Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hovakerültem???!!!

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Meglehetősen hosszú időbe telik, míg hazánkban a szocializmus és a kapitalizmus között az ideológia terén eldől a harc: melyik győz. Ennek oka az, hogy még hosszú ideig fenn fog maradni országunkban a burzsoázia és a régi társadalomból származó értelmiség befolyása,…..
hovakerültem???!!! 2011.06.26 15:23:34
@Crescendo: A kérdés jó. hitelt alap esetben csak akkor lenne szabad felvenni ha azt haszontermelő beruházásra fordítjuk, hiszen akkor várhatóan lesz miből visszafizetni. Sajnos jelenleg Magyarországon az állam működésének finanszírozásához van szükség hitelre, és ez nem sok jót jelent, mert a következő generációknak kell kitermelni jelen működési költségeit. Magyarul a gyerekeink jövőjét herdáljuk el.
hovakerültem???!!! 2011.06.26 14:58:35
@popocatepetl: A hozzászólásaid alapján kíváncsi lennék hogy szemtől szembe is ennyire felvállalod-e a véleményed vagy csak a billentyűzet mögül van ekkora bátorságod és EGO-d? Vagy az életben elszenvedett kudarcaid sorozatát próbálod kompenzálni hogy arc nélkül beszólogatsz mindenkinek aki másképp gondol valamit mint ahogy te? Gondolom hogy az elfogadás, együttérzés, megértés, ismeretlen fogalmak számodra.....?! Ja és még egy kérdés:
Rajtad kívül csak kutyák léteznek ugye?
hovakerültem???!!! 2011.06.26 15:09:29
@látjátok feleim szümtükkel: Nem, nem vagyok fideszes, ahogy mszp-s sem:)de ha hitelre van szükség akkor oda kell menni ahol tudnak, és hajlandók is adni. És a hitelt nyújtó szabja a feltételeket. Korábban az IMF most pedig kína.
És hogy melyik konstrukció volt előnyösebb, szerintem soha nem fog kiderülni, de ha mégis akkor sem változik semmi szerintem
Subba Subba utcaszótár: Melanzs 2010.04.27 11:00:00
Seggbeszex utáni első wc-zéskor keletkezik.  ..
hovakerültem???!!! 2010.04.27 16:47:37
Tardai történetek Nyolcvankettő 2009.12.18 10:00:00
Beszarsz, bazmeg, megvan a Kismisike! Konkrétan a Misi is beszart, azt mondja, annyit rikácsolt a szülésznő, hogy nyomja, nyomja, rá meg már a hajnali riasztástól, hogy Mihály-Mihály, elfolytam, hozz egy türcsit, ne is-ne is, a lila sporttáskát, rájött a beszarás, nem csak a…..
hovakerültem???!!! 2009.12.18 18:41:44
Ebben a sztoriban van rocker, de még mindig nincs fesztiválos szakításunk.  A kép innen Íme néhány sztori:1. Egyetemistaként megismerkedtem egy gyönyörű, hosszú hajú, kisportolt testű rocker sráccal. A kezdeti hév után a közös tevékenységeink nagy része…..
Amikor terhes voltam, a volt pasim összeállt egy 18 éves csitrivel (aki persze megcsalta és otthagyta másért). Én erről mit sem sejtettem, 7 hónapos terhesen mondta el nekem, hogy "megismerkedett valakivel" (már rég ismerték egymást, úgyhogy még ekkor sem tudott őszinte…..