Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fortisszima Fingusz

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Siemensnél szó szerint vették a Homár szlogenjét, ezért a nikotinaddikt alkalmaztottakat berakták üvegkalitkákba, hogy ott füstöljenek. Igen ám, de a kalitkák a szabadban találhatók. Télen még nem volt tetejük, amikor beesett a hó, aztán nyárra lett tető, meg 60 C. Ez a…..
Fortisszima Fingusz 2012.07.06 14:03:41
@franc0:

hát barátom, ezt rosszul tudod.
A board is ott dohányzik, rájuk is ugyan az a törvény vonatkozik.
De nap mint nap látom, hogy a "fenyegetés" ellenére árnyékban dohányoznak az emberek, ha rájuk szólsz, hogy ez nem a megfelelő hely, akkor kioktat, hogy menjek be oda én aszalódni.
A faszé kell dohányozni? Ha meg dohányzom, akkor a törvényt fogadjam el és tartsam be.
A törvény amúgy rendelkezik arról,hogy LEGALÁBB 3 oldalról fedettnek kell lennie a dohányzóterületnek.Tehát akkor hol a hiba?
Ja, és még mielőtt a sok dohányos leugat, én is dohányoztam, ma van két éve,hogy leszoktam a cigiről
Ma hajnalban, 88 éves korában elhunyt Jim Marshall a legnépszerűbb gitárerősítőket gyártó cég, a Marshall Amplification alapítója és névadója. Munkáságával alapjaiban határozta meg a rockzene, és így közvetetten az elmúlt hatvan év könnyűzenéjének hangzását. Sokan csak…..
Tomboló Ki lesz az új államfő? 2012.04.03 19:53:00
 Teljesen váratlanul Schmitt maga vetett véget tegnap hosszú agóniájának, és levonva a konzekvenciákat, a megfelelő döntést hozva lemondott. Április 3-án délután már meg is indultak a találgatások, hogy ki lehetne az új államfő. A Fidesz tegnap, azzal, hogy félvállról…..
I. és II. rész Orbánt álmában éri utol a lelkiismerete III. rész  Orbán kioszt két pofont egy újnácinak IV. rész  Kinek írta Schmitt Pál a Für Elise-t? V. rész   Tanára irányítja Orbán pálfordulásait VI. rész  Csótányokkal oldják meg az éhezést VII. rész …..
Fortisszima Fingusz 2012.03.20 09:30:38
@Chicano: a faszé olvasod el akkor?
Miután Madonna pénteken kiadta új, Nicki Minaj és M.I.A. közreműködésével készült dalát, a Give Me All Your Luvin'-t, és annak a MEGAFORCE által rendezett videoklipjét, ma hajnalban a Super Bowlra hónapok óta nagy erőkkel beharangozott, szuperlátványosnak ígért félidei…..
Fortisszima Fingusz 2012.02.06 13:59:40
Fortisszima Fingusz 2012.02.06 14:01:05
@hagyma:
Vagy Szíj (le) Melinda,de sorolhatnám a teljesség igénye nélkül a Vastagbél -testvéreket is...
Forrás: AP, Sulekha.comKOMMENTÁRPolitikai elitcsere, államcsőd, kínai hatalomátvétel, háború – forgatókönyvek a gazdasági válság lehetséges következményeire.  A válságban nem is az a legnagyobb baj, hogy sokan sok pénzt elbukhatnak – bár ha velem,…..
Ez a parfüm simán beleillik a bizarr termékek sorozatunkba is. Úgy működik úgyanis, hogy megeszed, azután kiizzadod. A lenyelhető parfüm egy kapszulában érkezik, amiben szintetikus, illatos zsírmolekulák vannak, amelyek a test természetes zsírmolekuláihoz hasonlóak. Az anyagcsere…..
Fortisszima Fingusz 2011.10.24 13:53:37
 A kormányfő még a költségvetés beterjesztése után is elutasítja a megszorításokat, és átépítésről, átszervezésről beszél. Meg a paraziták végéről.Határozottan vissza kell utasítanunk minden megszorításokra épülő gazdaságpolitikát - mondta Orbán Viktor…..
Eladó a villa, ahol a híres festő, Székely Bertalan élt (im) Valaki már megint ruhátlanul vakuzott a tükörbe. De pasi az vagy nő? (Nagyításért katt a képre! És ugye emlékeztek a múltkorira?) Tipp: Horizont Gergő - kösz! Tóparti ranch-et árulnak Texasban (áat) Három…..
Fortisszima Fingusz 2011.10.11 12:04:28
Két héttel ezelőtt kezdték el tárgyalni a kormány tagjai a jövő évi költségvetést, igaz akkor még számok nélkül. Mi már akkor megírtuk, hogy számításaink szerint egy kb. 1000 milliárdos nagyságrendű megszorításra kiigazításra lesz szükség a várható…..
