Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bölényember

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Óratekerők 2011.12.07 08:47:00
Mit lehet tenni, ha kiderül a nem valós kilométeróra-állás? Van esélyünk arra, hogy kiderüljön az igazság? A jogszabályok és a törvények az egyik oldalon, a gyakorlat és valóság a másikon.Mai cikkünk blogposztja. ..
bölényember 2011.12.07 09:58:10
@biturbo s: bazdmeg :D hat ettol szetrohogtem magam... az ilyenek miatt szeretek meg mindig magyar oldalakat nezni

egyebkent annyit meg had tegyek hozza, hogy amcsiban pl nincs papiros szervizkonyv sem. elektronikus szervizkonyve van az autonak a neten (amihez barki hozzafer akit a tulaj enged), ill. jon meg hozza a carfax (ez a kp-i adatbazis). csak az a kerdesem, hogyha en pl magyarorszagra akarnam eladni az egyebkent tenyleg jo allapotu automat, es megkerdeznek, hogy van-e szervizkonyv, ki hinne el nekem, hogy elektronikus van? szerintem senki...
Subba Eközben Magyarországon 2011.11.27 15:09:00
bölényember 2011.11.28 05:28:07
@Jankove: pont ezt akartam mondani.
a legsajnalatosabb hogy el lehet hinni, hogy van ilyen.
Belsőség Adózzon anyátok! 2011.11.15 06:25:00
Az adózás önmagában egy bosszantó valami. De ennél is bosszantóbb, hogy mindenféle kreatív államhivatal – köztük az NKH – és minisztérium sápokat talál ki. Aztán megnézik a következő évi költségvetést, ahol persze mindig akad egy új lyuk, - mit lyuk, lék!…..
Az ominózus fotó. Felül, a radar által tévesen észlelt sebességAz eljárást lefolytatják, és az vezető, néhány hónapnyi hercehurca, illetve körülbelül százezer forint elköltése után úgy érezheti, sikerült bebizonyítania: a Rendőrség néha nem elég körültekintő, a…..
Belsőség A paraszt mattot ad 2011.02.02 14:00:00
Etele (a grafikusunk volt egészen mostanáig) tanulságos kis fotót lőtt búcsúzóul, itt, az irodánk előtt. Igazából ennyi hely ritkán van errefelé, csakis hétvégén, de ez még önmagában nem ok arra, hogy valaki így parkoljon. Mármint, ahogy a volvós beállt.Ez még hétvégén is…..
bölényember 2011.02.02 18:01:55
@P12_dCi: a sztereotipiák nem véletlenül vannak... ha egy bmw-s lenne akkor poszt se lett volna belőle mert már annyira megszokott... tény, hogy más márkánál is lehetnek idióták, de azért lássuk be, nem véletlen, hogy a három német márkát szokták leginkább ilyen helyzetekben látni!
bölényember 2011.02.02 19:02:03
@mennyi?husz!: nem értek egyet, mert például a volvo sem olcsó, de a lexus, infinity, stb. sem. márpedig nem ezeket látni általában (ok tudom hogy most pont egy volvo, ezért mondom hogy általában) bunkó módon parkolni...
de híresek a suzukisok is parkolás terén, pedig azok aztán nem drágák (relatíve), mégis jól körülhatárolhatóan közlekednek és parkolnak.
Komolyan mondom, néha sírni tudnék kormányunk kommunikációjával kapcsolatban. Nem is sírni, inkább zokogva fejelgetném a falat.Nem, most nem a médiatörvényről szeretnék említést tenni, sőt még csak nem is a kormány közvetlen kommunikációjáról. Hanem a jelenlegi kormányhoz…..
