Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atlag Ember

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem titok, hogy az Activison nagyfőnöke, Robert Kotick nem éppen kedvencünk, és a jó Bobby mindig mond vagy csinál valamit, amivel megerősíti az ellenszenvünket. A héten például elveszített egy pert (vagy inkább két pert), ami azért érdekes, mert az egész egy szexuális…..
Atlag Ember 2010.08.07 18:32:36
@aqswdefr: Az ugyved nem kapott tobbet mint a vedenc. Olvasd el megegyszer a cikket! Az ugyved vedence a vadlott volt, aki ebben az esetben semmit nem kapott, csupan fizetett mint a katonatiszt.
Egyebkent meg mindenkinek azt itelik meg ami a kara (targyi vagy erzelmi). Ha az ugyved nem kapott annyit a ceg vedelmeert amit beigertek neki, akkor az jar neki, fuggetlenul attol, hogy az ugy masik oldalan ulo karosult mekkora osszeget kap. A kettonek semmi koze egymashoz, es valoszinuleg kulon perben is zajlottak le.
Atlag Ember 2010.08.07 18:36:37
@Translator +X+: Ha nem fizetem ki a 2 millio dollart a tengerparti hazadert amikor megveszem toled, es ezert te beperelsz es nyersz, akkor azt fogod mondani, hogy 1 "nem fizetjuk a tartozast" = 10 "szaxualis zalkatas"?
Egyik visszatérő tévés kínja a magyarnak, hogy aszongya, sok a reklám a tévében. Nem mennék bele mélyebben, hogy ennek mi az oka, tudja mindenki, aki nem egy barlangban töltötte az elmúlt húsz évet, maradjunk annyiban, hogy a kereskedelmi televíziók ebből élnek, és kész. A…..
Nem túl barátságos a stílus, semmi kérjük hogy, egyszerűen tilos. De hát a nyelv mégis egy rendszer, és van némi logikája is, ezért van benne annyi különböző szófaj, például határozók, alany, állítmány. Vegyük csak az első mondatnak látszó dolgot: Tilos dohányozni és…..
Az MTV, nem nem a Magyar Televízió, hanem a Music Television elhagyta logójából és a station id-kből a „music television”-feliratot. Vagyis a csatorna ezentúl már nem is Music Televison, hanem csak MTV. Emtíví. A huszonkilenc éve működő és tulajdonképpen a videoklip ,…..