Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kengyelfutó Gyalogkakukk

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elöljáróban szögezzük le: kevés férfi van akinek jól áll a citromsárga farmer. Istenes Bence nem tartozik közéjük. Na, hogy ezt így letisztáztuk, foglalkozzunk a valóban lényeges dolgokkal, A Tragédia Napjával. Mert ugye a geci szerkesztők elszakították VV Alexát kis…..
Kengyelfutó Gyalogkakukk 2014.01.23 23:19:39
@A Proverbiális Noszty Fiú: itt fordultam le sírva az ágyról... "hallani ahogy sír az anyag a picsáján"
kész vagyok... :D
Hegedűs Petra modell karrierjét már egy ideje nyomon követem. Tiszta, ártatlan, gyermekded külsejét különösen megnyerőnek és felettébb inspirálónak tartom. Petra sikert sikerre halmoz, hazai és nemzetközi vonalon egyaránt, karrierjét érdemes a jövőben is figyelemmel…..
Fegyverszakértőt hallgatott meg a bíróság, arról kellett beszámolnia, hogy a lövöldözések helyszínén talált hüvelyek és lövedékek melyik fegyverből származnak. Dr. S. I. lényegében a korábbi szakvéleményeket vizsgálta felül. - Stépán Balázs Dr. S. tavaly…..
Kengyelfutó Gyalogkakukk 2013.03.28 07:32:04
@pakandi:

Tudod, barátom, ha ez a 4 ember nem olyan cigókat ölt volna, akik normális életet éltek, dolgoztak, meg nem gyereket, hanem valóban azt a szavakkal leírni nem tudom, milyen, bűnözésből élő szutykokat, akkor lehet, még a mai napig nem lennének meg, és a nyomozás is csak ímmel-ámmal haladna... És persze az egész ország (mínusz a ganéj retkek) azon szurkolna, hogy ne kapjál el őket, hadd hulljon még a férgese, hátha magukhoz kapnak végre a nagy integrálódásuk közepette...

Csak sajnos az urak elszámították magukat az áldozatok kiválasztásával. És engem, tisztességes magyar embert is felháborított, hogy olyanokat öltek meg, akiket nem kellett volna, és ezért én is örülök, hogy elkapták őket és remélem, súlyos büntetést kapnak.
Kengyelfutó Gyalogkakukk 2013.05.19 21:51:05
@ekszvájzed:
nem tudom, honnan vetted, hogy liberális vagyok - mert egyáltalán nem vagyok az... de a te dolgod :)
Kengyelfutó Gyalogkakukk 2013.05.19 21:53:43
@Kukorica József:
ha már ekszvájzed miatt benéztem ide, neked is válaszolok:

A Sztojkáról lehet, hogy többet tudok, mint te, meg a Raffaelről is...
nem minden cigány bűnöző, bármilyen meglepő... sajnos a nagy többség egy nagy nulla, nihil és deviáns horda, de akad köztük rendes is.
Mint ahogy köztünk, magyarok között is van szaralak, nem is kevés...
Kettős Mérce Ellopott ország! 2013.04.27 13:10:11
Az elmúlt három napban egy olyan folyamatot követhettünk végig a médiában, amire nem volt példa még az országban. A dohánytrafikok újraelosztása és feltőkésítése csak az olajügyekhez fogható eredeti tőkefelhalmozás, de az, ahogy ez a nyilvánosság előtt zajlik, majdnemhogy…..
Kengyelfutó Gyalogkakukk 2013.04.27 20:29:50
@Lindalinda:

te vagy az vagy, amit smartdrive írt, vagy bőszen merítesz a húsosfazékból.

csak a tények kedvéért - az előző kormányokat és kiskirályaikat is mélyen megvetem azért, amit tettek, meg a mostanit is megvetem mélyen.

mindegy, milyen ködmönt ölt magára - pirosat, kékek, narancsot, szegfűset, madarasat, "narancsosat", kereszteset vagy tulipánost, esetleg kapás/kaszás/búzakalászost - MINDEGYIK LOPOTT ÉS LOP!!! Egyre többet!!!