     Nincs mentség, ha elüt egy jármű a zebrán egy gyalogost. Főleg, ha utána cserben hagyja. Ez tény, ez a szabály, ami jól is van így. Bűnhődjön csak, amit a társadalom ítél neki. És akkor most nézzük meg együtt a videót, és képzeljük bele magunkat…..
bölényember 2011.01.05 14:40:19
@Krisi: nem akarom védeni a furgonost, mert köztudott, hogy a furgonosok és egyéb futárok az autós társadalom legalja, de igenis be kellene menni és meg kellene a nőnek mondani, ugyanis ha előbb elmondták volna neki, akkor most nem lenne ott.
bölényember 2011.01.05 18:05:50
@Mr Thompson: rendben akkor legyünk emberségesek és ne mondjuk meg neki. de amikor legközelebb elütik mert nem nézett szét (akár elsőbbsége volt akár nem), Te fogod felírni a fejfájára, hogy emberségességből nem tanították meg neki (ha neked így jobban tetszik).
bölényember 2011.01.05 18:11:06
@Krisi: nekem szó szerint azt tanították KRESZ oktatáson, hogy akár autóval hajtok át egy úton, akár gyalog megyek, mindig "a takony vágjon csavarmenetet az arcomra". szóval igen, folyamatosan jobbra-balra kell tekintgetni. mert ha nem így teszel, akkor úgy jársz, mint a hölgy, és mint már sokan írták, majd felírják az ember sírjára, hogy neki volt elsőbbsége.
nem a hölgy tehetett a balesetről, de elkerülhette volna (és szerintem úgy jobban járt volna)
  A gyári állásajánlatokat böngészve bárki érdekes információkhoz juthat az autóipar helyzetéről. Az elmúlt évek pangása után százszámra hirdetett betöltetlen állások például azt mutatják, hogy az autógyárak szerint a válságnak valóban vége van, sőt az elmúlt…..
  A svájcifrank alapú autóhitel halott. De mi történik azokkal, akik még törlesztik? Mit tegyen, aki nem tud fizetni? El fogja veszíteni az autóját? Ki kaphat mostantól hitelt, és mennyit? És vajon melyik márka vevői a legmegbízhatóbb, illetve a legrosszabb törlesztők?…..
bölényember 2010.03.09 11:17:20
@eichler: tudom, hogy a banki/lízing/hitel/casco/anyámkínja jutalékből élnek, de akkor megint visszajutunk az alapkérdésre...
ha kevés autót sok autószalon értékesít, akkor csak kicsi árréssel tudják őket eladni... (ugye mert kicsi a piaci részesedés) ellenben ha kevés autót kevés autószalon értékesít, akkor azok már meg tudnának élni az árrésből (kicsi árrés de nagyobb darabszám), és nem kellene minden szar hitelt szemét módon az emberekre testálni...
@okoskodó: így van, ide jutottunk megint...
Már évekkel ezelőtt eladta a tévéjét, de azóta is legfeljebb csak a művészfilmeket nézi az m2-n? A Mónika show-ról sikoltva kapcsol el, és ha nem talál el a Spektrumig, akkor megnézi az Életképeket az m1-n? Mert ha tévé akkor közszolgálat? Mert a Jóban-rosszban kultúrszenny,…..
bölényember 2010.01.04 18:50:38
@Nothingspecial: hát ezaz
az adófizetők nemhogy nem kapnak prémiumokat meg bónuszokat, hanem kirúgják őket, mert ugye válság van...
ezek meg kurvára fel vannak háborodva, ha nem 12, csak 11 havi bónuszt kapnak... felháborítóak, ja persze, ez állami szektor...
sztrájkkal is fenyegetőznek, most komolyan, tegyük a szívünkre a kezünket, észrevenné valaki, ha egy-az-egyben megszűnne az egész? ellenben ha én nem megyek be dolgozni, és nem fizetem ezeknek a szarháziaknak az adót, akkor engem kirúgnak, őket meg még támogatja is a sok kretén...
nem baj, sopánkodjunk azon, hogy az önök kérték 32426-dik vagy 76347-edik ismétlése fog jobban hiányozni
Belsőség Hibrid, hibrid... 2009.11.08 09:58:00
Nem vettem porszívót. Nem is akaram venni. Gyalog mentem, nem kocsival. S hogy mi a fenét keres ez a cucc mégis egy autós blogon? Kérem, az árcédulát figyeljék! Illetve azt az izét, amire ki sem merik írni az árát. A termékfejlesztő felhörpintette az utolsó korty kávét, és…..
