Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Svéd.

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
szirszarjaim Alto 2014.10.31 08:00:00
Ez a hét szokatlanul eseménydús volt. (És még nincs is vége.) Az ovis őszi szünet miatt szabadságot vettem ki, hogy legyen ki vigyázzon a gyerekre, illetve a hét első felében a gyerekekre. Miután az október 23-i ünnepet is tartalmazó hosszú hétvégét Inárcson töltöttük,…..
Tegnap (de mire otthon a kollégák kiteszik a posztot, az olvasóknak már tegnapelőtt lesz) alapvetően sima utunk volt Budapestről Balatonföldvárra, ha leszámítjuk a pakolás kitalálásának kínos óráját. Sajna mire Földvárra értünk, a kocsi telefosta magát váltóolajjal, azt…..
Ó, de várjuk már ezt a hétvégét! Hosszú évek tradícióját nem adjuk fel, hiszen az első (kvázi) közönségtalálkozónkat 2007-ben, azaz hét (!) éve hoztuk össze. És - nagy szerencsére - azóta is sikerült tartani azt a békés, nyugodt és laza családias hangulatot, melyet az…..
Belsőség Pimp my ride: India 2014.01.25 18:14:14
Pere Laci - legújabb Totalcar-szerzeményünk - remek, plasztikus elbeszéléseiből már úgy-ahogy megismerhettük Indiát és aki nem rest, az a Karmageddon-blogon olvashat egyebet is tőle, de azért ilyen direktben szembesülni az ottani autós kultúrával azért elég meredek. Öltettől a…..
Marci talált be egy Toyotával, ami a hahun próbál új gazdát találni. 500000ft-os optikai tuning. Rozsdamentes, folyamatosan szervizelt, új fékek féktárcsák, vonóhorog. stb. Nagyon megkímélt kifogástalan paripa. A feltünő megjelenés, és az elismerő tekintetek…..
A japánok tojnak a fejünkre. Nem érdekli őket, hogy mi az aktuális custom divat Európában, fütyülnek arra, hogy mi a menő Amerikában. Épített motorjaik saját stílust képviselnek, évről évre betegebb vasakat mutatnak be – mi meg újra és újra megdöbbenünk. Jokohama neve…..
Ez a nagyon vicces, amikor valaki azért kezd el a lámpánál fenyegetőzni, mert nem voltál hajlandó szabályt szegni az ő kedvéért, mint ahogy Zee75-tel is megesett nemrég. Életemben nem írtam még Önöknek, de most elég. Leírom, mennyire felháborít néhány ember…..
Családunkban régi hagyomány a halottak napi dunántúli turné. A közvetlen ősök meglátogatása a Győr-Szombathely tengely mentén esedékes, a hosszú útra általában tesztautót viszek, mert egyébként igen ritkán járok országot, és így legalább lesz fogalmam a kicsit hosszabb…..
  Még nem ültem olyan Škoda tesztautóban, amire ennyien ráizgultak volna. És a Yeti jó. Nem tökéletes persze, de tényleg jó. Vélemények az azonos című írásunkról...
Ajtók előtt, ajtó mögött Botó Ádám, a találkozó szervezője Mai történetünk úgy kezdődött, hogy Botó úr megvette élete első Audiját. Továbbmennék, ez az Audi egyben Botó úr első saját autója. Vagy jót, vagy semmit, nem igaz? Javasolnám, hogy Botó urat innentől kezdve…..
Úgy látszik lassan, de biztosan tradíciót teremtünk. Ami egykoron, tán három éve, hirtelen ötlet volt csak, mára már egy bevett szokássá vált. Ez sokszor esetben persze nem szerencsés, hiszen amit megszokunk, az sokszor elveszíti érdekességét, varázsát. Szerencsére a Belsőség…..
A telepi használt autók tankja szinte üres, na nem azért, mert az alkalmazottak kilopják belőlük az anyagot – a tűzrendészeti előírások miatt van így. A Sorrento-ML párbaj készítésekor azonban a Mercedes üresebb volt a szokásosnál, úgyhogy amikor már mentünk vele eleget,…..
Belsőség Unom a Formula-1-et 2009.07.28 16:30:00
Ha egy ex-F1-es pilóta, akit ismernek, tisztelnek és tudják róla, pontosan ért mindent, ami a pályán és a pálya körül zajlik, szóval ha egy ilyen ember megy oda hozzájuk, akkor arra számítanak, hogy értelmes kérdést tesz fel nekik, és megpróbálnak normálisan válaszolni, már…..
Michael Schneider csak egy kombi Mercedest akart. Két éve hozzá is jutott a kereskedésben ehhez a sötétkék szürkésfekete 320 TE-hez. Akkor még nem is érdekelte különösebben az autó előélete, talán ez érthető is egy olyan országban, ahol nem kell zsáknyi szerencse ahhoz, hogy…..