Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emmersson

0 bejegyzést írt és 279 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért az megnyugtató, hogy vannak jelenségek, amiket egy világjárvány sem tud eltörölni. Ilyen a tévesen kiírt ár, na meg probléma idegesítő kezelése. Olvasónk a 48 darabos, citrom illatú Finish mosogatógép tablettát szerette volna megvenni a termék alatt feltüntetett 2399 Ft-os áron, ám a…..
emmersson 2020.04.01 00:16:53
@Zuzer78:

Nekem nem kell tabletta sem, ha mutterod átjön...mosogatni :P
Noam Chomsky világhírű nyelvész tíz tételben foglalta össze a Hatalom tömegeket manipuláló mesterkedéseinek lényegét. Chomsky tízparancsolata nagyon tanulságos és mindenkinek ajánlott, aki el szeretné kerülni az agymosást. Íme a híres tételsor, aminek igazságtartalmáról nap mint nap…..
emmersson 2020.01.15 13:04:58
@maskep: Elég lett volna, hogy Caramel..mindenki tudja, kiről van szó ;)
  "A Bizottság egyes tagjai a hirhedt partizándalt, a Bella Ciao-t énekelték. Giorgia Meloni, az Olasz Testvérek nevű jobboldali párt vezetője Twitter-oldalán osztotta meg, amint az Európai Bizottság tagjai a marxista Bella Ciao című dalt éneklik. (mandiner) 1. Giorgia Meloni cégéres fasiszta.…..
      Sándor téved.      Nincsenek démonok. Itt Big J.C.-re nézek, aki éppen a vaníliáskarikáit majszolja, amiről eszembe jut, hogy ezek akár az én vaniliáskarikáim is lehetnének, különösen a csokoládésak, de ne menjünk most bele teológiai kérdések tárgyalásába. Big J.C. szerint vannak…..
emmersson 2019.11.26 22:12:08
@harmadikszem: Mindegy volna, ha megmaradna a Hit Csarnokában és nem ez folyna az ATV-től a TV2-n át az m1-ig minden kanálisból..mint a szennyvíz :(
A publicista kiszorult a Magyar Hang utolsó oldaláról. Arra gyanakszom, hogy kivételezett helye nem egyeztethető össze a politikai szerepvállalásával. Az ellentmondás feloldható persze, ha abból indulunk ki, hogy Puzsér Róbert nem is akar politikus lenni. A kampányt csupán arra használja, hogy a…..
emmersson 2019.08.17 16:39:10
Egy zárkózott amish közösség,egy öngyilkosság,egy brutális gyilkosságés egy súlyos titok,amiről senki nem mer beszélni.  A regény egy tragikus jelenettel indul: egy tizenhét éves amish lány úgy dönt, hogy véget vet az életének. Amíg a család az istentiszteletre tartott, kiment a pajtába,…..
Mi van akkor, ha a szolgáltató azt mondja, megszűnik a tarifacsomag, amit épp használunk és felajánlj egy másikat. A naiv ügyfél feltételezheti, hogy a meglévőhöz hasonlót kínál, az alapos és felkészült ügyfél pedig utánajár az új tartifacsomagnak és feltételeinek. 2019 május 17.én A felhívott…..
emmersson 2019.08.10 01:47:48
Minden szubjektív, és nyílván lehet vitatkozni azon, hogy ki nyert meg egy tévévitát. De a három ellenzéki főpolgármester-jelölt közül messze Kálmán Olga az, akiről hihető: meccsben lehet Tarlós Istvánnal. És most kompetenciában is felnőtt a rutinos Karácsony Gergely mögé. Kerpel-Fronius Gábor…..
Ha az ember unatkozik, sok mindent csinálhat, hogy szórakoztassa magát – a DNS-teszt talán nincs az elsők között a sorban. Egy brit pár azonban úgy döntött, a vizsgálattal próbál megtudni többet a családfáról. A nem várt eredmény nem várt következményekkel járt.....
emmersson 2019.04.24 11:56:34
  Tegnap mi is megírtuk, hogy a TV2 Ázsia Expressz című relality műsorának forgatásán volt egy nagyobbacska balhé, jobb híján az esetről elsőként beszámoló Bors alapján, aminek munkatársa, ha jól értettük a cikkből, kint van a forgatáson. Ehhez képest kilenc napot várt…..
Your browser does not support iframes. Pontosabban honfoglalás ÉS szabadságharc. Aznap. Amikor kiűzték a törököket. 1939-ben. Kossuth Lajos vezetésével. De Arany János is nagy hős volt. Miattuk van a Nemzeti Vágta.  Észbontók, Viasat3, március 25, 18:00 duplarésszel...
emmersson 2019.03.15 19:03:15
A young adult regények filmes adaptációinak legfrissebbje egyelőre nem teljesít túl jól a jegypénztáraknál, noha én például a moziból kilépve elismerő és jóleső sóhajjal indultam kocsimhoz, arra gondolva: "na, ez elég király volt". Igen, vessetek meg, de én nagyon jól szórakoztam rajta és nekem…..
Személyes vallomással kezdem: aldis törzsvásárló vagyok. Szuperek a tisztítószereiket, imádom az zacskóban árul  magos korongjaikat és a mákos-szezámos kenyérlapocskákat, tök hasznos a fehét téglalszerű tisztító szivacs, ami bevizezve bármi koszt leradíroz bárhonnan, a végzetem a fahéjas csiga, team…..
emmersson 2019.01.18 00:36:10
@vizsla_barat:

