Regisztráció Blogot indítok
Adatok
english grandma in use

1 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap mutattuk be nektek a Victoria's Secret karácsonyi katalógusát. Az egyik hölgy benne Erin Heatherton, aki hosszú ideig volt Leonardo DiCaprio barátnője. Most szakítottak. December óta randiztak, Leo előtte Blake Lively és partnere volt. . Viszont Erinről találtunk egy helyes…..
english grandma in use 2012.11.04 13:44:44
@dr. saint555: ha tenyleg leszarnad, nem kommentelnel :p
Ha komolyan gondoljuk, hogy Ozora egy a társadalomra veszélyes fesztivál (mi nem gondoljuk azt, lásd a cikk végén), amit fel kell számolni a jog és az állami erőszakmonopólium eszközével, számos kérdés merül fel. Tudott-e Pintér Sándor és a rendőri vezetés az elmúlt…..
english grandma in use 2012.08.12 07:46:12
''Ősi ébredés

A történelem véget ér, mert az uralkodó kultúra zsákutcába vezette az emberi fajt, és ahogy az elkerülhetetlen káosztrófa közeleg, az emberek metaforákat és válaszokat keresnek. Minden alkalommal, amikor egy kultúra bajba kerül, utolsó épelméjű állapotát keresve visszaveti magát a múltjába. És számunkra az utolsó épelméjű állapot Afrika síkságain volt 15 ezer évvel ezelőtt, a Nagy Agancsos Gomba Istennő bölcsőjében ringva, a történelem előtt, az állandó hadseregek előtt, a rabszolgaság és a tulajdon előtt, a hadviselés, a fonetikus ábécé, az egyistenhit előtt, és még sorolhatnám, hogy mi minden előtt. És ebbe az irányba visz minket a jövő, mert a huszadik százat titkos hitvallása nem a modernizmus, a huszadik század titkos hitvallása az ősiek iránti nosztalgia, az őskőkor iránti nosztalgia, és megjelenik a piercing, az absztrakt expresszionizmus, a szürrealizmus, a jazz, a rock and roll, és a katasztrófa-elméletek. A huszadik századi elme nosztalgiát érez az iránt a édenkert iránt, ami valaha Afrika gombáktól tarka síkságain létezett, ahol létrejött az a szimbiózis növény és ember között, ami áthúzott minket az állati testből abba az eszköz-használó, kultúra-teremtő, képzelet-feltáró teremtménybe, amik vagyunk.

És miért fontos ez? Azért fontos, mert rámutat arra, hogy a visszaút a kiút, és hogy a jövő előre menekülés a múltba. Ez a pszichedelikus élmény jelentése. Ez az átjáró a történelemből az örökkévalóság felszíne alatti huzalozásba. És ezt azért mondom el nektek, mert ha a közösség megérti, hogy mi tartja össze, áramvonalasabbá teheti magát a hipertérben való utazáshoz, mert egy új mítoszra van szükségünk, szükségünk van egy új igaz történetre, ami megmutatja, hogy merre haladunk az univerzumban, és ez az igaz történet az, hogy az ego egy kóros képződmény, és ha a pszilocibin állandó eleme az emberi tapasztalásnak, akkor az ego a háttérbe szorul, és az ego háttérbe szorulásával vereséget szenvednek az uralkodó rétegek, a materialisták, és a házaló ügynökök. A pszichedelikumok visszavezetnek az én belső értékéhez, a közvetlen élmény érzésének fontosságához – és ezt nem lehet eladni, ezt nem lehet megvásárolni, úgyhogy az uralkodó kultúrát nem érdekli a közvetlen élmény jelenlétének érzése, mégis ez az, ami összetartja a közösségeket. És ahogy kiszakadunk a természettudományok ostoba kis hiedelmeiből, és a gyerekes piactéri rögeszmékből; a pszichedelikus élményen keresztül felfedezzük, hogy a testünkben, a testünkön belül végtelen szépségek rejlenek; földöntúli szépség, földöntúli dimenziók, amik az én részei, az élet legtermékenyebb