Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SeDm

1 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt az e-mailt a fényképpel együtt egy Horváth Róbert nevű olvasótól kaptam. Elég érdekes, mindenkinek rábízom, hogy vajon igaz e vagy sem... Valami olyat láttam amire nem találok magyarázatot. A Szigetközben bicikliztem, amikor hazafele indulva az út menti bokrok között…..
Subba Kaland Játék Kockázat!! 2010.06.02 12:45:00
Ki ne emlékezne a KJK könyvekre? Az 1982-ben indult sorozat, amit végül 21 nyelvre forditottak le és 16 millió példányban kelt el, ma is kultikusnak számít.  A zagor.hu-ról az összes itthon megjelent könyv letölthető pdf-ben, sőt iPhone-ra vagy iPod Touch-ra is szedhetünk le ha…..
Nos amint azt a bejegyzés címében is láthatjátok, az első poszt alanya a Kappa nevű lény lesz.Ezt a lényt Japán területén szokták látni az ott élő emberek.A lényt szokták Kawako-nak vagy River Imp(folyami imp) néven s emlegetni.A teremtmény fontos szerepet tölt be az ősi japán…..
Már kb. 2 éve foglalkozok ezzel a bloggal, írtam távoli egzotikus helyek ismeretlen legendának vélt teremtményeiről. Csak Magyarországról nem, nekünk nincs jetink, chupacabránk vagy mennydörgő madarunk... Azt hittem nekünk bizony egy soványka kis nádifarkas jutott.De most egy olyan…..
Ezt a videót az Idahoi Pocatello városa közelében csinálták középiskolás diákok, az iskolai házi feladat részeként. Az egyik srác hirtelen meglátott egy sötét alakot a bozótban, majd odakapta a kamerát, már csak azt tudta felvenni, ahogy a különös állat eltűnik az ágak…..
Megvan nektek a Birodalom Visszavág?Ha igen, emlékeztek arra a jelenetre, amikor az ifjú Skywalker a Hoth jeges felszínén lovagol, majd lecsap rá egy kétlábú fehér bundás ragadozó?Szuper. És mit szólnátok hozzá, hogy ha elmondanám, hogy érkeznek hasonló lényről…..
A Kanadai Nahanni völgy. Egy völgy tele csodálatos kanyonokkal, káprázatos vízesésekkel és fekete gránittornyokkal. Számtalan ritka állat és növényfaj él ezen a vidéken, és tízezer éve lakják már a Deme indiánok. Az ő történeteikben tűnik fel egy lény, aminek a neve…..
Kriptozoologia Újpesti észlelés 2012.05.20 15:38:00
2009-ben egy őszi napon hétvégén kimentem bringával a Farkaserdőbe.Ez egy kis erdő, Újpest mellett, tehát elég közel van lakott területhez.Lényeg a lényeg, eléggé felhős idő volt, így rajtam kívül nem sokan voltak ott (egyedül két másik bringással, egy párral futottam…..
SeDm 2012.05.21 17:59:47
@Lyphian: Igen nagyon hasonlít kb.ugyanilyen volt.A mérete is megegyezik!Elolvastam a cikket, nagyon jó(mint mindegyik cikk a blogon :D).
SeDm 2012.05.23 15:43:03
@KMJ: Én úgy tudom hogy azért Farkaserdő, mert régen itt volt egy kisebb farkasfalka de kitelepítették onnan.De lehet hogy tényleg nem ezért az a neve.
Tóbiás Ferenc osztotta meg velünk ezt a történetet, ez úton is köszönöm neki. Az eset nem velem történt meg, hanem egy osztálytársammal, akinek a kilétét nem szeretném felfedni! Székkutas fele laknak, ahol több birkát is tartanak. Az esemény pontos időpontját nem tudom,…..
Kriptozoologia Újabb jelentés 2012.05.03 20:35:11
Jelentésemet azzal a kéréssel kezdem, hogy a nevemet kérem ne adják ki. Hobbimat tekintve katonai hagyományőrző vagyok 2007.ik esztendő augusztus havától, a jenetésemben szereplő bajtársammal együtt. Ezt a szavahihetőségünk végett jelentem ki, továbbá azért hogy a lassan öt…..
Csak sikerült Karácsonyra is összehozni egy videót! A halottak légióját már ajánlottátok páran, és az igazat megvallva cseppet sem csodálkozom rajta. Még ha helyenként úgy is tűnik, hogy az alkotók próbálkoztak, összegészében csak kínlódó nyögvenyelés az egész. Jó szórakozást!..
íme a videó, ami már a múlt hét végén elkészült, de az Oscar miatt csak most töltöttük fel. Magáról a filmről elöljáróban csak annyit, hogy ha esetleg van felesleges másfél órátok, akkor sem érdemes rászánni az időt. Jó szórakozást! ..
Bár mostanra a negyedik évad valósággal úszik az emlékezetes alkotásokban, most mégis egy olyan "film" került bemutatásra, melynél teljes meggyőződéssel állíthatom: ehhez foghatót még nem láttatok! (Elnézést a bal felső sarokban lévő szövegért, de csak így tudtam…..