Aha..mínusz 5.000 HUF :P
Cserénél ingyen kap újat!
        Teljesen elfogadhatatlannak, a bézs, a türkizkék és a pink vonal átlépésének tartom, hogy Magyarországon  a FIDESZ elnöksége kapja az első éjszaka jogát. Az Európai Néppárt a leghatározottabban. Kompromisszumok nélkül. Nekünk elveink vannak. Hát éppenséggel nincsenek, de lehetnének.     …..
    A FIDESZ legutóbbi kongresszusán elfogadott programnyilatkozatából egyértelműen kiviláglik: a fejlett kereszténydemokrata, nemzeti érzelmű társadalom építésének időszakában megnő a tudati tényezők szerepe. Társadalmunk keresztény fejlődésének ugyanis elválaszthatatlan része a társadalmi tudat…..
A CEU rektora szerint Európa számára nagy gond, hogy Orbán Viktor immár nem hallgat senkire; Mára már szertefoszlottak Magyarországon a rendszerváltáskor táplált remények, szabadságról, általános jólétről; Aki vizet prédikál és bort iszik: Orbán Viktor rendszeresen eszik iszlám rítus szerint…..
emmersson 2018.11.26 20:33:23
"Botka László szegedi városvezetését az elmúlt években hangos botrányok kísérték. A legutóbbi botrányt az okozta, hogy több, Botka Lászlóhoz köthető személyt felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt a Gyulai Járásbíróság a VIP-parkolóbotrány néven elhíresült ügyben. Solymos Lászlón kívül Mózes Ervin…..
emmersson 2018.11.14 14:40:31
@CM2131: Valóban, az tény, hogy "köthetők" ezek a személyek Botkához, ha akarjuk. Én viszont úgy gondolom, hogy Orbánhoz pedig köthető Soros..ha akarom :P
Mert ez is tény akkor, te szerencsétlen!
Reflektor Feljelentem a Ripostot 2018.11.09 12:19:28
„A kormány (és vidéke) most már minden határt átlépett!” Ismerős, mondhatni elhasznált, élét vesztett kijelentés. Hogy azért-e, mert a kormány (és vidéke) tényleg havonta lép át valamilyen határt, vagy mert frusztráltságunkban mindenre ugrunk és talán ezért is hiszik, hogy mindent megtehetnek…..
Változnak az idők, ezért egy már-már elfeledett dokumentummal bizonyítjuk, hogy a Fidesz 2006 őszének forró napjaiban még a rendőrség mellett állt, sőt, Nyítray András, fideszes képviselő azt kérte számon egy országgyűlési bizottsági ülésen, hogy a rendőrök miért nem használtak éles lőszert!   Már…..
emmersson 2018.10.25 14:00:39
@maxval balcán bircaman:

Ja...csak éppen a vezéred írta :P
Volt valamikor a blogon egy sorozat, mely egy akkori hírre reagálva azt kérdezte, ha 100 ezer forinttal többet fizetnének Magyarországon (például egy ápolónak), akkor a külföldön élők hazatérnének, illetve a Magyarországon élők nem mennének el. Lehet, hogy azóta ez a 100 ezer…..
emmersson 2018.08.27 18:33:35
@IT Knight:

A 27%-os rekord ÁFA kimaradt a felsorolásból!
Meg sok minden, de nem szeretnék beszállni a "ki a nagyobb demagóg" versenybe...győztél :P
Újabb „világmegváltó” recept kering a médiában: osztogassunk mindenkinek munkamentes alapfizetést, bárminemű feltétel és elvárás nélkül. A magyar verzió szerint minden gyereknek 25 ezer, minden felnőttnek 50 ezer, minden terhes anyának 75 ezer forintot kellene adni puszira, alanyi jogon. A pártok…..
emmersson 2018.08.24 13:46:25
@WildBear: Hogyne..a munkáltatód meg csődöt jelent - főleg, ha az az állam! - és aztmondja, mától csak ennyit fizetek a korábbi 2x annyihoz képest!
Az alapfizetés éppen a munkáltatótól való függőséget csökkentené. De legalábbis semmi negatív változás nem lenne a már megszokott függőséghez képest...
Nemrég a kormányközeli média egy teljesen névtelen szélsőjobbos trashblogról átvéve, és azt a fősodorba emelve (nem először teszik ezt) kiált vallásüldözést egy sztorival, mely szerint közelebbről nem ismert debreceni LMBT-aktivisták Biblia-égetésre buzdítanak matricáikon annak homofób tartalma…..
emmersson 2018.08.16 09:33:40
A Xiaomi az merikai székhelyű Huami-val nem lassított és olyanok követték a nagy sikert aratott Pace-t, mint a folytatásnak szánt Amazfit 2 Stratos, illetve a nagyoktól sok tulajdonságot ellesve, de alacsony áron indított Bip. Mivel mind a három óra a birtokunkban van, ezért úgy gondoltuk, hogy…..