A jobboldal rendre azon bukik meg, hogy nemcsak buta, tehetségtelen, hanem elvtelen, hazug és csaló emberekből verbuválódott. Vegyük például szegény, szegény Bayer Zsoltot. Ezt írja:  „Annak idején, az elmúlt öt-hat évben, magyar vállalkozások ezrei települtek ki…..
bölényember 2009.08.27 18:24:58
@infidelitas: habár alapvetően nem vagyok jobboldali beállítottságú, bayert meg eléggé nem szeretem, a második, apeh-es bekezdéssel teljes mértékben egyetértek

az viszont egyértelmű, hogy a posztolónak semmi lövése sincs a magyar vállalkozói szféráról:
"mintha minden külföldi rendszámos magyar autó- és offshore cég-tulajdonost a politikai számkivetettség üldözött volna a határokon kívülre megtakarításokat gyűjteni"
nem, nem a politikai számkivetettség, hanem az elviselhetetlen és igazságtalan adóterhek, amelyeket aztán a bkv-máv-stb kommunista haveroknak és tücsköknek osztanak szét, amiatt menekülnek külföldre, nem csak szlovákiába. a magyar kisvállalkozások nagy része, ha nem tudja íly módon elkerülni az adófizetést, akkor bizony kénytelen adót csalni. hogy miért? mert ha mindent törvényesen akar bevallani/kifizetni, akkor azonnal illikvid lesz, nem tud majd fizetni bért, szállítót, stb. és szépen csődbe megy. ezért. azonban a posztoló erről nem tesz említést.

valamint még egy megjegyzés, ami szintén a posztoló pénzügyi intelligenciáját mutatja; az adóoptimalizálás nem egyenlő az adócsalással. eu-ban vagyunk, ha a szlovákoknál olcsóbb a bugylibicska, akkor ott fogom megvenni. megtehetem, szabad piac van. vagyis úgy tudtam.
bölényember 2009.08.27 18:37:11
@szomorutojas: bocs, az autókhoz nem értek, én elsősorban a cégekről beszéltem, nem véletlenül választotta több multi is magyarország helyett szlovákiát, szlovéniát, romániát, stb.

@Kettes: ezt most nem értem. ha komcsik, ha nem, megtehetik. mint ahogy jobboldali cégek is megtehetik és meg is teszik.
Már nem igaz, hogy a magyarok élete átpolitizált. Hétfő este nyilvánvalóvá vált, hogy a magyarok élete már egészében a politika, és ez a helyzet 2010-re totálissá válik. Legalábbis erre utalt az a taxis, aki jobbos fuvarozási vállalatot alapított, mondván: "2010-től új…..
Én 11 évig éltem együtt a párommal, akiről azt hittem társam az életben, van egy 9 éves gyermekünk. A legdurvább az egészben, hogy miután kiderült a dolog, még neki állt feljebb és nem volt hajlandó abbahagyni ezt a dolgot. Mellesleg a szeretője egy nős férfi, aki a mai napig…..
bölényember 2009.08.20 21:53:14
@Elveszett Angyal, aki Vicinális Dugóhúzót keres: @Elveszett Angyal, aki Vicinális Dugóhúzót keres: ó persze, a fickó a hibás. egyértelmű. olyan, hogy egy nő hülye legyen, visszaéljen a párja szeretetével, ne adj' isten ki is használja, és csak a pénzre utazzon, nem létezik. mindig le lehet vezetni, hogy a férfi a hibás, biztos elhanyagolta, nem utaztatta havonta ötvenszer a világ körül, nem vett neki hetente drága ékszereket, meg egyébként is, nem egy fehér lovon volt, amikor megismerkedtek. és biztos nincs saját jachtja sem. persze mint ahogy kiderült, a hölgy csak a gyerekéért él, és biztos pompás anya.
majd amikor pár hónap/év múlva a hölgy rájön, mekkora marhaságot csinált, ír ide nekünk egy posztot, hogy milyen szemetek a férfiak, mert megismerkedett egy nős férfivel, aki aztán nem volt hajlandó otthagyni érte a feleségét sem. a szemét. pedig akkor megígérte.
