Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vénkujon

14 bejegyzést írt és 7821 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is valamit le szeretnék szögezni: ízig-vérig fradista vagyok, már a cipszer dédapám is a Ráday ulicában üzemeltetett hentesműhelyt, nem is beszélt magyarul, de megbicskázta azt, aki a magyarságát meg merte kérdőjelezni. Amikor Ypernnél gáztámadás érte, ott üvöltött a franciáknak szászul,…..
Az Origo, a lap, amelyik egykoron egy minőségi, függetlenül működő sajtóként volt ismert, most pedig az undorító kormánypropaganda egyik legfontosabb zászlóshajója, megújult kinézetében. A döbbenetes változás csak akkor tűnt fel a mainstream médiának, amikor egész jelentős mértékben elterjedt az…..
vénkujon 2020.09.14 23:51:18
@nemecsekerno_007: zsemjén zsolth miniszerelnők helyetes ur épenhogy remekül megtudgya szolitni a fiatalokat. zsolt ur jo lövö, meg ügyesen imátkozo szentfazék. a lányok keresztbe pisilnek utána az utcán. (amikor zsemjén töb misét akart virusvész idején, az is mekora volt) hehehehe
vénkujon 2020.09.14 23:54:02
@nemecsekerno_007: na az szfes diákok meg nyugati ügynökök. mind csak szegény vinyánszkit öklözi, ekézi! aha. az a szerencsétlen bazmeg egyedül a gyapjas alakváltókat nem keverte még bele a tőrténetbe. meg a szentmária anyahajót.
  „Amilyen az Adjon Isten, olyan lesz a fogadj Isten. Ezek nem finnyásak. Vidnyánszky Attila lett a Színművészeti ura. Kultúrharc a javából. Pusztuljon a nyitott, szabad művészet és kultúra! Jöjjenek a pártkatonák! Lehet így is. Most nincs mit tenni. Készülni kell. Vidnyánszky és társai addig…..
Kezd egyre szánalmasabbá válni a magyar külgazdasági és külügyminiszter. Mivel jachtozásával kapcsolatban érdemi válaszokra nem méltatja a sajtó munkatársait, az ősi fideszes műsort adja elő minden egyes megszólalásában. A mindig magabiztos Szijjártó Péter most azzal szembesül, hogy saját…..
Az elmúlt héten lett volna az eredeti Pride felvonulás, ami a koronavírus miatt idén nem lesz megrendezve. Nem állítom azt, hogy a Pride-felvonuláson résztvevők közül mindenki viselkedésével egyetértek, de az biztos, hogy az alapvető cél, a másik elfogadásának gondolata jó, és támogatandó. Ehhez…..
Orbán Viktor korábban is bizonyította már, hogy külföldi elvbarátait nem hagyja az út szélén, sőt, ha nagy a baj, akár menedéket is nyújt számukra. Annak a lehetősége persze kicsi, hogy a volt észak-macedón miniszterelnök után a belarusz elnök is nálunk talál menedéket, ha netán elűzi saját népe…..
Biztos tudjátok - ki ne tudná - hogy komoly változások vannak az Index szerkesztőségében. Ezek egyik hozadéka most, hogy lehetőség nyílt arra, hogy a blog.hu-s tartalmak az Index címlapon blogketrecen kívül is megjelenjenek. A szerkesztőségtől kapott információink szerint az Indexen semmilyen…..
vénkujon 2020.08.09 13:27:40
@MAXVAL bircaman közíró: lőrinek jobb lesz egy kicsit. aranybudi, meg szinestv, de ugyanabban a sufnituning papucsban. dzsentrivilág úniós lóvéb>l, Horthy utánégetéssel. meg kibaszott sértődős radikális urakkal. ennyi fog sikerűni. de jó ez így. a magyarok erre szavaztak. megkapták. páholyból röhögöm ki az egészet. gondolta a faszom, h nem idegeskedni fogok ezen:)
vénkujon 2020.08.09 22:19:34
@MAXVAL bircaman közíró: ja. csak ő nem adófizetői lóvéból rakta össze
vénkujon 2020.08.09 22:20:59
@MAXVAL bircaman közíró: bár magasabb szinten jáccol, de azér soros:D
Idén július 3-án az országgyűlés elfogadta azt a törvényjavaslatot, mely iskolaőrök alkalmazását írja elő szeptembertől az erre kijelölt hazai köznevelési és szakképzési intézményekben. Jelenleg 491 ilyen oktatási hely került kijelölésre (ebből 203 szakképzési intézmény), melyekben az új tanévben a…..
