Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amati

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazi nagyvadra akadtunk ma. Biztos vannak olyanok, akiknek nem tetszik a House 13-asa, hallottam már, hogy túl vékony, sáskaszerű, a tények ezzel szemben azt mutatják, hogy Olivia Wilde valami szélsőséges módon dögös. Madarat szült a terhes férfi, ez tény! És nemcsak arról van…..
Appleblog BRÉKING: új iMac! 2010.07.27 14:45:00
Na, hát amire nem számítottunk, a Mac Pro helyett a nem is olyan régen frissült iMacből érkezett néhány új.Itt a tegnapi kínálat:és itt a mai:Nézzük meg a változásokat: a Core 2 Duókat Core i3-asokra cserélték, amik ugyan szintén kétmagosak, de azonos órajelen 10-20…..
w A törvény nevében! 2010.06.18 00:45:00
Azt ajánlom, kedves kolléga, hogy írja ki magából a gennyet jó alaposan és mielőbb. Egyrészt az megelőzi a további üszkösödést, és akkor talán a csontok még megmenthetők. Másrészt meg ha lesz új médiatörvény és benne vélemény-helyreigazítás, akkor eljön az én napom.…..
Az ember elutazik egy hosszú, tévémentes miniszünidőre, és mire hazajön, kiderül, hogy államcsőd-közeli helyzetben van az ország, illetve, hogy nem is, de azért a tőzsde összeomlott, a forint meggyengült, az unió, Amerika és Oroszország megorrolt ránk. Bekapcsolja a tévét, hogy…..
Történt a minap, hogy a Gawker egyik szerzője, Ryan Tate levelet írt Steve Jobsnak. Az indíttatás sem a levelezésből, sem a postból nem derült ki, de Ádámmal valami olyasmit tudunk elképzelni, hogy a blogger berúgott, meghallgatott egy Bob Dylan számot, búsongott egy kicsit a…..
Holnaptól a Pannon, illetve akkor már Telenor is fogja árulni a HTC andoridos csúcstelefonját, a Desire-t. Ez a cég árulta el a Twitteren. Megpróbáljuk megtudni az árát is.[Update] Megerősítették, tényleg kapható lesz holnaptól a Telenornál. Árat továbbra sem tudunk. A szintén…..
 Akik otthon vannak a nemzetközi pop-rock világában,azok bizonyára jól ismerik Kelly-t. A 28 éves amerikai énekesnő 2002-ben debütált,mikor megnyerte az American Idol (a magyar Megasztár amerikai megfelelője) 2002-es, első évadját. Eredetileg mint popénekes adta ki első…..
Megint kezdődik a találgatósdi, a számháború. Mivel az Apple nem ad ki adatokat, szakértők és bloggerek próbálják kitalálni, hogy mennyit adtak el a cég legújabb kütyüjéből, ezúttal az iPad 3G-s változatából. Az Appleinsider háromszázezret tippel, beleértve a számba az…..
Amati 2010.05.03 20:17:13
Na tessék, ezt akartátok, megkaptátok: még csak négymagos se bírt lenni a Core i7-es processzorral szerelt csúcslaptop (az Intelt egyébként agyon kéne csapni az elnevezések miatt), de a forrósodáshoz már van esze. A Cinebenchet futtatva legalábbis többször egymás után sikerült…..
Amati 2010.04.27 17:18:38
w Mire a falevelek lehullanak 2010.04.21 06:00:00
Hát mégsem lesz radikális és azonnali adócsökkentés az idén. Ej, a fenébe. Pedig az elmúlt nyolc évben a Fidesz lényegében ennyit árult el a gazdaságpolitikájáról: ha egyszer odaengednék őket a gombokhoz ezek a balfasz szocik, ők rögtön megvágnák az adóterheket, és…..
Nem tudom pontosan, mikor volt, de valamelyik decemberi hétvégén 1987-ben: a tévéhiradót néztük a magyar egyesen, ahol a színes hírek közt Moldoványi Ákos (emlékszünk még rá?) bejelentette, hogy a gazdagréti lakótelepen kísérletként bevezették a Sky Channel műholdas csatornát a háztartásokba. Abban…..
Lassan tényleg tele lesz a tököm a finely tuned best evör operációs rendszerrel. És nemcsak azzal, az engem körülvevő valamennyi kütyü összeesküdött ellenem, az egyetlen stabil társ a Mac minim Tigerrel, de azon meg Ancsa dolgozik napi tíz órát AutoCaddel.Azt ugye leírtam, hogy…..
Amati 2009.11.30 21:58:52
  20:40 Neo eddig (online már megy): U2,Tankcsapda, Lenny Kravitz, Pál Utcai Fiúk, Kanye West, alighanem volt egy Beanfield is, meg számomra megkülönböztethetetlen magyar alterbandák. Kreatív Online // A Sláger Rádió utolsó percei by KreativMag „Az az igazság, hogy…..
Amati 2009.11.19 12:38:57
A Fortune magazin megválasztotta a kétezres évek CEO-ját, nem fogjátok kitalálni, ki lett az.A CNN Money úgy gondolta, most már nem nagyon piszkíthat bele senki a levesbe, meg hát Jobs egyébként is 1997-ben kezdte meg a (második) tombolását az Apple-nél. Akkor a cég 5 milliárd…..
    Be kell vallanom nektek, hogy ez a legkedvencebb témám. A teltebb nők hasán tanyázó zsír felizgató hatása még számomra is egy megmagyarázhatatlanul izgalmas jelenség. Egy dundibb lánynál szinte evidencia a nagy popsi,a nagy cici és a húsos comb…..
  Liptai Claudia 36 évesen levetkőzött. Mit is mondjak? Ez már várható volt és elkerülhetetlen. Én pedig,most kapaszkodjatok meg: életemben először megvettem a Playboy magazint. Itt tényleg igaz a mondás,hogy ami késik az nem múlik. Pont ő maradna ki ebből a jó magyar…..
Sajnos letelt a szabadságom és ismét elkezdődött a munka. Még szoknom kell az új helyzetet. Azért mondom, hogy új, mert olyan érzés most dolgozni, mintha ezt sosem tettem volna. Egy jól sikerült, laza, szórakozásokban és élményekben gazdag nyaralás után a munkába való…..
Ősi szittya jelképünk, a Paradicsommadár első magyarországi szobrát avattuk ezen a hétvégén Pusztaszentmeleg-alsón. A monda szerint Emese anyánkat álmában megtermékenyítő paradicsommadár méltatlanul elfeledett jelképeink egyike. A Melegek Nyilai célkitűzése, hogy a globalista,…..
 Sziasztok kedves Olvasóim! A hétvégén alkalmam volt egy csomót mászkálni a szabadban, a tóparton lenni,vásárolgatni,korzózni,szóval igazi nyári hangulatom volt. Bár még mindig nem vagyok szabadságon,már csak néhány hét van hátra és végre kiengedhetem az év…..