1. Először megvédték az ÁSZ függetlenségét - és Domokos Lászlót nevezték ki az élére.2. Aztán a Köztársasági Elnök választásánál - Schmitt Pál 7 év után visszavette a függetlenségét. (Schmitt aztán megvédte a magyar nyelvet.)3. Megvédték az…..
Fortisszima Fingusz 2011.09.15 10:22:35
@Behajtó70: hogy te mekkora egy kretén vagy
Nem Eftársat rúghatnak ki, hanem egyszerű földi halandót
Remélem ha a szüleidet/férjedet/feleségedet/gyerekedet teszik ki az utcára egyszerű indoklás nélkül, majd akkor is ugyanezt fogod hangoztatni....
Ütős a felhozatal a New York-i torna negyeddöntőjében. A világelső, a dán Caroline Wozniacki. Mivel rengeteg sztár kihullott korábban, reaális esélye van megnyernie élete első Grand Slam-trófeáját. Egy a probléma: az ő ágán van serena Williams.   Wozniacki ellenfele a…..
Fortisszima Fingusz 2011.09.09 13:39:32
Kétszer is legyőztük Európa még nálunk is frusztráltabb nemzetét.Nem akarunk mélyen belemenni a moldáv néplélek rejtelmeibe, de enyhe frusztráltságra vall labdarúgó Eb-selejtező 70. percében kifüggeszteni nekünk egy hibátlan magyarsággal megírt „Gyűlölünk titeket”…..
Fortisszima Fingusz 2011.09.09 08:59:18
@Selkath, Bloemfontein díszpolgára: Rossz a sorrend, előbb játszik a két északi egymással, majd mi a finn rokonainkkal.
Ugyhogy előbb becsületből rakják meg a svédeket, de nagyon !!!
A TV2 időjósát a Morning Show hallgatóinak kérésére öltöztették merészen dekoltált ruhába tegnap este - írja a Blikk. A lap szerint Vadon Janiék egy holland bemondó példáján felbuzdulva szavaztatták meg a hallgatókat arról, hogy kit látnának aznap este kihívó ruhában. A…..
Fortisszima Fingusz 2011.09.08 14:07:21
@bubo cupropenis: Én azt mondtam, hogy Zita Noéminál okosabb...meg jobb nő is!
De ez a privát véleményem,nem muszáj osztani
Felfokozott hangulatban várta tegnap Orbánisztán népe, hogy Kedves Vezetőjük szóljon hozzájuk a tévén keresztül. Legalább ő mondjon valami biztatót, ha már a szakértők a sajtóban hányni kezdték a földet a matolcsyzmusra. Mert az nem lehet, hogy léket kapott a Nemzeti…..
Ő elég szépen megfogalmazta, mi is a baja. A búcsú pillanataiban azon gondolkodtam, felképeljem-e. Keresed, de nem találod az igazit? Szakíts magadnak új szerelmet!Sziasztok! Tavaly lett vége egy alig egy éves kapcsolatomnak. A lány szakított, mert úgy érezte, nem szeretett…..
GYORSHÍR Karakánabb és karakteresebb, bátrabb és markánsabb, jobban észrevehető és keményebben politizáló szervezet lesz a jövő évi választásokra a Magyar Szocialista Párt, ezt ígéri az MSZP újonnan megválasztott elnöke, aki ígérete szerint a korábbinál sokkal komolyabb…..
Sziasztok! Amíg mások karácsonyra 13. havi bért, bónuszt stb kapnak addig minket meg kiraktak az utcára.Egy elektronikai cégnél dolgoztam Nagykőrösön. A cégnek vannak saját úgynevezett céges dolgozói és vállalkozós dolgozói akik csak kölcsönzött munkaerők. Én is ilyen…..
Fortisszima Fingusz 2010.12.20 11:31:03
@uni1002: MIvel kölcsönzött létszámról van szó, bármennyire is érdekes, a cég nem vétett a "csoportos" leépítés szabályai ellen, mivel ő csak munkaerőt (vagy hogy jobban érthető legyen : munkaidőt) bérelt a kölcsönzőtől, és mivel csökkent a megrendelési állomány, az extra erőforrást mondta le előszőr.
Az más kérdés,hogy a kölcsönző cég bejelentette-e egyáltalán saját embereit (saját tapasztalat, hogy nem igazán szokott dolog),igy még csoportos leépítésnek sem lehet mondani, hiszen két "fekete"(munkaválalói és munkáltatói) dolog szűnik meg.
Tényleg sajnálom ezeket a dolgozókat,de akármelyik kölcsönzéssel foglakozó céghez mennek, az esetek 90%-ban mindíg igy járnak.