területei.bÉn úgy gondolom, hogy ha valaki úgy éli le az életét, hogy nem volt része pszichedelikus élményben, az olyan, mint ha szex nélkül élné le az életét. Úgy halsz meg, hogy nem tudtad meg, miről szól ez az egész. A rejtély a testben van, és abban, ahogy beépül a természetbe. Az Ősi Ébredés sámánizmus, extázis, tobzódó szexualitás, és az emberiség három ellenségének legyőzése. És az emberiség három ellensége a hegemónia, a monogámia és a monotónia! És ha sikerül elűzni ezeket, akkor alaposan leizzad az uralkodó réteg, mert ez azt jelenti, hogy átrendezed a dolgokat, és az átrendezés azt jelenti, hogy elvetjük az elkülönültség elvét, és a tárgyimádaton keresztüli önmeghatározást. Az újrarendeződés, a bekapcsolódás azt jelenti, hogy rákapcsolódunk a Földistennő gondolataira; és a Földistennő szellemét nevezzük pszichedelikus élménynek. Ez a bolygó belső, természetes irányultságának élő, tényszerű élménye. És e nélkül az élmény nélkül csak bolyongunk tovább a mesterkélt ideológiák sivatagában. Ha viszont birtokában vagyunk ennek az élménynek, akkor be lehet állítani a belső iránytűt, és ez itt a lényeg: rájönni, hogy hogyan lehet beállítani a belső iránytűt a közösség által, az extatikus tánccal, a pszichedelikumokkal, a szexualitással, és az értelemmel; ÉRTELEMMEL. Ennek kell birtokában lennünk, hogy képesek legyünk a hipertérbe való előre-menekülésre.'' Terence McKenna
Clandestino Cervantes, a tintahal 2012.08.07 20:42:29
Amikor Cervantes, Lope de Vega és Góngora megteremtették a spanyol irodalmi nyelv alapjait, a spanyol birodalom felett soha nem nyugodott le a nap, és egyetlen helyes nyelvváltozat létezett: az, amit a madridi királyi udvarban beszéltek. Az Aranyszázad írói és költői nem is sejthették, hogy négyszáz…..
english grandma in use 2012.08.08 10:14:12
@melchi zadok: tagalog
Subba Eközben Londonban 2012.08.03 12:30:02
..
english grandma in use 2012.08.03 21:51:08
Kínában a kutyáknak nem terem babér, mindössze néhány, leginkább Euróban divatos, nagyobb testű fajta birkózik az ottani klímával. Kivétel nélkül kirakatebek, hirdetve gazdáik külföldi hóbortok iránti rajongását. A meg nem értett kutyák szomorúan és mindenféle interakció…..
Az Ambani családi házikó a kép bal oldalán láthatóHa valaki felépít egy házat, akkor abba a hagyományok szerint többnyire be is költözik, már ha addigra nem születik meg a határozat, hogy földig kell azt rombolni és sóval behinteni. Akkor különösen, ha a 27 emeletes házikó…..
english grandma in use 2011.10.26 12:58:38
@nemjogasz: . Nem bírták a napi 16 órás robotot, kb. 20 ezer forintnyi pénzért, egy hónapban 30 napon...
Szóval kínai munkás fél tányér rizsér legyártja az ájakármit

kicsit tulzasba estel...a foxconn legnagyobb, kb. 400 000 embert foglalkoztato gyara sencsenben van. kinaban sencsenben legmagasabb a minimalber, 1320 yuan(1,320.00 CNY = 44,341.26 HUF
Chinese Yuan Renminbi Hungarian Forint
1 CNY = 33.5919 HUF 1 HUF = 0.0297691 CNY), amit a tervek szerint evente 10%-al emelnek, ez a ber heti ot nap, napi 8 ora munkaert jar. vasarnap altalaban szabadnap, ha nagyobb megrendelest kapnak vasarnap is kell dolgozni, de azert plusz penzt kapnak
„Még egy adalék, ami aggódásra késztet: a facebook-adatlapjának profilképén még az exével pózol… nem tettem szóvá, nem kérdeztem rá” – a fiatalember arról mesél, hogy übercsinos csaja nem nagyon veri vissza a körülötte ugrándozó kis kanok nyáladzva…..
