Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emmersson

0 bejegyzést írt és 283 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Könyvkritikák Jacob védelmében 2014.02.16 12:41:09
Szerző: William LandayCím: Jacob védelmében (Defending Jacob)Fordító: Molnár EditKiadó: Könyvmolyképző KiadóOldalszám: 512 SPOILERMENTES ÍRÁS! Vannak olyan könyvek, amit az ember meglát, és azonnal érzi, hogy azt el kell olvasnia. Így voltam én is Willam Landay regényével,…..
emmersson 2021.05.23 13:50:43
Ügyesen összeáll azért ez a mesterterv is. Orbán 19-re lapot húz azzal, hogy az emberek döntő többségének akaratával szemben tolja a kínai vakcinát, amelyből az első adag ma meg is érkezett az országba. A kiindulópont ismert: a Főnök és dr. Kakadu ránézésre megadatta az engedélyt rá a magyar…..
emmersson 2021.02.17 21:32:27
@midnight coder: "Igen, tudjuk, az ellenzék abban érdekelt, hogy minél többen haljanak bele a COVID-ba, mert az csökkenti Orbánék népszerûségét..."

Szerintem pedig O1G és bűntársai érdekeltek ebben, mert akkor kevesebb nyögdíjat kell fizetni!

Az, hogy EU-s egészségügyi engedélyezést követel az ellenzék, nem azt jelenti, hogy emberek halálát kívánják! Pont ellenkezőleg: ezzel VÉDIK az oltakozni óhajtókat.
   "Rendszeresen beszélgettem az előző húsz évben a CEU rektoraival, mindig elmondtam nekik, ügyelni kellene arra, hogy az intézményük ne kis sziget legyen a felsőoktatásban, ahol a liberális oktatók és egykori politikusok dominálnak. Jeleztem, hogy másfajta gondolkodásúakat is be kellene engedni…..
emmersson 2021.02.17 13:07:14
@vtmgq8: Bencsik et. maradhatott volna a sci-fi regényeknél! Igaz, a sztorija is "picit hajaz" egy másik íróéra...

ekultura.hu/2004/02/24/j-t-chipendale-keec-a-nagy-vilag-regatta
      Orbánnak sikerült valami olyasmit mondania, hogy a gyermek közjószág. Ez azért feltűnő, mert általában fasiszta baromságokat szokott beszélni a közmédiában, és az, hogy a gyermek közjószág, egy Európában széles körben elfogadott állítás lehetséges interpretációja.   Az állítás az, hogy a…..
emmersson 2021.02.08 09:54:32
    Le kellene kapcsolni, mert nemzetront és genderizál, minden lehetséges felkapcsolt dolog alkalmas a fellazításra, általában a dolgok sok mindenre alkalmasak, különösen alkalmasak a deviantúra és a baloldalizmus térnyerésére, mert a felkapcsoltak Hatodik Hadoszlopa maga a mélyállam, ha…..
emmersson 2021.02.08 09:51:22
@Érvsebész: Bizony...és nem Rákay Philiph számolásával :)
Azért az megnyugtató, hogy vannak jelenségek, amiket egy világjárvány sem tud eltörölni. Ilyen a tévesen kiírt ár, na meg probléma idegesítő kezelése. Olvasónk a 48 darabos, citrom illatú Finish mosogatógép tablettát szerette volna megvenni a termék alatt feltüntetett 2399 Ft-os áron, ám a…..
emmersson 2020.04.01 00:16:53
@Zuzer78:

