Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sandor26

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Senki nem ért semmitA nőm például engemAz orvosok a haláltMinden milyen csendbenVeszi tudomásulHogy nincsen megértveVagy megvan, de mit is mondjonAz értő a fénybe érveSenki nem mond semmitJúdás is csak csókolJézus visszanéz ráMindent, mindent tud a csókrólBeszél, aki…..
Lilu rosszul lett az X-Faktor végén, harsogja a mai Blikk. „Ájulás kerülgette a szombati adás után Lilut (37)! Az X-Faktor mindig csinos műsorvezetője az RTL Klub tehetségkutatójának élő show-ja után hirtelen rosszul kezdte érezni magát. Nagy riadalom támadt azonnal a színfalak…..
Orbán Ráhelnek, értsd Orbán Viktor lányának lenni nem egy hálás feladat, állapot, eleve elrendelés. Bizonyára emlékszik a Nyájas Olvasó - nem volt olyan régen - milyen volt az, amikor apuci médiaeseményt kreált legnagyobb lánya esküvőjéből, és egy fél, de leginkább egy…..
Dübörög a nyár, a legtöbb gyártó pihen, a Samsungnál azonban dömping van, sorra jönnek a zsír új készülékek tesztelésre. Nem vagyunk a koreai gyártó felé elkötelezve, sőt egyáltalán semelyik gyártó felé sem. Próbálunk tapasztalati úton véleményt alkotni egy adott…..
Előre is elnézést kérünk a képek - alkalmankénti - minőségéért, de elsődleges feladatunk nem a lányok tökéletes leképezése, hanem a hírszolgáltatás volt. Így nem csoda, hogy sokszor csak kutyafuttában lőttük a csajokat csípőből. Amelyeket nem, azoknál észre fogják…..
Jelentkezzen az, aki nem örülne annak, ha akár pár tucat sör után is kocsiba ülhetne, mert az autója hazavinné. Na ugye. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
sandor26 2013.09.18 09:19:00
A Gallardo Superleggera meglepően rossz. Ez annak a szupersportautó-összehasonlításnak a váratlan eredménye, amit a Michelin gumitesztnek hív, de persze műfajilag inkább a drogambulancia előtti heroinszökőkútra emlékeztet. Nincs az a szódásszifonból orrba fellőtt feketekávé,…..
Yooo, világ hippijei egyesüljetek! Idén A S.U.N feszkón fogsz sárcsizmát építeni és rákapcsolódni az univerzális energiákra négy napon keresztül. Lesz fejpánt és hosszú haj, öröm és boldogság, természet és miegymás. Eridjetek szépen el, mert ha a ruhátok nem is, de a…..
Subba Majka says 2013.05.29 16:51:15
Itt egy másik elemzés. A lényeg a lényeg: szar a szám. Ennyi ..
Subba A világ nyelvei vs német 2013.05.29 15:06:47
Meddig birod ki röhögés nélkül? Nekem rögtön itt az elsőnél szakadt el az agycérnám :DD Fontos, hogy a német verziót mindig hangosan mondd ki! Hamupopóka: Pijjangó: Margaréta virágocska Kis nyelvi különbségek: Sírok :DDD..
Azt a kifejezést, hogy parasztvakítás, gondolom, sokan ismerik. De nem biztos, hogy tudják is, hogy mit jelent. A mi esetünkben azt, hogy valakik, valahol, valamit kitalálnak, és azt bedobják a köztudatba, hogy azzal foglalkozzon a nagyérdemű, és ne valami mással, ami fontosabb lenne.…..
A brit NME magazin listáin mindig nagyokat szoktunk nézni, mivel zenei hetilap néha egészen furcsa sorrendet képes összeállítani egy-egy témában. Most minden idők legjobb ötven gitárszólóját próbálták összeszedni a szerkesztők és zenészek segítségével, aminek a végén a…..
Velkám to Máriapócs Még december végén született egy véleménycikkünk egy illegális ladás megmozdulást kommentálva, amelynek nyomán kaptunk az érintett szervezőktől és résztvevőktől hideget-meleget. Születtek kommentek pro és kontra, voltak normális hangvételű és…..
Belsőség Tekert Audit vettem 2013.02.10 12:02:22
- Szevasz Tibi! Figyelj, meddig vagy bent a héten? Mert vettem egy benzines A6-ost, ki kéne olvasni belőle ezt-azt.Azonnal hallottam Novoth Tibi (ex-Boschtechnikus) fojtott hangján, hogy csak a jólneveltségnek – és barátságunknak – köszönhetően nem küld el azonnal oda, ahonnan anno…..
