Regisztráció Blogot indítok
Adatok
L'Angelus

0 bejegyzést írt és 517 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A sorozat utolsó darabja, elkészültére már mindenkinek a könyökén jött ki a Rendőrakadémia. Ami az első részben nagyszerű komédiázás volt, az még a másodikban is jól működött; a harmadik és negyedik részben viszont csökkent a színvonal, az ötödiktől kezdve pedig nagyon erőltetett lett az egész.…..
L'Angelus 2012.10.14 17:32:40
@Tévésámán:
Az az igazság, hogy én az összes folytatást csak az elnyújtásának, a hosszított kopírájának éreztem az első résznek. Az egy kerek, végig szórakoztató vígjátékklasszikus volt. Ezek meg inkább toldalékok. Ha pontoznom kéne őket, akkor így alakulnának:
8/10
3/10
4/10
2/10
3/10
2/10
1/10
A sorozat pedig már a franchise lélegeztetőgépe.
Negyven évvel ezelőtt egy családi ünnepség közben eltűnt a nagyhatalmú Vanger-klán egyik tagja, Harriet. Az idős milliárdos meg van róla győződve, hogy unokahúgát meggyilkolták, ezért felbérel egy állás nélkül maradt újságírót, hogy járjon utána az ügynek. A férfi…..
Bevezetés Sokféle indok van, amiért filmeket nézünk. Van, hogy valami mély és elgondolkodtató történetre vágyunk, van, hogy szomorú és megható filmet szeretnénk nézni, olyan is van, hogy elvontnak tűnő, kevésbé széles rétegnek készült alkotást szeretnénk megtekinteni. És…..
Gamez and Moviez i. e. 10.000 2009.10.14 14:29:00
 Szombat este a Tesco-ban láttam meg eme filmet, igen jó áron, 990 Ft-ért, DVD-n. Rögtön ment is a kosárba ahogy azt kell. Amint hazaértem rögtön meg is néztem. Nos, a filmet kb a mamutvadászat végéig élveztem, tehát úgy az első 20-25 perc, aztán úgy ráuntam, hogy az…..
A hétvégén két Superman teasert is bemutatnak, az egyik végre kikerült a netre. Christopher Nolan producerként állt a projekt mögött, a rendezői térfélen Zack Snyder álldogált. Az S-es gúnyát Henry Cavill ölthette fel. Miképp fog teljesíteni? Erre egy évet még várni kell. Nem…..
L'Angelus 2012.10.05 09:25:03
Megint itt vagyok, megint egy folytatással, ami megint egy Alien-rész:D 1979 és 1986 után 1992-ben jött az újabb epizód a Nyolcadik Utas történetében - ekkor páran talán arra számítottak, hogy megint valami nagy durranás lesz, másokban meg felmerülhetett, hogy vajon hány bőrt lehet még lehúzni egy…..
Bár a Sötét Lovag utolsó jelenetei erősen sugallták, hogy milyen irányban fog továbbhaladni a franchise, az elmúlt hetekben Joseph Gordon-Levitt több helyen is tagadta, hogy a befejezés megalapozott volna annak, hogy egy következő filmben John Robin Blake örökölje a bőregér…..
Sokszor elmondtam már, hogy nagyon nem szeretem az egész Batman "sorozatot", a hatalmas hype ellenére (miatt) sem. Persze a filmeket mind megnéztem, mert önmagukban -főleg az előző rész- enyhén szólva is megállják a helyüket. Így hát a mostani trilógia befejező része is kötelező…..
Ez a mozi a 2012-es év egyik legnagyobb durranása - vagy mondjuk inkább úgy, hogy annak ígérkezett. Annyit tudtam róla, hogy tök jó a címe, valami regényen alapul és a legutolsó X-Menben Mystique-et játszó Jennifer Lawrence a főszereplő. Ez így elég volt arra, hogy a teljes baráti társaság…..
L'Angelus 2012.09.22 21:22:48
amerikai thriller/horror (2007)Rendező:Stephen HopkinsSzereplők:Hilary Swank, Idris Elba, David MorrisseyGondban vagyok.A Viasztesteknél azt írtam, hogy a Gothikáról majd akkor írok, ha letudtam az összes Dark Castle-ös horrort.Ezzel az a baj, hogy eme film néha lépeget a horror…..
L'Angelus 2012.09.20 16:30:56
-Mi a terv? -Megkeresni, elkapni, kinyírni. Ilyen komolyságú párbeszédek hangzanak el a filmben, de nem is kell ennél több, legyünk realisták, ahol ilyen sztárok vannak és ennyien, abba a filmbe ilyen beszélgetések kellenek. Mivel második rész, mindenki, aki beül rá tudja, hogy…..
Hosszú évek óta a legrosszabb bevételt produkálták a hétvégén az Észak Amerikai mozik. Elképesztő, de még a 10 milliós határt sem volt képes átlépni egy alkotás sem. Itt van a szeptember, ilyenkor pang a mozis piac, de ez a mértékű visszaesés tényleg példátlan volt az…..