Gusztustalan, hogy jogilag megtehető,de hiába is apellálunk itt a cégek jóérzésére,abból van a legkevesebb.....
 Akár koalíciós feszültséghez is vezethet a szombati tisztújítás a KDNP-ben. A kisebbik kormánypártban felerősödtek a Semjén Zsoltot és a Fidesszel való szövetséget bíráló hangok. A kereszténydemokraták belső ellenzékének azonban fel kellene ismernie, hogy pártjuk…..
Fortisszima Fingusz 2010.12.16 13:35:43
@Gallyas Bence: undorító, ahogyan szopod a fidesz f@szát
Fortisszima Fingusz 2010.12.16 12:32:52
@Bukowszky: Neked meg nem itt kellene élned....te mitől vagy jobb bárki másnál? Nem vagy egy kicsit neonáci?Tuti hogy Vonára szavaztál..
Fortisszima Fingusz 2010.12.15 16:23:14
@Gerzsonka: Az mond el legtöbbet, hogy Vitykának ki a legnagyobb spanja Európában...Bizony, Berlusconi, aki maga is maffiózó ,csak neki nem volt még Magnum vagy S&W a kezében...
De Berlusconi majdnem megbukott ma, 3 szavazaton múlott, lehet hogy következőt már nem éi túl, és akkor magával rántja ezt a csoadcsatár paprikajancsit is....
Varánusz Sajtó, szabadság? 2010.12.15 08:00:00
A Freedom House amerikai szabadságjogi szervezet közleményben szólt be Orbán Viktornak a médiatörvényért. De nem oda Buda, Kedves Vezetőnk szellemes riposzttal vágott vissza a szólás és sajtószabadságért aggódóknak: nyugszikfekszik, ő maga személyesen olvasott utána a…..
Fortisszima Fingusz 2010.12.15 12:46:09
@Peter T. Sinclare: Örülnél,mi? Mert akkor a magadfélék mondhatnák,hogy tényleg a tiétek lett az ország, akik másképpen gondolkodnak, azok elmenekültek.
De tudod mit, ha megadod a szibériai címedet,akkor oda nagyon szívesen küldök neked képeslapot....fideszbérenc,te....
Annyi ugyan már frissiben kiderült, hogy a közszféra bérmelésére és nyugdíjemelésére megy el nagyjából 180 milliárd forint az "Önkéntes Visszalépők" magánnyugdíjából, az adócsökkentésre is kell fedezet, de mire költik vajon a 2700 milliárd fennmaradó részét…..
Fortisszima Fingusz 2010.11.29 16:45:23
@Ironfist: Azért, mert valakit nem Orsósnak hívnak, még lehet cigány =D

Igen, van Kolompár is (nem keverendő össze Kolontárral,ahogyan azt egy esztergomi FIDESZ-es képviselő úr tette ,név szerint Pál György elvtárs )
Fortisszima Fingusz 2010.11.29 16:46:27
@egyittlakó:
Úriember biztosban nem fogad, és Te úriember vagy :)
Fortisszima Fingusz 2010.11.29 16:54:26
@Ironfist: Az esztergomi fideszes képviselőket nem nevezném úrnak...

Én sem, de jobb gúnyszót nem találtam rájuk :)
Főleg Meggyes és Steindl "urak" viszik a prímet, de Pál úr se semmi... :(
Szégyen gyalázat,ami ott folyik...(nesze neked 2/3)
A Plútót az Eris, egy Kuiper-övben található, valamivel nagyobb törpebolygó felfedezésekor fosztották meg bolygó-státuszától. Most viszont fordult a kocka. A csillagászok számára már jó ideje problémát jelentett a Plútó bolygóként való besorolása kis mérete, s a többi…..
Mit tehet egy szegény író, ha olyan rest bloggerrel hozza össze a sors, aki még arra is lusta, hogy ellopja a könyvét? Nos kénytelen maga elvégezni a piszkos munkát. Kordos Szabolcs ugyanis áldását adta rá, hogy kitűnő riportkötetét (melyben a nagyközönség előtt zárt…..
Fortisszima Fingusz 2010.11.10 16:48:35
@csirkeGL:
Nini, a csirke :)
Pedig oly szép nekrológot olvastam rólad :)