Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sferrari

42 bejegyzést írt és 185 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
F1 Ferrari Hírek blog 1963 2013.12.16 13:48:27
F1 Ferrari Hírek blog Alocol 2013.12.11 09:15:15
F1 Ferrari Hírek blog Massa cikk 2013.12.01 11:41:28
..
F1 Ferrari Hírek blog Michelisz 2013.05.03 10:04:57
..
Sferrarinak köszönhetően megnézhetjük a július elejei Superstars hétvége képeit. A válogatást én csináltam Sferrari három vonatkozó albumából, a szöveget a fotós írta hozzá. Három album készült az eseményről, egy a pénteki körözésről, egy a szombat-vasárnapi…..
Sferrari 2012.07.13 12:45:44
@Bougheau Tschichka: Jól van igazad van :D de 10 percem volt az egész képekre és ehhez más nem jutott eszembe :D
Az egyszerűt úgy értettem hogy nincs túlcsicsázva :D
..
Még több kép az alábbi linken: http://indafoto.hu/sferrari/kira_es_a_frizbi ..
Michelisz Norbi megnyerte a Zengőnek a második futamot, lássuk a képeket a hétvégi túraautó-bajnokságról:     Tom01: Nissan 370Z GT Edition   livanova: Muller     Tomasz100 fotója   Tom01: BMW 320TC E90   tizenötös: WG1   vacsad…..
Több mint fél éve már, hogy elkezdtem a Túraautó Hírblog írását, tehát itt az idő, hogy kicsit előre lépjünk. Nem vagyok híve azoknak a változásoknak, amik csak azért történnek, hogy valami más legyen, mint eddig, úgyhogy remélem, inkább fejlődésről beszélhetünk…..
Van ugye a Szabadság téren az USA Nagykövetség. Már vagy 80 éve ott vannak és azt is megértem, hogy igyekeznek megvédeni magukat.Ezért vannak ugye randa oszlopokkal teletűzdelve a park ágyásai, nehogy valaki robbanóanyaggal tömött autójával nekik száguldjon. (Nevezhetnénk…..
Tamás ügye csodálatos módon magától megoldódott. A T-Home ügyfélszolgálata elismerte, hogy amikor telefonon megkeresték, "tévesen nem tájékoztatták" az áremelkedésről, amikor meghosszabbította hűségnyilatkozatát, ezért a különbözetet most jóváírták neki:Pár…..
Sferrari 2011.10.21 20:38:21
@CID: Te minek nevezed azt akit megkeresel két hibával abból az egyiket megoldja és lezártnak tekinti az ügyet? :D Esetleg Te voltál a hibázó ügyintéző hogy ennyire vérig sértve érzed magad hogy anyázol? :D
Sferrari 2011.10.22 19:05:45
@CID: Akkor még egyszer téged droidoztalak le? Azt aki nem képes normálisan végezni azért amiért fizetik! De mondjuk már látom miért van ilyen helyzet T-nél ha ilyen kultúr emberek dolgoznak ott mint te
Sferrari 2011.10.22 20:49:09
@CID: Na szerintem itt hagyjuk is abba a társalgást nem alacsonyodom le a szintedre :D ez pár mondat téged minősít :D
Bár ebben a történetben nincs szó autókról, de közlekedési morálunkról igen. Levélírónk (kérésére név nélkül szerepeltetjük posztját) egy biciklistával találkozott, aki nemcsak veszélyeztette őket, hanem még rá is tett egy lapáttal. Gyakran szerepelnek itt a…..
Sferrari 2011.10.21 09:01:32
@xaba99: Plusz még örüljön a posztoló hogy nem egy kamionnal volt a bringás hanem környezet barát biciklivel :D
2011!!! A hír igaz! Internetes csalók verték át Csisztut 2011-10-05 Magyarország-Benin - Nemzetközi csalóbanda verte át Csisztu Zsuzsa (40) televíziós riportert. A bűnözők a Facebookon küldtek üzenetet a tévésnek, közölve: egy bizonyos Jorge Csisztu dollármilliomos…..
autózz! Segítségeteket kérem! 2011.09.17 09:17:00
Kedves Olvasók!Újra egy saját anyaggal térek vissza, amelyhez a Ti segítségeteket kérem. Mivel sokan vagytok az olvasók között szinte már jogászok, illetve sokan kerültetek már hasonló helyzetbe, és próbáltátok megoldani, kérem lássatok el engem hasznos tanácsokkal.Először…..