és a sok buta f*szkalap meg vagy az egyiket, vagy a másikat isteníti, az ellenlábasokat meg küldi el a qrvaannyába...

a határokon az EU táblára ki lehetne tenni a Magyar Köztársaság mellé/alá, hogy Zárt Osztály...
Kengyelfutó Gyalogkakukk 2013.04.27 20:36:33
@hot-spot: Ha így is lesz (mire azért nem vennék mérget), szerintem nem fog változni semmi: ők is nekiállnak lopni, mert túl nagy lesz a kísértés...
Életének 108. évében elhunyt Bula Mihály, aki családjának tudomása szerint az egyik legidősebb ember volt Magyarországon. A magyarországi korrekorderek legszűkebb élmezőnyébe tartozó, vélhetően "dobogós" férfi csütörtök reggel hunyt el a Komárom-Esztergom megyei Tát…..
Kengyelfutó Gyalogkakukk 2013.03.29 20:57:20
@ccvv: ezen besírtam... :)))
Álláskeresési technikákkal, munkaerő-piaci és munkajogi információkkal csábítaná haza a külföldön élő fiatalokat a Gyere Haza Alapítvány, a programot támogatja az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) is. Önmagában szép gondolat, hogy segítsük a hazatérésüket, de…..
Fogalmunk sincs, pontosan mi történt ma reggel a Budai rakparton, amikor Varga Endre kerékpárjával át akart kelni egy kereszteződésnél. Az eddig mintegy hatezer Facebook-felhasználó által megosztott üzenetében ugyanis azt írja, egy szürke Suzuki Swift, melynek rendszáma 666-ra…..
Kengyelfutó Gyalogkakukk 2012.09.05 19:01:05
@Kakimaki0123456789: Kakimaki (nomen est omen...), a rendszám mióta minősül személyes adatnak?
Mit tudsz megállapítani a rendszámomból, a kocsim márkáján, típusán és színén kívül, és hogy forgalomban van-e - ha egyáltalán ezt meg tudod állapítani?

Merthogy mezei halandóként semmiféle személyes adatomat nem, arra mérget vehetsz... Szóval?
Kengyelfutó Gyalogkakukk 2012.09.05 19:09:47
@Brett Georege: így terjed a hülyeség, barátom...
ott maximum azt tudják megmondani - de az már személyes adattal visszaélésnek minősülne -, hogy a zöldkártyavizsgálat 2009-es időpontjában ki volt a tulaj.

Azóta eltelt majd 3,5 év, akár már a 3. tulaja is lehet a szekérnek.

És csak a gyengébbek kedvéért, a Kft a nagyokos Brett által megadott adatoknál a zöldkártyát készítő cég neve, nem a tulajdonosé...
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Annak idején írtunk már arról itt a Nívó blogon, hogy a magyar EU-elnökség legnagyobb sikereinek a Roma stratégia és a Duna stratégia megalkotását és így európai szintre emelését tartják. Mi már annak idején is hiányoltuk, hogy a hangzatos név mögött megfoghatatlan, mit…..
Kengyelfutó Gyalogkakukk 2012.07.26 09:51:47
Kengyelfutó Gyalogkakukk 2012.07.26 10:44:02
@nextexit:

megismételném a posztomat:
NEKED személy szerint MI A MEGOLDÁSI JAVASLATOD a cigánysággal összefüggő problémákra?

Azokra a problémákra koncentrálj válaszodban, amik a deviáns viselkedésük normális, európai értékrendhez történő gyors közeledését eredményezik - minden téren.

Mellesleg jegyzem meg, hogy a cigány, amint valaki rászól (ha mer), rögtön rasszistázik, de érdekes módon ez a szó nem jut eszébe, amikor g*cibüdösmagyarozik...

Tehát szeretettel várom a megoldási javaslataidat, hogy a cigányság hogyan tud hozzájárulni a róla kialakított kép gyors pozitív megváltozásához.

hozzáteszem: nem kifejezetten vagyok rasszistának nevezhető, de vannak szituációk, amikor feléled bennem ez a dolog - nem tagadom. Különösen, mióta testközelből tapasztalom az életüket nap mint nap, bár ha nehezen is, de képesek viselkedni...
De azt sem titkolom, hogy általam nyert már többmillió forintnyi pályázati támogatást olyan cigány vállalkozó (nem is egy), aki dolgozni akart és dolgozott, sőt dolgoztatott is. Úgy vélem, ha rasszista lennék, kidobtam volna őket... (egyébként nem gazdagodtam meg a honoráriumból, de ha kell, számíthatok rájuk - valamilyen szinten)
Kengyelfutó Gyalogkakukk 2012.07.26 11:56:04
@nextexit:

ne haragudj a személyeskedésért, de te ritka nagy faszkalap vagy...
csak arra reagálsz, ahol "fikázni" lehet a másikat.
kerülöd azokat a válaszokat, ahol a mikéntről kellene szólni...

