Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ssymon

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tom érdekes problémával jött be. Micrájának az egyik akkusaruján szép nagy virágzás jelent meg. Mivel Motordoki pont itt volt a szerkesztőségben, csípőből mondta a választ: meleg szódát rá! Sőt, ez még a rézről az oxidációt is eltávolítja. A kicsapódás egyébként az…..
Egy kavicsfelverődés vagy fólia miatt nem kell rögtön a korrupcióhoz nyúlni, mindkettő lehet legális. De miért kell halálra kínozni a dízeleket? Vélemények az azonos című írásunkról...
ssymon 2011.03.14 22:46:33
Nem olvastam a cikket, de már nagyon vártam, hogy legyen egy ilyen témájú, mert fröcsögve szeretném elmondani a véleményem...egy kicsit mérges vagyok. Na szóval. Elmentem egy fóliázóhoz és lefóliáztattam a gépet, majdnem mindenhol. Az első szélvédő alsó 50 cm-jét kivéve. :-) A fóliázó srác azt mondta, hogy az oldalsó elsőket nem szabad, azt csak saját felelősségemre. Jó, menjen az is. Majd jött a vizsga, s telefonáltak, hogy így nem fogják átengedni, le kell vegyék. X ezer forintért levették, vizsgán átment. Majd jöttek az indokok. Most már fénykép felvételt (vagy videót) küldenek róla, és azon látszik, hogy milyen az ablak. Ergo nem nagyon lehet csalni. Mire jött a cáfolat, kicserélik az üveget, majd a vizsgáztatás után visszateszik a fóliásat. Csak a büdös, rohadt, kuuva életbe, ha nekem le kellett vetetni, akkor másnak miért lehet fent?????? Miért van ilyen egyenlőtlenség??? A tetves béemvés, mercis, audis f@szakalapoknak, miért lehet rajta fekete fólia, pedig azoknak is kell vizsgázni???? Rájuk miért nem vonatkozik a törvény. Remélem egy két ember emiatt döglik meg a balesetben, mert nem tudják betörni az ablakát. Mocskos nagyképűek. Arról már nem is beszélve, hogy a kuvva fontos terepjárósok lakott területen belül is mehetnek 70-100-al, mert ők újgazdagok, és rájuk nem vonatkozik a törvény. Mi egy ilyen embernek a 300.000 forintos büntetés??? Legtöbb esetben van is náluk annyi a csikzsebben, jót röhögnek és továbbállnak megint gyorshajtva. Gyűlölöm az ilyet. De ez a sötétített üveg ez is nagyon idegesít. Soha nem lesz igazság! Igazából ez dühít a legjobban.
Belsőség Bazi nagy magyar lagzi 2010.11.24 06:40:00
Vagy inkább olasz teadélután? Egy biztos, jól esik néha szembesülnünk azzal, hogy a Totalcar nem a Seggen Ülő Némák Egyesülete, hanem egy ilyen folyamatosan pörgő izé. Ilyen óriási vitát eddig semmi se generált a szerkesztőségben. Ennél talán egy hosszabb levélváltás volt,…..
Nem új keletű a Lágymányosi híd budai csomópontjának problémája. Lett is gyorsan új tábla, jöhet a mutogatás. Vélemények az azonos című írásunkról...
Egyszerre csak egy irányban lehetne átkelni, max 30-as sebességgel, ha jön egy hajó, egy óra zárás, vízszint-változáskor további barkácsolás. Lenne egyáltalán értelme?Budapest, 2009. július 14., kedd (MTI) - Megkezdődött az egyeztetés az esetleges pontonhídról, amellyel a…..