english grandma in use 2011.10.24 18:46:13
@fumerin: nekem meg azt szokta mondani apam, hogy olyan not vegyek el felesegul, aki masnak is tetszik, mert kulonben baszhatom egyedul
Váci utca Nanushka ősz/tél 2011.10.05 14:02:00
Nagyon összehangoltan kerülnek ki a hazai tervezők év végi kollekciói, tegnap a USE, ma a Nanushka.  Az új AW11-es kollekció következő fazonjai már kaphatóak a Csónak utcai showroomba. Nekem alapvetően eléggé tetszenek az új ruhák, a felsők és ruhák…..
english grandma in use 2011.10.06 12:19:10
Modorosblog A bőröndös pesti 2011.09.30 13:14:00
Manapság pedig leginkább gurulós bőröndös. Sok-sok évtizeddel ezelőtt még igazi bőröndöket cipelt - ezt váltották fel utána a praktikusabb, jugoszláv sporttáskák, majd a rutinos repülőtérre járóktól átszivárgó, lágyan guruló, nagykerekű bőröndök.Szeptember elejétől…..
Így kampányol egy normális politikus, sajnos nem nálunk, hanem lengyel testvéreinknél."Vége az üres beszédnek Elég a hülye háborúkból Világi állam Méltó élet Szabadság Ez az én célom Szavazz okosan!"   ..
english grandma in use 2011.09.30 07:28:46
Vastagbőr Emléktöredékek 2011.09.17 09:01:00
Szombat reggeli válogatás kommentár nélkül. Csak úgy, mementónak.   Fónagy János: "Ha az üzemanyag ára emelkedik, akkor minden szolgáltatás és áru ára is emelkedni fog ennek következtében - jegyezte meg a fideszes honatya, kiemelve: ez pedig kevesebb fogyasztással jár,…..
english grandma in use 2011.09.18 08:43:53
@majomkutya:
Shenzhen(Sencsen, Kína) raises minimum wage to 1,320 yuan a month
(Xinhua)
Updated: 2011-03-04 09:34
1,320.00 CNY = 42,703.02 HUF
Chinese Yuan Renminbi Hungarian Forint
1 CNY = 32.3508 HUF 1 HUF = 0.0309112 CNY
Mindenki átélhet egy valódi burzsuj-érzést mostantól Ferihegyen is. Na, jó nem mindenki, de többek között mintegy 80 ezer magyar, ami azért nem kevés. A Budapest Airport 2-es termináljának központjában, a SkyCourtban tegnap megnyílt ugyanis a MasterCard Lounge. A világ…..
english grandma in use 2011.09.09 19:20:56
B-oldal TOP10 RHCP-dal EVÖR 2011.08.30 07:00:00
A 2011-es év egyik legrosszabb pillanata eddig az volt, mikor kinyitottam a Slane Castle DVD tokját és nem volt benne a DVD. Lejátszóban? Nem, ott sincs. Azóta sem találom. (Nyilván valamelyik barátom annyira megszerette, hogy azóta is a lejátszójában csücsül. Nincs éppen pont…..