azért, mert te cigány létedre kitörtél, egy dicséretes dolog. de még mindig nem látom a választ arra a kérdésre, hogy a többi cigány hogy fog kitörni? hogy válik hasznos és elfogadott tagjává a társadalomnak?

neeem, nem a számolatlanul beleöntött milliárdokkal, ez biztos - mert ha így lenne, már rég marginális kérdés lenne a cigánykérdés és a rasszizmus Magyarországon
hogyvolt Éden hotel - 2x42 2012.05.16 08:00:00
Turisták vannak a hotelben, kérem szépen, kettő is, Norbi és a rettentő frurfuval bíró Fruzsi, akik (ó jaj) elragadnak majd két versenyzőt, és ettől Hiper először sírógörcsöt majd rohamot kapott, és perszehogy Érzelemnélküli Bárcáskurva Naiván vezette le a dühét. Naominak…..
Kengyelfutó Gyalogkakukk 2012.05.15 19:41:36
@Lea de Marron:
inkább nemzetközi izgatás lesz az a szak... :))
hogy Juanék miért nem toltak egy kaktuszt a csúnyájába, nem tudom... megérdemelné...

és a jogászoknak mindjárt a közönség elleni izgatás tényállását is látványosan szemlélteti :))
kollokválni is kell belőle, aki kihúzza az ÉDEN HOTEL 2 tételeket, hát, mintha római jogból szigorlatozna XD
Telt házas volt a Slovakiaring, huszonötezer fizető néző - ránézésre majd mindenki Norbinak szurkol. Vegyes érzelmekkel vártam a slovakiaringi versenyhétvégét, de legalább ennyire vegyes érzelmek kavarognak bennem utána is. Baromi gyors ez a pálya, ráadásul nem is egyszerű:…..
Ugyanazon a napon, mint Magyarországon, március 5-én, indult útjára Szlovákiában (Joj TV) és Csehországban (Prima) is a csehszlovák Éden Hotel, azaz a Hotel Paradise. Kamerák keresztüzében, fiatal, szép, de nem túl intelligens embereket gyűjtöttek össze a Dominikai…..
Kengyelfutó Gyalogkakukk 2012.03.21 16:23:15
@Bali01:

hát, a nők esetében lehet, hogy vitába szállnék veled...

látogass el egy orosz faluba - tökig érő gazban álló düledező faház, kitaposott ösvény vezet a földes, jó esetben valamilyen murvaszerű anyaggal leszórt útról az ajtóig, ahol Natasa tipegett vásárolni a km-re levő szottyadt "magazin"-ba, de oly módon kikenve-kifenve, magassarkúban és kirittyentve, mintha legalábbis az operabálba készülne (jó, nagyestélyit nem rántott magára... :) )

két szememmel láttam, ne urban legend...
hogyvolt Éden hotel - 2x10 2012.03.21 08:30:00
Pedró tegnap azt mondta, Noémi pénzért szop faszt Szlovákiában, és ennek ma következménye lesz, legalábbis a klasszikus BKV Előre-színekben pompázó T69.2 szerint, aki a csajom szerint még mindig a legjobb nő az egész Éden hotelben. A felkonfokra mellesleg az idén sokkal kevesebb…..
Kengyelfutó Gyalogkakukk 2012.03.21 11:32:39
@Zafír333: "de az 1-es kommentjei által kiváltott könnyes hahoták nagyon hiányoznak"