L'Angelus 2012.09.11 15:55:02
Filmdroid Lincoln teaser 2012.09.11 11:28:49
Valójában egy teaser a trailerhez, ami majd szeptember 13-án jelenik meg. Lincolnt csak hátulról látjuk, és a narrátor hangja sem Daniel Day Lewis - bár a szöveg a Gettysburg-i beszédből van - de már a zenekari szólamok is jelzik, hogy egy igazi nagy magasztos, piros-fehér-kék…..
L'Angelus 2012.09.11 15:48:17
írta Nikodémus Tudjuk le gyorsan az előzményeket: a denevérember újkori mozis pályafutása Tim Burton bíztató duplázása után meglehetősen gyorsan ért kényszerű véget. A művész(i hajzatú) direktor ugyan erős látványt és még erősebb hangulatot teremtett, hőse…..
L'Angelus 2012.09.07 19:55:15
L'Angelus 2012.09.09 11:33:57
@nikodémus:
Ok. Nekem megvan az a rossz szokásom, hogy minden részletesebben kiértékelt filmemre pontot akarok adni. :D
Talán ez a visszahatása annak, hogy a gimiben elnyomtak matekból.
Jövőre lesz látható a Zack Snyder féle Szuperman film. A DC egyik legmeghatározóbb karakterét Henry Cavill formálja meg. Cavill szerint a szuperhőst egy modernizált, realisztikus, ám egyedi formában ábrázolják, törekedve arra, hogy könnyen azonosítható legyen. Elmondása alapján…..
Nyolc év telt el azóta, hogy egy szörnyű éjszakát követően Batman nyom nélkül eltűnt. Magára vállalta Harvey Dent államügyész minden vétkét, és a hősből üldözött bűnöző lett. Önfeláldozása azonban nem volt hiábavaló: a Dent-törvénynek köszönhetően Gotham békés…..
KOIMBRA összefoglalója Mint mindig, most is nagy reményeket fűztek a stúdiók a nyári szezonhoz. Ebben a pár hónapban a fajsúlyos drámák helyett inkább a látványosnak szánt, költséges filmeké és a sztárokkal zsúfolt vígjátékoké volt a főszerep. A 3D-ről kiderült, hogy az…..
L'Angelus 2012.09.03 17:10:41
@koimbra:
Gyerekkoromban rémlik egy rendes bolti tárgy-játék, ahol egy fémgolyóval kellett apró hajómaketteket eltalálni.

Ami a videójáték-film-zsánert illeti: szerintem az eddigi legjobb (legkevésbé rossz) az az első Resident Evil volt, valamint az első Mortal Kombat.
Továbbra is igen szerény bevételeket produkálnak az Észak Amerikai mozikba kerülő alkotások, ahogy 1 hete, úgy a mostani hétvégén is csak egy film volt amely képes volt 10 millió fölötti bevételt produkálni. A Démoni Dobozt mindössze 14 millióból készítették el és már a…..
L'Angelus 2012.09.03 17:06:12
Három film is mérföldkőhöz érkezett a hétvégén. Minden idők harmadik legtöbb bevételét hozó filmje a Bosszúállók, átlépte a másfél milliárdos álomhatárt. Erre eddig csak két film volt képes, ám őket biztosan nem tudja utolérni a szuperhős csapat. James Cameron…..
A Sony azt szeretné, ha  Marc Webb ülhetne A csodálatos pókember  folytatásának rendezői székében és Webb is örömmel megcsinálná a második részt. A probléma csupán csak az, hogy a direktornak vannak egyéb elkötelezettségei is, ugyanis szerződése szerint még tartozik egy…..
L'Angelus 2012.07.31 20:00:05
Van abban valami különösen megnyugtató és otthonos, ha az ember nem jár sajtóvetítésekre. Minden tiszteletem az összes kollégámé, de valahogy teljesen más érzés úgy beülni a moziba, hogy nem pár tucat véresre töltött tollal ülő héja várja áldozatát, hanem ezerötszáz…..
Jövőre repkedhet a vásznakon Zack Snyder Supermanje, a Warner közzétett egy újabb posztert és következő Batman film előtt leadja a teasert is. A Comic Conon megkérdezték  a rendezőtől, hogy az Acélember benne lesz-e az Igazság Ligája filmben, de erre még Snyder sem tudott választ…..
L'Angelus 2012.07.20 20:36:30
Szomorú eset árnyékolja be az új Batman film, A sötét lovag: Felemelkedés bemutatóját. A Denevérember és Bane csatáját telt házzal vetítik szerte Észak-Amerikában, Denver egyik mozijában egy gázálarcos alak lövöldözni kezdett, legalább 14 személyt megölt és úgy 40-50…..
L'Angelus 2012.07.20 20:33:45
Mindannyian tudjuk, hogy Christopher Nolan eleve trilógiának szánta Batmant, mikor közelebb került a franchise-hoz. Példaértékű munkát végzett, azóta is sokan emlegetik, hogy ők is efféle alkotást szeretnének összehozni. Amerikában a héten került a mozikba A csodálatos…..