Az index robbantotta a hírt annó, hogy egy magyar diplomatát gyermekpornográfia miatt mentettek fel a külszolgálat alól. Ma már bizonyosan tudhatjuk, hogy ez a valaki Kaleta Gábor volt, aki fényes diplomáciai karrier után ért el odáig, hogy egy másik országban található magyar nagykövetség vezetője…..
vénkujon 2020.07.02 17:23:39
@MAXVAL bircaman közíró: keress rá London Andrewsre..nem bojler, de nem épp piszkafa. mittomén 80-90 kiló?
vénkujon 2020.07.02 17:33:00
@MAXVAL bircaman közíró: bazz. magadat ostorozod ezáltal
vénkujon 2020.07.02 17:42:16
@MAXVAL bircaman közíró: értem, de egy csodálatos, remegő húsú asszony nyomogatását, önmagad (nem épp helyes) elutasítása miatt teszed, nemde?
Vajon mit szólna Hofi, ha szembesülne azzal, hogy – egy friss Eurobarometer felmérés szerint – az Európai Unióban a magyarok a leginkább toleránsak a korrupcióval szemben? A korrupció az, amiből kihagynak – mondta egyszer összekacsintós-cinikusan a Kádár-korszak nagy nevettetője. Vagyis, ha…..
vénkujon 2020.07.01 00:09:19
@Horváth András zöld dossziéja a Nagyi receptjeivel: de jók ám a rágómozdulatok. jól őrölnek azok a "fogak"!
        Matolcsy György ma egy tizenkét pontból álló jövőképet vázolt fel a növekedés.hu oldalon.       ******************************************************************************************        "   A történelmi tanulságok alapján 2030-ra szükségünk van: Teljes demográfiai fordulatra,…..
    Ma az Alkotmánybíróság eldöntötte, hogy nem ütközik az Alaptörvénybe, hogy Orbán Viktor nemzetstratégiai jelentőségűnek minősítette a rezsimlapok összefonódásából keletkezett KESMA sajtókonglomerátum megalapítását.   Két alkotmánybírónak volt különvéleménye a kérdésben (Schanda és Szalay), egy…..
vénkujon 2020.06.26 17:03:10
@György Csaba Nagy: +30 év. innen számolva. aztán némi intermezzo után jön egy pont ugyanilyen rendszer.
Egyre aggasztóbb hírek érkeznek a magyar sajtóban uralkodó állapotokról, ugyanakkor nyílt háborúba kezdett az ellenzéki vezetésű önkormányzatok ellen az Orbán-kormány. Úgy tűnik, a Fidesz úgy szeretne nekifeszülni a 2022-es parlamenti választások kampányának, hogy nem maradjon a színen egyetlen…..
vénkujon 2020.06.23 23:23:54
@6.Lenin:
de Lenin! leszarozod az ellenzéket, erre elporolják a picsátokat Pesten! akkor logikusan átgondolva, ti még annál is szarabbak lennétek??! nem jól van ez így, nem? ha nem tiszteled az ellenfeled, akkor hová jutsz?!:)
vagy mondjuk..a vírus elleni védekezés fasza volt. akkor azt a pesti trógerek is jól csinálták, nemde?:) sohse jön ki jól az egyenlet a fidis nézőpontból. csak valami bikkfaszar hülyeség. aztán persze az állami propaganda meg helyreteszi. de ez így béna! :D
vénkujon 2020.06.23 23:33:55
@6.Lenin:
szerintem meg nem vendégmunkásoznod kellene, hanem gratulálnod.:) mint ahogy én is gratuláltam nektek, a mai nagy-nagy győzelmetek után.
nameg megköszönni a Pesten dolgozóknak, a közösbe befizetett adót. annak ellenére, hogy ők nem a nemzet részei. és bazmeg! ezek a népek mégis befizetik, ennek ellenére! szóval emeld a kalapod.
2018-ban kezdtünk el dolgozni egy olyan applikáción, amelynek segítségével utána lehet járni a politikailag exponált szereplők és a velük közeli kapcsolatban állók által birtokolt szállodák, vendéglátóhelyek tulajdonosi hátterének. Néhány éve, amikor a politika-közeli vállalkozói réteg elkezdett…..
Bár tény, hogy a vasalódeszkás tanár videójára adott tankerületi reakció egy az egyben a kádári hagyaték újbóli megjelenését sugallta, ahogy az is, hogy a leszámolásszerű büntetést elviselni kényszerülő nevelő egyből szimpatikussá vált ezzel a húzással, de mégsem ettől volt jó az a videó. Attól volt…..
