Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vanderkaay

0 bejegyzést írt és 144 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       Sok nő abban bízik, hogy csak türelem kérdése és párjuk idővel megváltozik, megkomolyodik. Talán titkon azt remélik, hogy hamarosan meg lesz kérve a kezük, de mindez alatt csak telik az idő, fiatalabbak ők sem lesznek, és mire lépni mernek, talán már le is maradnak a…..
vanderkaay 2024.01.05 15:02:57
@F.M.J.: "Rendkívül nagy számban fordulnak elő a művelt, intelligens, tájékozott nők."

Hát öööö... Nem sok ilyennel találkoztam, nem hogy rendkívül nagy számban

Inkább csak a felsőoktatást végzett nők száma nőtt meg jelentősen az elmúlt pár évtizedben a nagy diverzitás jegyében, úgyhogy napjainkban tele vagyunk olyan diplomás nőkkel akik 30-40 éve még legkésőbb az érettséginél befejezték volna a tanulmányaikat, és a nagy részük leginkább csak képzeli magáról hogy ő művelt, intelligens meg tájékozott. Ennek az egyik kivetülését jelentik egyébként a világtól elszállt irreális elvárások a társkeresésben is
                       „A vattacsomó szerű, cuki zsebkutyák is jellemeznek egy csajtípust, ahogy a dobermann tartó pasik is egy férfitípust, de láttam már fordított felállást is” – Vajon mennyire jellemeznek minket állattartási szokásaink? Tényleg annyira különböznének a macskások a kutyásoktól? És…..
vanderkaay 2023.08.23 11:55:18
@VOGAben: "Kb. 10.éves labradorra költött vagyonokat, mert izületi gondja volt szegénynek és még sorolhatnám"

Ismerős. Baráti körben volt olyan csaj akinél csípődiszpláziás német juhászt nagyjából kétéves kora óta folyamatosan műtöttek, amikor megismertem akkor már kb. nyolc éve ment ez a műsor. Szerintem több milliót költöttek el szerencsétlen kutyára ami úgy vonszolta magát hogy nézni is rossz volt, aztán végül 12-13 éves korában altatták el amikor már tényleg menthetetlen volt
vanderkaay 2023.08.23 17:47:04
@Mesterséges Geci: Persze, pontos kimutatásom van róla mint egyébként minden kiadásomról. Sose volt túl sok, mert keveset használom tehát ritkán tankolok és kevés hiba van vele, ha mégis akkor a szerelőm régi ismerős aki nem vág át, a kötelezője pedig viszonylag olcsó. Akit említettem annak az éves kiadása arra a szerencsétlen kutyára garantáltan több volt mint amennyit én évente a kocsimra költöttem
                       Posztolónk nem érti, hogy sok nő miért tengődik olyan ember mellett, akihez egyáltalán nem passzol, és miért iktatódik ki a női megérzés egy kedvezőtlennek ígérkező kapcsolat küszöbén?                                  Fedezd fel és használd! Érezted már igazán…..
                       „Minden nő valójában apakomplexusos, ezért viselkednek / öltözködnek / gesztikulálnak - korosztálytól függetlenül - kislányosan, mert azt hiszik, ez csáberő, bejön a másik nemnek” – Posztolónk a hasonló közhelyekben nem hisz, és elhatározta, hogy személyiségfejlesztésbe kezd,…..
vanderkaay 2023.08.07 08:58:39
@Lorrh: "Nem akar komolyabb kapcsolatot, azt a szükségét meg, ami van, ki tudom így is elégíteni"

Ez alapján szerintem dugni járnak össze, a romantikus lelkületű csávó viszont ennél többet szeretne