    Nézzük, honnan meríthettek a lakberendezni vágyó kartársok és kartársnők 1974-ben. Az ország vezető, akkoriban még csak negyedévente megjelenő lakberendezési magazinjában a címlapon és a hátoldalon kívül összesen 4 oldal színes, minden egyéb fekete-fehér,…..
english grandma in use 2011.08.30 00:22:59
Oxfordi kutatók szerint a gyermekek szellemi fejlődésére legpozitívabban az hat, ha a magyar az első nyelv, amit elsajátítanak. A 6 éven át tartó kísérlet során 12 gyereket (6 fős kontrollcsoport, 6 kísérleti alany) figyeltek laboratóriumi és otthoni körülmények között. A…..
english grandma in use 2011.08.18 16:31:20
Fesztiváldepresszió és fájdalom sújtotta testemet alig tudtam rávenni, hogy megírjam a 2011-es Sziget fesztivállal kapcsolatos érzéseimet.Mondjuk egyáltalán van-e erre szükség? Hiszen nyilván mindenki el tudja dönteni, hogy jól érezte-e magát, a nagyszínpados műsor…..
english grandma in use 2011.08.16 17:03:40
@Gyermekláncfűrész: Akinél meg szempont hogy nem turistáknak tartják fent a szigetet, menjen zárasa be a repteret is. Rohadt kevés vecsési használja. lol
Takács Viktória így mesél magáról: „A nagyim szavai csengenek a fülembe folyton: „Arany kezed van!” Bármikor varrtam, rajzoltam, festettem, kötöttem, ő így dicsért. Amikor néhány hónapja elveszítettük, úgy éreztem alkotnom kell, hogy elmúljon a szomorúság,…..
english grandma in use 2011.08.16 10:31:33
  Pár napja félelmetes képek kerültek fel a Corvintető Facebook-oldalára. Állítólag így néz ki az új vécé. Amikor legutóbb ott jártam, még nem ez volt a helyzet, de nagyon dögös. Az ágyak rendeltetése egyelőre még homályos nekem, de tényleg olyan valódi dizájnblogba…..
english grandma in use 2011.08.06 12:55:54
Pár éve elhunyt apámnak születésnapja volt a minap, ilyenkor mindig jobban hiányoznak a vele folytatott beszélgetések, viszont nagyjából ezzel egyidőben a vonaton egy hasonló korú, de még mindig nagyon aktív úrral beszélgethettem. Mi több, ismerték egymást apámmal, egy helyen is…..
english grandma in use 2011.07.29 23:30:22
@alfacharlybravo: miert, szerinted minden zsido cionista?
...de ez nekem tetszik! 3000 dollárért már egészen komoly bringát kapni, legyen az túra, monti, vagy bármely más, nem kifejezetten élsportra szánt gép. De ezek csak ritkán hagynak mély nyomot a tulajdonos személyiségén, illetve kevesen emlékeznek majd rá csak a bringa miatt. Az…..
english grandma in use 2011.07.22 13:08:54
testmódosítás Kampók arcban! 2011.07.18 16:14:23
Ez az a fajta suspension, amit csak akkor próbáljatok ki, ha előtte évekig edzettétek a nyakatokat és az arcotokat az extrém terhelésre, valamint egyeztettetek az összes fellelhető suspension művésszel a kapók elhelyezését, számát és vastagságát illetően! Ameddig pedig ezek a…..
english grandma in use 2011.07.19 13:26:56
Hivatalosan július 18-án jelent volna meg a The Adventures of Rain Dance Maggie című új Red Hot Chili Peppers-kislemez, de a szám már 15-én kiszivárgott az internetre, így lényegében bárki számára elérhetővé vált. Mellesleg pont a zenekar rakta ki véletlenül egy nagyon rövid…..
„Állítólag kimentem Bécsbe három fiúval és egy hotelben orgiáztunk. Először nem is értettem, azt hittem viccel” – nincs kitartóbb egy sértett bika gyerekes bosszújánál, de amilyen könnyű belekeveredni, annál nehezebb kimászni belőle. Most megtudhatod, mit…..
english grandma in use 2011.06.16 17:46:08
@gernika: "száni"...aztakurva
Az állatok kedvesek, szépek, vagy jó az ízük. De mindezen jó tulajdonságuk ellenére a történelem több jelentős eseményének is ők az okozói. Csokorba szedtük a 7 legdurvábbat. Az elszabadult elefántok néha agyontaposnak falvakat, medvék támadnak piknikelőkre, vagy torkunkon…..
english grandma in use 2011.06.14 18:44:57