Liberatórium Az örök Soros 2020.06.09 08:06:33
Megjöttek a következő Nemzeti "Konzultáció" kérdései. A tartalom szokás szerint hazug, de ez nem érdemelne szót. Az egyik ponttal kapcsolatban azonban annyira sok a hazugság, hogy mégis vesztegetnék rá néhányat: "A koronavírus-járványt követő gazdasági válság kezelésére Soros György új tervvel állt…..
Úgy átviharzott rajtunk Orbán Viktor országlásának 10 éve, hogy szinte fel sem ocsúdtunk a fülkeforradalom okozta társadalmi, közéleti és kommunikációs sokkból. A Fidesz nagy hatalmú vezére magabiztosan látott hozzá hatalmának kiteljesítéséhez, és ma már ott tartunk, hogy személyének ajnározását nem…..
vénkujon 2020.06.01 12:57:15
vénkujon 2020.06.01 13:05:18
@Magyarország Europa jövője.: tedd már hozá, hogy karácsony meg virusokat vezetet bele az emberekbe
Az elmúlt száz év legnagyszerűbb miniszterelnöke kissé belehibbant saját nagyszerűségébe. Szokott ilyen lenni a történelemben, nincs benne semmi különös. Abban sem, hogy a hülye, de szorgalmas és szervilis környezete nem tudja megakadályozni a hibbantság nyilvánvalóvá válását a szeretett nép…..
vénkujon 2020.04.06 19:11:59
@Nancsibacsi: mijen jo kis party lehetet, amikor semjén zsotli urat elhajtotta a faszba a miséivel. hahaha
    Időnként érdemes beleolvasni régi idők híreibe. A múlt nagy igazságokra tanít minket.  2009-ben influenza világjárvány tört ki, az ún. H1N1 altípus egy sertésekből eredő, agresszív mutációja okozta. Mexikóból indult év elején, 2009 júniusában nyilvánították pandémiának. Az áldozatok 80…..
vénkujon 2020.04.05 23:14:18
@MAXVAL bircaman közíró: ezt viktorod vezényelte a fene a picsádat. figy csak. meghívlak sörözni. ha pesten jársz összefuthatnánk. úgy tervezem, hogy akkor jó pirosra pacsizom a seged:D de csak viczbő:D

na?
vénkujon 2020.04.05 23:39:55
@teéjesenmindegy: ez a marcell nagyon belenyyomta most az orrod/orrotokat ebbe a kis (inkább jókora) kaksitokba. de persze, csak pörögj tovább, égesd magad:D
Aki rendszeresen olvas minket, az tudja: kritikusak vagyunk a jelenlegi kormánnyal szemben. Nem azért vagyunk kritikusak, mert ez a hobbink, hanem azért, mert nem értünk egyet a hatalom gyakorlásának módjával, irányával, és számos konkrét intézkedéssel. Kritikánkat mindig valós tényekkel…..
vénkujon 2020.03.25 08:43:08
@MAXVAL bircaman közíró: Orbanguly miniszerelnök Úrat senki nem kritizáladtja!!!
Mi a baj azzal, ahogy a Fidesz Debrecent (és az országot) vezeti? Az igazi probléma nem abban áll, hogy még mindig százával vannak földutak, miközben a Dósa Nádor teret zöldítés címén térkövezik. Nem is abban, hogy a Sámsoni utat 4 évbe telik kiszélesíteni, a Józsa és Debrecen közti útszakasz…..
vénkujon 2020.03.10 23:18:16
@conchita wurst: nem buzulni kelene konchita, hanem támogatni a nemszety oldalt és vigtort te kis buszi:D
Tavaly ősszel kiadták a pártközpontban az utasítást, azóta minden fide$zes politikus "zöldítésről", fásításról meg a környezetünk megóvásáról beszél. Debrecenben is dübörög a "Zöld Város" program, ennek keretében térkövezik le például a Dósa Nádor teret... Olvasónk nemrég a Sestakertben tett egy…..
A héten moziba kerülő Előre című animációs film ismét bebizonyította, hogy a Pixar könnyfakasztásból jeles...
A napokban tette közzé az Európai Bizottság a 2020-as országjelentéseket, köztük a Magyarországra vonatkozó éves jelentést is. Nehéz lenne azt állítani, hogy ez a dokumentum alapvetően pozitív képet fest az ország helyzetéről (bár a kormány-médiában a kötelező siker-propaganda most is érvényesült),…..
vénkujon 2020.03.02 21:28:47
@Malac van eladó: ugye hogy nem szégyen. ezt mondom én is.

(patakynak meg nem a zenéjét kell nem szeretni vagy szeretni hanem az egyéb izgalmas dolgait. ufokutatás, fideszesség..nemzeti érszelmek)
vénkujon 2020.03.02 21:29:49