Amennyiben viszont valóban szárazbarát akkor megérdemli a sorsát mint mindenki más aki hajlandó lealázni magát ebbe a szerepbe
                       „Nem értem, vannak nők, akik ezt a játékot élvezik? Arra a kérdésemre, hogy miért nem dobja akkor, mindig kitérő válaszokat ad” - Levélírónk arra gyanakszik, hogy az egyik barátnőjének az a gondja a kapcsolatával, hogy nincs vele komolyabb gondja. A felhabosított panaszait…..
                       „Nekem ő a tökéletes. Nem igazán tudom, ő mit érez még felém, mert néha jeleket vélek tőle látni. Most egyedül van, és sokat találkozik velem” – Levélírónk reményeit még az sem törte le, amikor előállt azzal, hogy a hosszas barátság átalakulhatna már mássá, és a lány erősen…..
                       Levélírónk rendszeresen olyan pasikba botlik, akik a társaságában is gátlástalanul megbámulják a nőket, akár az utcán, akár buszon, vagy szórakozóhelyen. Lassan kész elfogadni, hogy ez egy leküzdhetetlen inger a férfiaknál, és mindig kell nála zsebkendőnek lennie, ha azt…..
                       Ha egy másik lánnyal jársz össze, és nem avatod be a barátnődet már a legelején, ne csodálkozz, hogy kevesebb lesz az intimitás köztetek, miután kiderül. Posztolónk csak baráti érzelmeket táplál az új lány iránt, ám sokáig eltitkolta őt, és pont ez indított el minden…..
                       Posztolónk úgy érzi, hogy a párját valahol bántja, hogy nem az a laza, izgalmas csaj, akivel a barátai előtt villoghatna. Most attól fél, hogy egyre unalmasabbnak fogja majd tartani, aminek az lesz a vége, hogy szépen ellaposodik minden. Ennek első jele az lesz, hogy már nem…..
vanderkaay 2023.01.30 15:03:16
@Reactor: "Stephen King se pucsít be a progressziónak meg a divatnak, és mégis sikeres"

Azért ahhoz Stephen Kingnek kell lenni hogy ezt megtehesd. Bár az ő esetét nem ismerem, de szerintem baromi jó példa erre a Harry Potter szerzője JK Rowling aki ugyan nagyon sokáig nagyon progresszívnek számított a homoszexualitás és egyebek nyilvános pártolása kapcsán, aztán viszont sikerült valami olyat mondania hogy szerinte a transzszexuálisok nem nők amire olyan totális támadást indítottak ellene ami bárki mást minden értelemben kicsinált volna. Gyakorlatilag kizárták a saját maga által teremtett HP univerzumból, nem hívják meg a bemutatókra, a filmek színészei sürgősen elhatárolódtak tőle, átnevezték a kviddicset stb stb stb. Anyagilag persze ő olyan helyzetben van hogy ezzel nem tudnak neki ártani, de társadalmi értelemben gyakorlatilag elszigetelték, mindenki pestises módjára kerüli mert félnek hogy ha kiállnak mellette akkor őket is betámadják. Szóval nem úgy megy az azért hogy csak úgy leszärod a progressziót és nem lesz tőle semmi bajod
                       Ha egy kapcsolatban nincs komolyabb probléma, de a másik fél összefut olyasvalakivel, akit a párjánál többre értékel, törvényszerű, hogy azonnal le fogja cserélni azt, akivel épp együtt van? Mindez jellem vagy ösztön kérdése?                                   Fedezd fel…..
                       „Felhívott magához. Nemet mondtam. Ismerem őt és tudom, hogy a küszöbe átlépését követően fél órán belül az ágyába dumálna” – Elítélendő, ha egy elhanyagolt, családos nő egy kis kalandra és gyengédségre vágyik? Ha a múltból felbukkan egy ex, érdemes élni a lehetőséggel, ha…..
                       Egy néhány órás találkozás és pár forralt bor után a pasi úgy érzi, azonnal cselekednie kell. Be is jelölte Posztolónkat és napi szinten hírt ad magáról, vagy épp kesereg, és ha a másik nem elég aktív, akkor számonkérő is.                                   Fedezd fel és…..
vanderkaay 2022.12.28 11:33:27
@Sztravinszka: "Féltékenység, számonkéres, faggatás... néhány az egyszeri találkozás után megvillantott repertoárból."

Ezek pontosan ugyanúgy jelen lehetnek egy olyan pasi repertoárjában aki a poszterinának bejön, csak mivel őt nem akarja egyből lekoptatni ezek nála majd csak később derülnek ki. Volt már itt n+1 olyan történet hogy pedig minden olyan szépen indult aztán egy idő múlva a Béla/Gizi elkezdett féltékenykedni stb. Ettől persze még a sztoriban leírt csávó viselkedése elég szánalmas
Amikor felfedezed, hogy a pasid úgy beszél egy másik nővel, ahogy veled már nem szokott, ráadásul felismered a hódítós, illetve a „be akarok vágódni nálad”-orgánumát a közös beszélgetéseik során, akkor lehet, hogy párod nem csak nasizni jár össze a büféssel...   Fedezd fel és használd!  Ha…..
vanderkaay 2022.12.19 12:42:18
@Andy73: "egy átlagos férfi, akit te Béta Bélának nevezel, próbálkozzon egy átlagos nőnél, és akkor jó eséllyel sikere lesz"

