem a művészeken múlik :)
További bölcsesség a videóhoz kapcsolódóan: sok writer vonatvezetőt győz. Oroszországban ez már csak így megy. via ilovegraffiti.de..
mustard 2010.02.23 20:39:42
Megint játszunk, ezúttal az EzPontAz dizájntermékeket árusító bolttal. A feladat roppant egyszerű, nézegesd a bolt honlapját, válaszd ki a szerinted legviccesebb mondatot, és kommentezd ide, a linkkel együtt, hogy mi is megtalálhassuk.  A játék két hétig tart majd, az EzPontAz…..
wescozation Lockerz 2010.02.10 18:19:00
Újdonságra bukkantam a közösségi olalak között. Kaptam egy meghívót, regisztráltam, de fogalmam nemvolt mi ez valójában. Sok coming soon és angol hablaty. Némi netes utatás után viszont körvonalazódott a dolog. Ez egy olyan közösségi oldal ahova meghívással…..
mustard 2010.02.15 15:10:28
Ki nem látott madarat az utcán? Magyar lány magyar streetart. interjú Madárral.               - Mivel foglalkozol?Tanulok, egy gimnáziumban meg a hülyeségeimből. Mellete street art-al…..
mustard 2010.01.04 05:59:09
@budaf(u)ck: Ugyanazokról a városokról beszélünk?

Berlin:
"Berlinben nem firkálják össze a metrót,villamost,buszokat,megállókat,műemlékeket,mások házait,áramszekrényeket,vonatokat,várókat,stb!"

streetfiles.org/search/berlin/photos/

Párizs:
"Ott ismerik a kultúrát és nem ez számit művészetnek!Főleg nem PArisban!"
Graffiti kiállítás egy neves párizsi galériában:

graff.blog.hu/2009/11/13/ne_dans_la_rue_parizs#more1523771

További képek Párizsból:

streetfiles.org/search/paris/photos/
Paaaaaaaarti!Gyula is saját kárán tanulta meg, miért nem szabad decemberben online ajándékokat vásárolni. A Pixmaniatól legalábbis: December 12-én rendeltem karácsonyi ajándékokat a Pixmania-tól, a www.pixmania.hu-ról. Az oldalon hatalmas bannerek hirdették, hogy ez…..
Nem titkolom, hogy a sorozat második részébenaz egyik favoritommal készítettem interjú-t.                  - Kérlek mutatkozz be, és mondd el mivel foglalkozol.Sziasztok, jelenleg grafika és design…..
mustard 2009.12.26 15:09:51
A megértés nagykövete ismét hallat magáról, ezúttal egy ismerőse kálváriáját meséli el először csak füstölve leálló, majd javítás utáni próbaúton teljesen elhalálkozó autójáról. Márkaszerviz, mi, mazdmeg? A fenti mondatot természetesen nem azért írtam így, mert…..
mustard 2009.11.26 18:26:57
LOL
...közé tartozik az is, hogy úgy bebaszol, hogy elalszol a lépcsőházban, és két szintén részeg vadidegen meztelenül bepakol a liftbe! ( Nem friss, de elég szemét! ) ..
Graffiti blog Virágörökség 2009.07.15 06:42:00
Az alább idézett komment a port.hu filmadatbázisában lévő Brüno c. filmhez tartozó hozzászólásoknak a gyöngyszeme. Elemző bevezetés helyett rövidre fogom, mert a szöveg magáért beszél. Annyit még érdemes hozzátenni, hogy az illető "Dboy" direkt ezért a…..