Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lakatoš

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogadóórának vége lett 13 órakor. Elvileg azt nyomtam az indavideón, hogy mentse el a közvetítést, de nem úgy néz ki, hogy lesz is belőle valami.Írjatok IDE a kommentekhez kérdéseket, vagy az indavideó adásnak a kommentjeibe  ..
Zsombor küldte ezt a képet, mikor sógoréknál járt. Nagyon meggyőző a "Teljes verzió" felirat is  ..
Sajnos a feltöltési limitek miatt ketté kellett szeletelnem a videót, úgyhogy itt a 8 perces maradék. Most is feltöltöttem youtube-ra, konvertálás nélkül. Nézze mindenki, amelyiket akarja  ..
Lakatoš 2010.10.19 11:36:12
Remélem már vártátok az új epizódot. Elég bitang körülmények között született meg, de azért bízom benne, hogy tetszik nektek. 2. rész a közeljövőben  Tesztjelleggel Youtube-ra is feltöltve. Konvertálás nélkül  ..
Lakatoš 2010.10.16 01:49:14
@freddyD: FreddyD, ha ebben a "játékban" 1 álló halott emberkéhez menny hozzá a lehető legközelebb és nyomd meg a guggolás gombot és várd meg mi fog történni :) (ha esetleg ezt már írta valaki akk bocs) (jh és ha semmi, akk elmondom h minek kéne..)
Az előző hetek eseményeit figyelembe véve, remélem értitek a paródiát  ..
Lakatoš 2010.10.01 23:15:17
Még keresem a választ, hogy miért hallatszik vízcsobogás, ha a fejét megmozdítja... Ilyen közelről (élve) ezt a rohadékot nagyon ritkán látni, úgyhogy értékeljétek Renátó felvételét!  ..
Lakatoš 2010.09.06 15:02:21
@Cubi: Olyan mint 1 madárilyesztő :D xD
Küldte: Gábor  ..
Már jó ideje csak akkor vállalok el ilyeneket, ha újfajta kérdéseket tesz fel a kedves kérdező. Theo megértette a játékszabályokat és üdítő kérdéseket tett fel, úgyhogy szívesen válaszoltam neki. Mindezt elolvashatjátok a blogján ha érdekel benneteket :)UI: Theo, a…..
..
Lakatoš 2010.08.05 20:12:51
Alex_Burton megígérte és betartotta. Képes volt végigvinni a bolygó legszarabb játékát. Mindezt rögzítette is, ha valaki van olyan pszichopata a profilján végignézheti az egészet (feltéve ha a csodálatos youtube profilon lehetséges egyáltalán sorrendben megtekinteni...)…..
Nem, nem. Nem a szaros pénznemről van itt szó, hanem végre most már a Tescós Sikersorozatot is bevonták a buliba és bevezették rá az Eurós csomagolást! Diego küldte a bizonyítékot, hogy csak 499 forintért vehetjük meg az egyébként ingyenes játékot. Az is érdekes még, hogy anno…..
A bemutatóim óta tudhatjátok, hogy ez a játék tényleg nagyon gyenge. buldi53küldött egy gameplay videót ahol érdemes beletekerni, egészen 1:55-ig. Tovább nem is részletezném  ..
Azaz a Streets Racer (alias Maluch Racer) harmadik része! Jippííí! Milyen jó lehet, ha már a hivatalos trailerbe(!) is jutott bug. De ezt láttuk már az első részben is...  Küldte: buldi53   ..
Lakatoš 2010.07.14 22:37:04
@freddyD: Freddy, megnéztem a Trabi Racer intróját youtube-on, ugyan azok a vágások vannak mint a maluch racernél, és hasonló lehet az élvezeti szintje is...
Az intrónál viszont nem értettem, hogy trabi racer a neve, és hogy lehet, hogy az összes versenyző közül csak 2 vezet Trabit :D ?
Nem tudom, Alex-nek hogyan sikerült ezt összehozni, de ez egy új premier  Valamint András megdönthette az eddigi tolatási sebességrekordot, akit érdekel, megnézheti itt..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.04.14 19:11:00
1. Még vacilálok, hogy mi legyen a legközelebbi alany. Van egy régi adósságom, amely hasonlóan elborult baromság, mint amilyen anno a Custer's Revenge volt. Ha van egy olyan játék, ahová nem is kéne dumálnom, elég csak a kép, akkor ez olyan volna. (Na jó, meg az az Alice…..
Csupán a következő alany igen hiperaktív főhőse :)..
Lakatoš 2010.03.26 20:03:32
Szóval van ez a zseniális Panzers sorozat, amely köztudottan (főként) magyar produktum. Aktuális epizódja a szintén remek Panzers Cold War, amelynek menüjében "dday15" talált valami marha nagyot. Természetesen nem biztos, hogy ezt pont egy magyar rakta bele, de én akkor is…..
Lakatoš 2010.03.23 17:13:32
@CD Project: És amúgy azon a felhőn belül az a körbehatárolt rész, az meg nem mintha a mai Magyarország lenne?
Egy vámpíros játék zombikkalA videó végén lévő elírásért így utólag is jár nekem az ejnye-bejnye Játékot köszönöm Tony-nak és Rekettyelovag-nak  ..
A jó öreg FIFA 06-om. A játék tele van hibákkal (most már azt mondom, hogy a legkomolyabb hiba, a kapus rettenetes helyezkedése), ezt már megszoktam, de mégis sokat játszom vele, főleg testvérem ellen jó kis partikat lehet rendezni. Így volt ez ma is, amikor a Herthával…..
Igen ilyen is van. Emlékszem még, milyen hisztéria volt petíciókkal meg ilyenekkel, hogy jelenjen meg végre a várva várt folytatás. A CNN George Double-Bush* beszédét is félbeszakította anno, mikor bejelentették a nagy hírt. Ha jól látom, most már egy Monster Truck(!) is…..
Nem igazán tudtam, hogy most Tractor Racer-nek vagy Traktor Racer-nek írjam. Angolul a traktor az tractor, a játék viszont ragaszkodik a K-hoz, úgyhogy maradtam a hivatalos verziónál Szerk: Okés emberek. Nem mezőgazdasági munkagép, hanem kombájn. Mostantól tudom, lépjünk…..
Ahogyan korábban említettem, kipróbáltam a játékot egérrel is és annyira nem meglepő, hogy így pofonegyszerű az egész. Szinte már nagy szám, ha eltalálnak. Legfeljebb akkor lőnek le, amikor nem látod a gengsztert, ugyanis van, hogy takarásból(!) lő, pl egy virág mögül.…..
A teljes hatásért nézd meg az Xtreme Boarders videót is, mert ugyanazok készítették és sok dologban hasonlít a két játék. Igen nehezen nevezhető játéknak ez a vacak, amelyet fél óra alatt végig lehet vinni és motoros ugratásokhoz elég csak 1 gombot megnyomni. Számomra a Phoenix…..
Ha beírja a keresőbe az ember, hogy mesterlövész, vajon mi lesz a legelső (azaz gyanítom utóbbi időben legkeresettebb) ajánlás? Plusz még a többi vele kapcsolatos link. Mesterlövész puska? Mesterlövészek? A hét mesterlövész? El sem merem mondani mi van akkor, ha…..
Kár, hogy nem írták ki a játék végére a magyar szinkronhangokat. Esküszöm, írtam volna nekik e-mailt. Olyan zseniális  ..