Nekem nem kell tabletta sem, ha mutterod átjön...mosogatni :P
Noam Chomsky világhírű nyelvész tíz tételben foglalta össze a Hatalom tömegeket manipuláló mesterkedéseinek lényegét. Chomsky tízparancsolata nagyon tanulságos és mindenkinek ajánlott, aki el szeretné kerülni az agymosást. Íme a híres tételsor, aminek igazságtartalmáról nap mint nap…..
emmersson 2020.01.15 13:04:58
@maskep: Elég lett volna, hogy Caramel..mindenki tudja, kiről van szó ;)
  "A Bizottság egyes tagjai a hirhedt partizándalt, a Bella Ciao-t énekelték. Giorgia Meloni, az Olasz Testvérek nevű jobboldali párt vezetője Twitter-oldalán osztotta meg, amint az Európai Bizottság tagjai a marxista Bella Ciao című dalt éneklik. (mandiner) 1. Giorgia Meloni cégéres fasiszta.…..
      Sándor téved.      Nincsenek démonok. Itt Big J.C.-re nézek, aki éppen a vaníliáskarikáit majszolja, amiről eszembe jut, hogy ezek akár az én vaniliáskarikáim is lehetnének, különösen a csokoládésak, de ne menjünk most bele teológiai kérdések tárgyalásába. Big J.C. szerint vannak…..
emmersson 2019.11.26 22:12:08
@harmadikszem: Mindegy volna, ha megmaradna a Hit Csarnokában és nem ez folyna az ATV-től a TV2-n át az m1-ig minden kanálisból..mint a szennyvíz :(
A publicista kiszorult a Magyar Hang utolsó oldaláról. Arra gyanakszom, hogy kivételezett helye nem egyeztethető össze a politikai szerepvállalásával. Az ellentmondás feloldható persze, ha abból indulunk ki, hogy Puzsér Róbert nem is akar politikus lenni. A kampányt csupán arra használja, hogy a…..
emmersson 2019.08.17 16:39:10
Egy zárkózott amish közösség,egy öngyilkosság,egy brutális gyilkosságés egy súlyos titok,amiről senki nem mer beszélni.  A regény egy tragikus jelenettel indul: egy tizenhét éves amish lány úgy dönt, hogy véget vet az életének. Amíg a család az istentiszteletre tartott, kiment a pajtába,…..
Mi van akkor, ha a szolgáltató azt mondja, megszűnik a tarifacsomag, amit épp használunk és felajánlj egy másikat. A naiv ügyfél feltételezheti, hogy a meglévőhöz hasonlót kínál, az alapos és felkészült ügyfél pedig utánajár az új tartifacsomagnak és feltételeinek. 2019 május 17.én A felhívott…..
emmersson 2019.08.10 01:47:48
Minden szubjektív, és nyílván lehet vitatkozni azon, hogy ki nyert meg egy tévévitát. De a három ellenzéki főpolgármester-jelölt közül messze Kálmán Olga az, akiről hihető: meccsben lehet Tarlós Istvánnal. És most kompetenciában is felnőtt a rutinos Karácsony Gergely mögé. Kerpel-Fronius Gábor…..
Ha az ember unatkozik, sok mindent csinálhat, hogy szórakoztassa magát – a DNS-teszt talán nincs az elsők között a sorban. Egy brit pár azonban úgy döntött, a vizsgálattal próbál megtudni többet a családfáról. A nem várt eredmény nem várt következményekkel járt.....
emmersson 2019.04.24 11:56:34
  Tegnap mi is megírtuk, hogy a TV2 Ázsia Expressz című relality műsorának forgatásán volt egy nagyobbacska balhé, jobb híján az esetről elsőként beszámoló Bors alapján, aminek munkatársa, ha jól értettük a cikkből, kint van a forgatáson. Ehhez képest kilenc napot várt…..
Your browser does not support iframes. Pontosabban honfoglalás ÉS szabadságharc. Aznap. Amikor kiűzték a törököket. 1939-ben. Kossuth Lajos vezetésével. De Arany János is nagy hős volt. Miattuk van a Nemzeti Vágta.  Észbontók, Viasat3, március 25, 18:00 duplarésszel...
emmersson 2019.03.15 19:03:15
A young adult regények filmes adaptációinak legfrissebbje egyelőre nem teljesít túl jól a jegypénztáraknál, noha én például a moziból kilépve elismerő és jóleső sóhajjal indultam kocsimhoz, arra gondolva: "na, ez elég király volt". Igen, vessetek meg, de én nagyon jól szórakoztam rajta és nekem…..
Személyes vallomással kezdem: aldis törzsvásárló vagyok. Szuperek a tisztítószereiket, imádom az zacskóban árul  magos korongjaikat és a mákos-szezámos kenyérlapocskákat, tök hasznos a fehét téglalszerű tisztító szivacs, ami bevizezve bármi koszt leradíroz bárhonnan, a végzetem a fahéjas csiga, team…..
emmersson 2019.01.18 00:36:10
@vizsla_barat:

Aha..mínusz 5.000 HUF :P
Cserénél ingyen kap újat!
        Teljesen elfogadhatatlannak, a bézs, a türkizkék és a pink vonal átlépésének tartom, hogy Magyarországon  a FIDESZ elnöksége kapja az első éjszaka jogát. Az Európai Néppárt a leghatározottabban. Kompromisszumok nélkül. Nekünk elveink vannak. Hát éppenséggel nincsenek, de lehetnének.     …..
    A FIDESZ legutóbbi kongresszusán elfogadott programnyilatkozatából egyértelműen kiviláglik: a fejlett kereszténydemokrata, nemzeti érzelmű társadalom építésének időszakában megnő a tudati tényezők szerepe. Társadalmunk keresztény fejlődésének ugyanis elválaszthatatlan része a társadalmi tudat…..
A CEU rektora szerint Európa számára nagy gond, hogy Orbán Viktor immár nem hallgat senkire; Mára már szertefoszlottak Magyarországon a rendszerváltáskor táplált remények, szabadságról, általános jólétről; Aki vizet prédikál és bort iszik: Orbán Viktor rendszeresen eszik iszlám rítus szerint…..
emmersson 2018.11.26 20:33:23