Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Toomi

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk azt gyanítja, hogy a hétfői sztrájk végén, amikor újraindult a metró, az első szerelvényen az úgynevezett csókosok utazhattak. A gyanúját az táplálta, hogy a biztonsági őrök egyes egyenlőbbeket már egy óra előtt beengedtek az állomásra, aztán egy fantomszerelvény…..
A Tv2 új felső vezetése le akarja nyomni az RTL Klubot, az RTL viszont állítólag nem aggódik: türelmesen kivárják megint a sikert. Várdy Zoltán, a Tv2 és Dirk Gerkens, az RTL Klub vezérigazgatója beszél terveiről és a médiapiac jövőjéről. Interjúk itt>>..
comment:com Keddi dagonya 2008.02.26 16:14:00
Ha korán kezdjük a tévézést, akkor válasszuk mondjuk a Bizalom című Szabó István-mozit Bánsági Ildikóval és Andorai Péterrel (Duna, 19:15). Szerelem a háború idején, és egy remek elemzés a filmről itt. De megtekinthetünk részleteket is ha ide klikkolunk. És találtam egy…..
Toomi 2008.02.26 17:18:32
A Magyar Királyi Televízió egyes csatornájával kezdjük, ugyanis a Kultúrházban sokakat érdeklő kínzó kérdést feszegetnek és válaszolnak meg: ki és miért pont ő nyerte el az új kormányzati negyed tervpályázatát, majd három híres építész mond okosakat, mindez 22:50-től.…..
Véglegesen eldőlt a kérdés, valóban a TV2 fogja vetíteni a mogyorós kampányról (is) elhíresült posztapokaliptikus drámát (azaz a sorozatjunkie-nak volt igaza, nem nekünk), a hogyan éljünk túl egy atomháborút vonalat követő Jerichót. Ami a történetet illeti, egyszerű, mint a…..
comment:com Mészöly és a majmok 2007.07.13 19:24:00
Régóta akartam írni már a Zuhanyhíradóról, a Sport1 háttér- és pletykaműsoráról. Amikor legutóbb belenéztem, éppen azon röhögcséltek a magyar sport nagyjai, hogy Angliában az egyik futballista nyíltan vállalta a homoszexualitását. Merthogy ilyen Magyarországon nincs. Tudják…..
A hét utolsó napja a punnyadásé, egész nap a kertben szöszmötöl az ember, estére valami agyzsibbasztót akar, hogy minél hamarabb elaludhasson, mert jön a rohadt hétfő, és lehet menni melózni. A prosztó zsibbasztáshoz a legjobb programot az a TV2 biztosítja, mely az…..
Mert ha olvasnák, akkor biztos kijavították volna az egyébként a csatornától származó augusztus 9-i időpontot, amit a South Park eddig még be nem mutatott évadainak premierjére jelöltünk meg. Hálistennek egy szemfüles kommentelő addig bombázta őket emailben, míg ki nem derült:…..
Megint hétfő van, rohadt meleg volt egész nap, és első blikkre az esti műsor is csak arra alkalmas, hogy tovább idegeskedjen az ember. Persze akad azért nézhető film és sorozat is, csak keresni kell egy kicsit. Itt van rögtön az m2 22:30-as olasz politikai krimije, a meglehetősen…..
Toomi 2007.06.25 17:15:53
Az Entertaiment Weekly villanyújságja szedte össze egy jó kis cikkben az amerikai tévétörténelem eddig látott legszerencsétlenebb apafuguráit, mi pedig úgy gondoltuk, hogy jó móka lenne leközölni azokat, akikkel mi is tudunk azonosulni, illetve láttunk valamelyik hazai adón.…..
Új hét, új remények, hátha estére nem lesz annyira dögmeleg, és lehet anélkül tévézni, hogy ráizzadnánk a piros műbőr kanapéra. Három régi sorozat indul útjára ismét a királyi tévé két csatornájának köszönhetően, az egyik egy magyar vígjáték Koltai Róbert…..
Toomi 2007.06.04 16:13:07
Közel a 2006/2007-es NHL-szezon vége, még néhány meccs, néhány nap, és kezdődik a nagydöntő, és hálistennek mindent meg lehet tekinteni a sportegykettőn ügyesen. Akár éjjel, élőben, eredetiben, akár másnap, magyarul. A jégkorong az a kivételes sportág, amelyet hazai…..