nekem is :) de ahhoz kellene egy-két akkor erősen aktív ember jelenléte most is... én pl BS kommentjein röhögtem sírva, mígy sixxx el nem küldte a levesbe hasonló(nak mondott) okok miatt, mint most Pedrót a műsorból
hogyvolt Éden hotel - 2x02 2012.03.07 07:30:00
Nna, a bemutatkozáson túl vagyunk, nem foglaljuk össze az előző rész eseményeit, erre van a hogyvolt. A tegnap esti kibeszélő kommentjei ne riasszanak el senkit, bőven van még hely a szerveren a biteknek. T69.2 SE sárga miniruhában áll a kör közepén a nyitóképen, körbeveszik…..
Kengyelfutó Gyalogkakukk 2012.03.06 21:43:25
@jadebulgari: neked lehet... :D
@szerivan: vigyorral az arcomon akartam tentizni, azt :)
hogyvolt Éden hotel - 2x01 2012.03.05 21:16:00
És, kérem szépen ismét nyitva a trópusi babaház és egy elmegyógyintézet súlyos keverékének is tekinthető Éden hotel, amiben egy tanárnősre vett figurát hozó és egy nagyon gonosz sztájliszt kezében vergődő (egykori?) modellnő terelgeti az eseményeket, nők vannak meg…..
Na jó-jó, idén 20 éves idehaza az Opel Astra, körbe is haknizta a hírrel az Opel az egész hazai sajtót, rendezvények tömegén szerepeltetik az alig 18 kilométert futott fehér ötajtóst és nem árulok el nagy titkot azzal, hogy mi is kipróbáljuk majd. Persze csak csipkelődünk,…..
Kengyelfutó Gyalogkakukk 2012.02.17 19:39:19
A Zugügyvédhez sok hasonló eset érkezett, de ez annyiban különbözik is a többitől, hogy az eladó eleget tett a bejelentési kötelezettségnek. Úgy látszik megint önkényes jogértelmezés esete áll fenn.Kedves Zugügyvéd,Személygépkocsimat 2011. áprilisában eladtam, az…..
Kengyelfutó Gyalogkakukk 2012.01.28 08:48:11
@Báthory Ödönke:

Döncike, örülj neki, kisfiam, hogy visszafogtad magad, mert ha ezt meglépted volna, valószínűleg többe került volna neked a leves, mint a hús...

Ugyanis sünék, HA megfogják az autódat, igaz ugyan, hogy megkefélik az új tulajt is, de téged is eljárás alá vonnak, és nagy valószínűséggel nem Szabs., hanem Bü. kategóriában, oszt' a végén fizethetsz, mint a katonatiszt (jó esetben, rosszabban lehet, kapsz egy felfüggesztettet a bírósági tárgyalások végén)...
Azt hittem, azért van olyan határ, amit még egy kétharmados demokráciában sem lépnek át. Lázár János a múlt héten felballagott a Sándor-palotába és átcsúsztatott két nevet az Elnök úrnak. Pénteken Schmitt Pál be is jelentette, hogy Handó Tündét és Darák…..
Biztonságos érzés tudni, hogy mindig van lejjebb.  Attila egy teljesen elképesztő óvodai rajzpályázattal találkozott. A CIB Bank 2000 (!) forint értékű nyereményét csak akkor lehetett volna átvenni, ha a már korábban nálunk is megfordult Szimba-megtakarítási számlát nyit…..
Kengyelfutó Gyalogkakukk 2011.12.06 13:38:26
@a_tom: qrva sokat, nincs annyi az országban.

Az átlagos banki alkalmazott 0 (nulla) Ft bónuszt kap a CIB-nél. A targetek ugyanis olyan szintre vannak állítva, hogy csak akkor lehetne teljesíteni, ha max. 3 fiók lenne az országban, konkurencia nélkül.

Aki bónuszt kap, az nem az átlagos banki alkalmazott, hanem a felsőbbszintű vezetés tagjai (ebbe a fiókvezető nem tartozik bele).

Azért viszont, hogy a fiókos még fájdítja a gyerek szívét, kvázi zsarol, na azért f.szkorbács és sün kombó neki. (értem én, hogy miért csinálta, de csinálja a saját kölykével, vagy a kedves édes anyukájával).
hogyvolt X-faktor 2x16 - 8. döntő 2011.12.05 09:00:00
Vészesen közelít a 2011-es X-faktor vége, már csak 2 hét és újra meg kell ismerkednem a szabad szombat este fogalmával. Persze addig hátra van még egy s más, főleg DRÁMA természetesen, ahogy azt tőlük megszokhattuk, és ma is van ám tematika, egy magyar és egy amerikai dal, ez…..
Kengyelfutó Gyalogkakukk 2011.12.05 09:13:38
Kengyelfutó Gyalogkakukk 2011.12.05 09:26:51
na blogmotornak f.korbács... meg a T-homálynak is...