Hát persze hogy. A siker jóformán garantált, csupán néhány apró feltételnek kell teljesülnie még, úgymint. Béla részéről: tehermentes ingatlan, átlagkeresetet jelentősen meghaladó fizetés, lehetőleg békés alaptermészet. Az átlagos nő részéről: 30+ életkor, biológiai óra egyre hangosabb ketyegése, a George Clooneyval keresztezett Mészáros Lőrinc képében testet öltő képzeletbeli "nagy ő"-ről való lemondás. De ezek tulajdonképpen részletkérdések
                       A szexuális résztől eltekintve minden másban mintapárnak számít a szóban forgó páros: hasonló ízlés, humor és világlátás. Posztolónknak nincs olyan elviselhetetlenül nagy szexuális étvágya, és úgy véli, hogy heti 1-2 alkalomnak nem kéne megterhelőnek lennie egy 28 éves nő…..
                       „Ma már sok nő is úgy van ezzel, hogy addig keresgél, amíg megtalálja a neki legeslegjobb kanit, de nekik szabad” – Posztolónk barátnője hét hónap után már házasságban gondolkodik. Amikor ennek hangot is adott, és azt látta, hogy párja hezitál, bosszúból bezárkózott. Vajon mi…..
vanderkaay 2022.11.29 13:19:20
@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Hét év utwn a "szerelemhormon" mennyisége csökken kritikus szint alá. A nevére már nem emlékszem, de állítólag létezik valami ilyesmi."

Nem ez a híres oxitocin?
Volt itt annak idején egy pali aki minden második poszthoz kilométeres értekezéseket írt és bármilyen sztorit erre vezetett vissza
vanderkaay 2022.11.29 20:01:25
@Sztravinszka: Holtbiztos hogy volt itt egy olyan pali aki állandóan az oxitocint emlegette, szerintem még abban az időszakban amikor faszbúk júzerekkel lehetett itt hozzászólni. Lehet hogy dopaminos pali is volt/van, meg az is hogy a két illető ugyanaz bár én a dopaminosat még nem láttam, igaz mostanság ritkábban is nézek rá az oldalra
                        „Olyan férfival vagyok, aki még az exével él. Azzal nyugtatott, hogy barátok maradtak, lakótársak, és besegít neki mindenben, amiben tud” – ...ami elég nyugtalanító, bárhogyan is értsük. Posztolónk megkérdezné barátját, hogy miként látja a közös jövőjüket, bár ő még fél év…..
                        „A pali most persze, hogy kedves vele, mert hosszú évek elfojtásait élheti ki rajta, és ezért bármit, szó szerint bármit meg fog ígérni ” - Az ex pasit nem az zavarja, hogy a volt csajának barátja van, inkább attól félti őt, hogy nehezen fogja majd kezelni azt a helyzetet,…..
vanderkaay 2022.09.30 11:53:47
@Lorrh: Az a Lassie hazatér. A légy hű magadhoz egy második világháborús regény

A posztoló exe meg úgy nagyjából az első lenne a világtörténelemben akiért egy családos pasi a végén tényleg ott is hagyja a feleségét meg a gyerekeket és aztán még boldogan is élnek a phasztarisznyából előléptetett új csajjal amíg meg nem halnak. Ha ez bekövetkezik akkor majd kérünk szépen egy új posztot
                        „Én nem bántottam, nem birtokoltam, mégse tudtam kiélvezni ugyanazt, amit ő megengedett magának” – A pasi egy szakításgyanús szünetet kapott a barátnőjétől, és nagyon zavarja, hogy nem tudja, mire számítson. Neki egy Igen / Nem válasz is elég lenne, mert a bizonytalanságnál…..
                        „Bárhova megy, engedélyt kér, vagy legalábbis elmondja, hova, meddig, kivel. Féltékeny, de épp ezért küzd is a kapcsolatért” - Posztolónk két pasitípust helyez mérlegre, és hogy teljes képet kapjon az igényekről, az összevetéshez a Ti véleményetekre is kíváncsi.      …..
                       Levélírónkat mostanában sorra bombázzák az ismerősei azzal a kérdéssel, hogy mikor megy már férjhez. Józanul szemlélve, egy esküvő nem olcsó, főleg a rokonoknak szól és az anyagiakon túl jelenleg egyéb problémák is nehezítenék.                                  Fedezd fel…..