Évek óta megszokott dolog nálam, hogy a motor beindítása után kapcsolom a tompított világítást. Rutinmozdulattá vált, így fényes nappal, városban is kivilágítva közlekedek. Jobb ez így, szerintem könnyebb észrevenni az amúgy szürke autómat, ezen kívül sokszor hagyom el a…..
A jogosítványt megszerezni legtöbbünk számára pozitív élmény. Én annak idején először szülői felügyelet mellett vezethettem a családi Ladát, majd 1-2 hónap múlva jöhetett az önálló élet az autóval. Ez sokat segített, de mi van akkor, ha nem áll rendelkezésre…..
Sferrari 2011.08.08 09:13:26
Sziasztok :) Nem kell megijedni gondoljunk vissza amikor mi kezdtünk bennünk is volt para, persze vannak azok a kivételek akik nem vallják be :D De gyakorlás gyakorlás gyakorlás, jó ha olyannal aki nem az kioktató fajta ordibálós hanem türelmes. Egyébként akárki akármit mond az oktatón rendkívül sok múlik, nekem egy fiatal srác volt nem ordibált nem üvöltött türelmes volt pedig bevallom az elején volt pár necces helyzet, minden elsőre sikerült. Lehet hülyeség de én azt az elvet vallom olyan autóval tanulj amit valszeg vezetni fogsz persze nem pont márkára gondoltam hanem mint pl itt benzines/dízel. És nem biztos hogy legújabb kocsival tanulsz meg majd vezetni. Én pl egy régi Ticoval tanultam :D 90-nél már zörgött szegény :D utána megvettük használt Fiestánkat egy élmény volt átülni :D aztán amikor Swiftet vettük még nagyobb :D És lásd csodát 2 év fordos vezetés után az első nap 3* lefulladtam Swifttel teljesen máshol fog a kuplung :D Nem kell ezt szégyenleni mi férfiak is hibázunk nem is keveset csak nem biztos hogy mindenki van elég tökös bevallani :D
Végezetül kéthete egy nyereményjáték útján sikerült vezetnem egy Ferrarit na onnantól minden más kocsi olyan izé :D Neked sok sikert a közlekedéshez és készülj fel a hülyékre a türelmetlen vadparasztokra mert ilyen is lesz. Nem sokan vagyunk akik pl T betűt látnak nem az az első dolgunk hogy ledudáljuk megelőzzük hanem pl beengedjük sávba segítjük. Azon a 2 percen nem múlik
Labrador a Csodakutya Töprengés 2011.06.24 13:44:16
Mire való egy kutya?Mint már említettem egy párszor, egy Budapest melletti faluban élünk. A népesség vegyes, őslakosok és új betelepülök -  mint mi is - vegyesen. Úgy látom, hogy a kutyáról jelentősen különböző felfogások élnek. Mire is gondolok?Talán nem kell sokáig…..
Utálok bemutatkozni, sose tudtam... :D Nagy vonalakban annyit, hogy Gyuri vagyok, a 26.-at taposom és Pesten (pontosabban Budán) élek. A fotózás mindig is vonzott, ezért vettem meg életem első autófókuszos mobilját 2007-ben, az SonyEriccson K750-et. :D Aztán az "butának"…..
Gyakori megállapítás, hogy az autósok kevésbé figyelnek oda a  gyalogosokra és a kerékpárosokra, ami részben sajnos igaz.  Én is azt mondom, hogy nekünk autósoknak jobban oda kell figyelni a gyalogosokra, kerékpárosokra. Viszont közülük sokan nem tudják az alapvető…..
Lancelot barátjának sokba került a tilosba behajtás, nem is ennek a jogosságát kérdőjelezik meg, hanem azt, hogy a rendőr miért tehette meg ugyanezt megkülönböztető jelzés nélkül. Nagyjából fél órával ezelőtt büntették meg a rend éber őrei egyik főiskolás társamat…..