tegnap amúgy volt szerencsém(?) élőben látni a kiesetteket - eddig csak hogyvolt meg Youtube jutott, mivel a CorvinPlazaban adtak koncertet(!) a nagyérdeműnek.

hát nem voltam elájulva... miért is?
énekelni ketten énekeltek (na jó, két és felen), Apollo23 és Gyurcsik(?) Tamás 2x, Verácska 1x.
A többi 2-2 (Verácska esetében a másik) produkció felejthető volt, inkább volt kiabálás, mint éneklés a többsége; vagy rém gyengére sikerült - pl. az ikrek csak az első dalt félbehagyták, mondván, nem jó az alap... majd csak a második körben tértek vissza az első dallal. :) nesze neked "mindenki két dalt fog előadni" :)
Amúgy az ikrek elsőjénél, akik a sor vége felé jártak, Alexandrából kifelé jövet akadtam bele a tömegbe, aki elállta az utat, az első körről így nagyjából lemaradtam - nem is bánom annyira...

Néhány, számomra viccesnek vagy kínosnak tűnő momentum:
Konferanszié: "Lil C pontosan nemsokára érkezik"

Lil C: "Hányan vagytok éhesek egy Michael Jacksonra?"
150+-os nézőseregből kb. 12 kéz emelkedik.
Újra felteszi a kérdést - ugyanennyi kéz a magasban. :)

Bagosi Alexandra - próbált vicces lenni, de a kényszerű nevetéssek a "poén" végén nekem kicsit inkább debilnek tűnt

A Rocktenors meg egy nyálgép csapat hang nélkül, nem is értem, hogy válogatták be őket...

No mindegy, akit érdekel, 11-én ismétlés ugyanott, gondolom az eheti kiesővel felturbózva.
Fülvédőt vigyetek, mert a hangerő meg a basszus úgy van beállítva, hogy garantált a halláskárosodás.

F.L.
Kengyelfutó Gyalogkakukk 2011.12.05 23:15:09
@különvélemény: én meg - és asszem velem együtt sokan mások is - azt szeretném, ha a Banya eltűnne ebből a műsorból...

nem hiszem el, hogy nincs a magyar könnyűzenei életben olyan ember, aki képes lenne normális mentorként viselkedni. engem irritál. ahogy a Csótány is.

és érdekes, az első szériában még mintha ki-kicsúszott volna a szájukon a saját kölök irányába is, hogy "ez biza szar volt fiam/lányom", most meg akkor is "te vagy a csúcs, a többi mentor hülye" van, ha olyan gyenge volt a fellépő, mint a harmatos libafos...
hogyvolt VV5 - 1X75 2011.11.28 19:15:00
Eljött végre a várva várt nap, mikor Lilu decensebb a kis kékben, mint Dúró Dóra valaha volt és lesz, illetve vége az iskolai hétnek, vizsgáznak a kis felsősök. Őszinte megrökönyödésemre az osztályfőnök a szemekben nemcsak szorongást és feszültséget, de tudást is lát.…..
Kengyelfutó Gyalogkakukk 2011.11.28 22:52:19
@pushpang:
Akkor ezért lehet, hogy a kis Mergájából (talán SLK volt és vmi spanja vagy csaja nevén) csak a vázat adta vissza a lízingcégnek - biztos a nagy testalkata le- és kipattintott belőle minden alkatrészt és elemet...
GN egy egyéb szolgáltatóknál már jól bejáratott ügyfélszerző módszert tapasztalt a Tigáz üzletkötőinél. Egy idősebb rokona találkozott velük, akit statisztikai adatgyűjtés címen kérdeztek ki és írattattak alá vele tudta nélkül a szolgáltatóváltói szerződést…..
Kengyelfutó Gyalogkakukk 2011.10.28 20:43:29
@papo59:

8%-ot... na én ezért nem írtam alá anno az EMFESZnek
mert nálam a 8% az lófing, havi átlagban 7-800 Ft alapdíjjal együtt (amit dugjon fel magának a szolgáltató, hogy a semmire is fizetni kell). Ezért nem állok neki papírokat kitöltögetni meg új számlaszám, meg naaa, csoportosban fizessen, naaa és egyéb f.szságokat hallgatni.

Jöjjön valamelyik szolgáltató úgy, hogy 20-25-30%-kal olcsóbban kínálja a gázt - tartósan. Na, akkor majd váltok. Akkor már megéri szórakozni vele...