Sajnos a Super Bowlon évek óta unalmas popkoncertek jelentik a bazi nagy half time show-t, ezért idén például Beyoncé lépett fel, akinek előadásából mi sem emlékezünk többre egy vaskos combnál meg egy csomó dögös fekete és félvér táncosnőnél. Valószínűleg Beyoncé…..
Éppen begördültem az ózdi autóbusz-állomás melletti salakos parkolóba, és bezártam a kocsimat, amikor a szemem sarkából arra lettem figyelmes, hogy a mellettem parkoló Wagon R+ ajtajában ott fityeg a kulcs. Vártam egy kicsit, közben szétnéztem, hátha a tulaj csak a közelben…..
sandor26 2013.02.06 21:01:28
@Androsz: valahányszor parkolóban hagyom a kocsit, szólok a velem lévőnek, hogy "figyelj, most bezárom a kocsit", így pl. mozi alatt nem azon idegeskedek, hogy "biztos nem maradt nyitva?" Én ugyanis, ha megjegyzem, az nem elég ahhoz, hogy később ne rágjon a kétség :-)
Robogó Dugják fel, oda... 2013.01.31 10:16:12
Ez kicsit offtopik lesz máma: olyan témát hozott elém a sors, amely megtörténhet robogóval is. (Zácskónak kellett volna megírni, de gondoltam, tehermentesítem, nem is szólok neki inkább, mert Zácskó már a közszolgálati problémák hercege lett, legalábbis őt ba nyaggatja a…..
Múlt pénteken Portugáliában bóklásztunk a Skoda Octavia nemzetközi bemutatója miatt. Egy apró tengerparti faluban fotóztam a csehek új személyautóját. Miután elkészültem a sorozattal, megindultunk a hegy felé. Az utolsó házakat elhagyva ez fogadott mindet. Igazából nem…..
sandor26 2013.01.26 13:08:57
@megszaLott: Pedig lopott lehet.
Sokan és sokszor vitáztak már arról, hogy szabad-e gyereket motoron szállítani. A törvény megengedni, amennyiben eléri a lábtartót, sőt, léteznek fixen felszerelhető motoros gyerekülések is. A japánban készült videó megnézése után mi is elbizonytalanodtunk – rossz nézni,…..
sandor26 2013.01.22 12:56:44
@rugoman: a sztenderre húzáshoz külön emelőhelyet alakítana ki. Az UTASKAPASZKODÓ nem is megfelelő pozícióju az emeléshez. Elnézést lehet kérni a KPM-től:)
sandor26 2013.01.22 12:58:59
@baowah: hátul kapaszkodni sokkal stabilabb, mint amennyire félelmet keltő.
Én pl. fel se nagyon merek ülni hátra. Utassal egykerekezni (főleg ötletszerűen) meg nem vall megfontoltságra.
sandor26 2013.01.22 13:02:34
@Jin_Ke (mozivandal.blog.hu): nem viccből szerelik a hátsó kapaszkodót.
Belsőség Heti merítés 2013.01.20 09:33:48
The complete sports car Hatéves lehettem... szerelem volt első látásra pedig matt fekete volt, ecsettel vagy teddy hengerrel lefestve, forgatott felnikkel és ültetve... Feel the sunshine Akkori árát kicsit borsosnak tituláltam, de egy próbakanyar után ki is derült, hogy mi kerül…..
Kedves dolog történt velünk, elszoktunk már lassan attól, hogy tőlünk nyugatra másképpen működnek a dolgok. Volt egy posztunk, mely arról szól, hogy idén 50 éves a Lamborghini és mekkora hepajt szerveznek az olaszok ennek okán. Embeddeltünk bele egy videót, melyet az…..
sandor26 2013.01.04 09:37:13
@nortonvincent: anno volt egy körbefóliázott céges autóm. Az első (kemény) tél után, a műanyag jégkaparó(talán gumis ablaklehúzó) ellenére is helyenként hámlott a fólia. Most ugyanez egy lemez hólapáttól hogy is alakulhat?
sandor26 2013.01.04 09:45:07
@ommm: ha jól értelmeztem a blogot eddig folyamatosan arról fűtötök minket, hogy a lambo egy ikon, nem autó (használati tárgy), és innen nézve prosztóság amit az egyébként akár szimpatikusnak is tűkő kolléga művel.
"lebunkózunk a gödörből egy világhírű sportembert" -ennek minden szava megmosolyogható.
Nem gondolnám idehaza sem kultusztárgynak az autót. Mindössze az fordul meg az ember fejében, hogy a fényezés összekarcolódik, a hideg motornak meg árt a túráztatás.
És igen sosem lesz ilyen autónk és ez nyilvánvalóan frusztrál. Ennyi.