Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rozsdamentes arcél

0 bejegyzést írt és 212 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarországon 2001 óta július 15-én tartják a bíróságok napját. Azért ezen a napon, mert 1869-ben ezen a napon hirdették ki azt a törvénycikket, ami a magyar igazságszolgáltatás működésének meghatározó állomása volt a bírói hatalom gyakorlásáról - ez választotta szét a közigazgatást és a…..
rozsdamentes arcél 2018.07.15 19:32:19
A Tábornok-per megismételt eljárásában az ügyészek 2018 márciusában perbeszéddel fejezték be munkájukat, majd ezt követően – szokatlan módon – még írásban is végminősítettek, amelyet maguk küldtek ki postán a vádlottaknak. Így 7 év után a bíróság, a védőm és én is végre megtudhattuk, hogy az…..
Szívességet tettek Orbán barátjának, Garancsinak, ő meg visszaadja. Fillérekért kapnak plakáthelyeket az oligarcháktól...
A médiában és a közbeszédben is egyre gyakrabban tűnik fel a „Lépj ki a komfortzónádból!” felhívás. Sőt sokan már újévi fogadalomba foglalják, hogy kilépnek ebből a zónából, akármi legyen is az, mert ott várnak a felemelő új lehetőségek, a siker, meg a csillogás…vagy mi? A cikk folytatása itt…..
rozsdamentes arcél 2017.12.16 19:59:39
Azt, amit az LMP adott ki, és tényszerűen ír a Habony-Rogán kör korrupciójáról: Sajtóértesülések szerint a letelepedési-kötvénybiznisz egyik kulcsfigurája, Boros Attila vette meg a Metróber Kft-t, így a Habony-Rogán érdekkör a Budapest-Belgrád vasútprojektben is megrendeléseket kaphat. Világosan…..
Észak-Korea vitathatatlanul egy végtelenül szegény ország, amit egy alkalamatlan diktátor tart a hatalmában. A bizarr állami berendezkedés, és a vezetőség külpolitikája miatt, viszont a világsajtó, és olvasóközönség állandó érdeklődésének középpontjában van. A körülményes beutazás, és az országból…..
Ha az ember azt olvassa egy mobilcsomagról, hogy korlátlan, akkor bizony arra számít, hogy egy izmosabb összegért cserébe, azt csinál, amit akar. Pláne, ha szó szerint az szerepel a hirdetésben, hogy korlátlan perc és sms, mint a Vodafone RED esetében. Hát barátaim, ez pont nem így van. Itt akkor…..
Elisabeth Moss (@elisabethmossofficial) által megosztott bejegyzés, 2017. Szept 17., 23:02 PDT Diverzitás - ez volt a legtöbbet elhangzó szó az idei Emmy-gálával kapcsolatban, mintha Hollywood a #túlfehérOscar-botrány óta igyekezne kicsit kompenzálni és megmutatni, hogy igenis tudomást…..
Hat évszázaddal ezelőtt, 1410 július 15 -én II. Ulászló lengyel király és Vitold litván fejedelem egyesített, 35-40 ezres serege ütközött meg Ulrich von Jungingen 30-35 ezres német haderejével, mely a baltikumi Német Lovagrend államát védelmezte. A Német Lovagrend 1226 óta rendelkezett területekkel…..
A templomos testvériség lovagrendnek és szerzetesrendnek számított. A keresztes háborúk idején egy fő feladata volt, a zarándokok védelme. Amikor 1291-ben a Szentföld végleg elveszett, a templomosok egy új területet hódítottak meg. Ők alapozták meg a modern bankrendszer alapjait, gazdagabbak voltak…..
Az Urbanista blog Facebook oldalán még 2015-ben jelent meg egy kérdés arról, hogy ismernek-e az olvasók az Astoriához hasonló olyan területet, aminek sajátos népi elnevezése van, de nem számít hivatalos közterületnek. Jobbnál jobb tippek érkeztek, ugyanakkor az is kiderült, hogy sokan félreértették…..
Hónapok óta izmozik a magyar kormány egyik kiemelt stratégiai partnerével, a holland Heinekennel. A téma a román Csíki sör és annak megsegítése, de a kérdés az, hogy meddig lehet elmenni ebben a kérdésben. A Magyar Kormány miért szállt el ennyire? Mint tudjuk, az Igazi Csíki Sör a Lixid Project…..
rozsdamentes arcél 2017.03.18 11:55:59
@Nagy Zoltáán: Sajnos sok értelmes és értékes ember "elhúzott" már Magyarországról az elmúlt években. A végén itt maradnak a hozzád hasonló agyhalottak, isszák a Csíki Sört, keseregnek hogy vesszen triatlon, és közben lerohad körülöttük az ország. Bravó!