én nem értem a nőket, ha csak egy fél percre úgy tűnik, hogy a szomszéd fűje zöldebb, rögtön képesek bármennyi ember életét felforgatni (tönkretenni?), arra hivatkozva, hogy ők csak ki akarták élni magukat. most legalább 5 emberét (2 pár + gyerek)
Fideszfigyelő Egyenes beszéd 2009.08.15 11:55:00
"Magyarországon eddig kizárólag szocialista kormányok időszakában volt látványos neonáci felvonulás - emlékeztetett közleményében Kontrát Károly, az Országgyűlés rendészeti bizottságának fideszes tagja. A Fidesz kormányzása idején egyetlen ilyen rendezvényt sem…..
bölényember 2009.08.15 18:27:55
@tündér ilona: ilonka életem, gondolom mindkét oldali, és még a szembe szomszédod is roma, és élvezed, hogy a környékből szemétdombot csinálnak, mert minden szart összeszednek, egész nap és este gumit meg kábelt égetnek, az ugye jót tesz a tüdődnek, na meg néha-néha áttéved egy-egy szomszédgyerek véletlenül a te telkedre is, és akkor már elvisz ezt-azt. ja hogy megélhetésből teszi? hát lehet, hogy az apjának-anyjának el kellene menni dolgozni, nem csak elinni a segélyt, aztán meg tüntetni menni, hogy mennyire rettegnek a csúnya gonosz rasszistáktól! arról mért nem szólnak a hírek, hogy a kisebb falvakban ezek rettegésben tartják a nem tücsköket? érdekes, hogy ha megvernek egy normális embert, akkor a retorzió miatt rettegnek, ha meg velük történik valami, akkor meg csak simán rettegnek, tehát őket mindig sajnálni kell, segéllyel kell tömni őket, és ha véletlenül kirabolnak/megvernek/megölnek valakit, hát istenem...
igazad van, attól, hogy az esetek nagy részében ezt cigány teszi, még nem lesz cigány bűnözés (érdekes módon Szlovákiában már az)
A sajtóban eddig nyilvánosságra került közlekedési reformtervek nyomán jósolok. Mit csinálnak most titokban a minisztériumi emberek? Azon munkálkodnak, hogy kijelöljék a bezárandó vasútvonalakat. Az egyeztetések a háttérben már valószínűleg zajlanak.A kormányszóvivő…..
bölényember 2009.08.15 16:51:14
@pharmacyli: habár abban is van igazság amit írsz, mármint a végkielégítések és a rombolás, azért azt is be kell látni, hogy értelmetlen üzemeltetni olyan vonalakat, amit egy nap kb 6-8 ember használ, javarészt ingyen, mert ugye már mindenre kedvezményt kell adni, és ezért cserébe eltartunk egy rakat MÁV-ost az adófizetők pénzéből. közben a vonatnál a lovaskocsi is gyorsabb, és a legtöbb esetben ugyanide távolsági busz is jár. persze az is veszteséggel.
Addig mondta a lány, hogy fél a megcsalástól, hogy végül ő csalta meg a fiút. Szörnyű érzés, amikor az ember mérföldkőhöz érkezve az életében visszagondol az eltelt évekre és ráébred: szörnyű hibát követett el, és arról addig fogalma sem volt. Én így jártam. Még az…..
bölényember 2009.08.07 11:26:09
@Large (csak nickname): melyikre gondolsz? a megcsalás az ok. de a "biztos megcsalsz" hisztit és az "azt hittem hogy szeretsz" zsarolást a nők szokták. legalábbis nem hallottam olyanról hogy férfi ilyet csinálna
bölényember 2009.08.07 11:58:21
@Letícia-Charlotte in SBp: mi? nane! az egy dolog hogy eljárkál, és viszi a pénzt :), de hogy azért ne szeressen, mert elmegy fodrászhoz vagy a barátnőjéhez, azt nem értem. vannak olyan megnyilvánulások, amiből látszik, ha nem szeret, de szerintem azt a nők szeretik egyértelművé tenni. itt igazából arra akartam utalni, hogy vannak bizonyos magatartásformák, amelyek egyértelműen köthetőek egy-egy nemhez.