Sokba kerülnek a cégeknek a kollégák által összetört autók javítása. Nem feltétlenül a hivatásos sofőrökre kell gondolni, hanem a cégautókat használókra, kezdve a területi képviselőtől a top menedzserig. Tehát úrvezető cégautósok vezetési szokásait monitorozták, a lehető legegyszerűbb…..
rozsdamentes arcél 2017.03.17 09:40:33
@fancy27: legtöbb helyen a casco önrészt fizetni kell a használónak, szóval egy karcolás és akár 50 rugót levonnak a fizudból. Nálunk ezért is vezette be a cég, hogy már kötelező tolatóradar a flotta autóiba... :)
Nico Rosberg visszavonulását követően sokan nagy érdeklődéssel várják, milyen viszony alakul ki az új csapattárs, Valtteri Bottas és a háromszoros világbajnok, Lewis Hamilton között. Az elmúlt években a Mercedesnél jellemző volt, a csapattársak közötti szinte folyamatos feszült viszony, részben…..
"Ez nem igaz, cáfolom a hírt!" - válaszolta kérdésünkre az ATV sajtósa, amikor rákérdeztünk arra a pletykára, Kálmán Olga után valóban átigazol-e a Hír TV-hez Havas Henrik is. Havas most maga is elmondta a Blikknek: nem akarták áthívni a csatornához, csak a szilveszteri műsorba hívták, de "Beszéltem…..
rozsdamentes arcél 2017.01.09 14:44:41
@Kajsz Botond: híres író lehet, ha ennyi könyvet írt. Nemsokára a Jókai összes mellett ott lesz majd a helye a Havas életműnek is.
Igar-Vámpusztán a település határán található a késő barokk stílusban épült, szabadon álló, téglalap alaprajzú, részben alápincézett, földszintes, kontyolt nyereg-, és manzárdtetős kastély (maradványai), melyet Hübner Ede tervezett 1773-ban. A kastély VÉDETT…..
Volt már egy perünk egy hasonló ügyben, abban azt mondták nekik, hogy menjenek a picsába az összesített nézettséggel, és a javukra lehet írni, hogy mostanában sokkal kevesebb alkalommal igyekeznek megvezetni a népet a semmit nem jelentő nézettségi adataikkal, de néha csak felbuzog az igazi köztévés…..
Túl vagyunk a táboron, aminek ugye a jelentősége a nyáj további, drámai ritkítása, illetve, legalábbis a vasárnapot tekintve mindenképpen, hogy sikerült-e egy az egyben megverni a Sztárban sztárt, mert az évben először, de nem utoljára ténylegesen is egymásnak feszült a…..
Budafok különleges adottságait – a Duna partot, a szőlő, bor és a pezsgőgyártás egyik hazai bölcsőjét – természetesen a kirándulók is hamar felfedezték. A belvárosból özönlő érdeklődők kb. száz év előtt hatalmas vendéglői teraszokat töltöttek meg, különösen a remek halászlé és egyéb halételek miatt...
A Wikileaks néhány napja közzétett 12073 e-mailt, amelyet Hillary Clinton kampányfőnökének, John Podestának (fenti képünkön) a feltört email-fiókjából szereztek meg. Podesta a Clinton-házaspár régi bizalmasa, Bill Clinton fehér házi kabinetfőnöke volt 1998 és 2000 között. A kiszivárogtatott levelek…..
rozsdamentes arcél 2016.10.18 09:06:53
@wmiki: "Több napja ettől zeng az internet" hát nem tudom, a google nem nagyon hoz magyar nyelvű találatokat erre a John Podestára, legfeljebb ilyesmi blogokat. Szóval kicsit túlzás itt is liberális összeesküvést feltételezni, még a sumérmagyar sajtó sem nagyon írt róla...
Amikor a megrendelt cikket azt megelőzően írták, hogy kijött volna a nézettség, ugye. Mert a Hello!! állításával ellentétben a nézők nemhogy megszerették a Star Academyt, de menekülnek tőle, a napi műsorunkat a Showder klub, az Észbontók és a Dr. Csont ismétlései is verik.  ..
rozsdamentes arcél 2016.09.09 13:42:53
@Emporio Ármányi: A való világot (powered by big brother) ugyanígy nem nézi senki... Csak erről nem ír az index, sőt hogyvoltokkal próbálja felszínen tartani. Véletlen? Aligha.