Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mákos,metélt

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjelenésük után rövid idővel máris egy ország rajongja az itt most meg nem nevezett közösségi eladogatós oldal mélyen emberi sorsokat bemutató filmecskéit. Ahogy a néniék adják el a nippeket, meg Józsit, aki csoppereket épít és aztat is eladja. Magyarország, 2014:…..
mákos,metélt 2014.11.06 10:23:55
@vezér01: Nálunk miért is kéne ilyen címen blog? De Izraelben, - ismerve a zsidók önkritikusságát - tuti van ilyen jellegű fórum, nem is egy.
A jókedélyű propaganda és az ingyen hajózás lehetősége sokakat megmozgatott, hogy kipróbálják a BKV csodahajóját. Az első horrorsztoriból kiderült, hogy alig lehet rá felférni, több időt tölt kikötéssel, mint amennyit halad, és néha még a hajó is elfüstöl. A Homárhoz is…..
Igen! Ismét! Élőben! A világ legnagyobb sztárjaival! Nézzétek! ..
mákos,metélt 2012.02.03 09:42:30
comment:com DTK lenyomta a TV2-t 2012.01.14 10:30:00
Hip-hip hurrá, íme a tuti bizonyíték arra, hogy a vámpírmozik ideje lejárt, a csütörtöki DTK show (itt nézhető meg), benne Geszti Péterrel, Osvárt Andreával és a freestyle foci magyar világbajnokával megalázó vereséget mért a TV2-n futó Vámpír Brooklynban című Eddie…..
 A Való világnak nem tett jót a szokásos karácsonyi tévé előtt bejglizés, a valóságshow nézettsége hullámvölgybe bukva ünnepelt. December 24-én szerény, 17, százalékos közönségaránnyal döntött negatív csúcsot, aztán 25-én 16,2 százalékkal megdöntötte ezt a…..
Miklós egy újabb zseniális termékönmeghatározást fedezett fel. A CBA napraforgó étolaj elég egyértelmű elnevezés lenne, ha nem kukoricaolajból készülne. De miért? Statisztikai adminisztrációval bajlódok éppen, és szükségem volt az étolaj vámtarifaszámára. Rá is kerestem…..
"Kisbabát vár Fehér Anna! A Jászai-díjas színésznőnek az elmúlt ötvenkét évben nem adatott meg a lehetősége, hogy saját csöppségét tarthassa a karjában, de ez nem jelentette azt, hogy lemondott volna az anyaságról" - írja a mai Blikk a kultikus Szomszédok…..
Rendőr büntet biciklist a Margit hídon a pénteken a Pesti Side-on megjelent fotó tanúsága szerint, az azonban nem derül ki, hogy a biciklis mit követett el. Másra nem is tudunk tippelni, mint hogy nem szállt le a bicikliről. A hídfőknél egyébként nem egyértelmű, hogy pontosan mi…..
Akinek a cím így önmagában is mond valamit, az meg sem lepődik rajta, hogy a most következő péntek délutáni posztot Stirlitz küldte, hogy osszam meg veletek az M7-esen szerzett élményeit. 2010. május 24. Pünkösd hétfő. Stirlitz a kaposvári ügynökkel lefolytatott találkozó…..
Miután Stohl András szombat hajnalban ittasan közlekedési balesetet okozott, a Duna TV-nél úgy döntöttek, hogy nem játszhatja tovább Bordás őrnagy szerepét a Tűzvonalban új szériájában. A csatorna sajtófőnöke, Herczeg Dóra elmondta, hogy nem végzik ki Bordást, a karakter…..
mákos,metélt 2010.05.10 15:08:11
@Nadine: Nem abban a Tenkesben, hanem a musicalben amit Siklósón adtak elő!
Tavaszi bizsergés a vasúttársaságnál: Mártont és utastársait egész egyszerűen ott hagyták Baracskán, miután - anélkül, hogy az okokról informálták volna az utasokat - mindekit leszállítottak a fehérvári személyvonatról. Pontosabban beígértek egy pótlóbuszt, az azonban nem…..
Tegnap már megírta a Blikk, hogy a Boros-Bochkor páros már tárgyal a Neo FM-mel arról, hogy esetleg az új rádión folytatódna a Bumeráng. Több helyről megerősített információink szerint azonban a két rádiós a Klassz FM képviselőivel is leült már tárgyalni. Boros és Bochkor…..
Volt ugye tavaly a Levi's kiváló vírusvideója, amiben fiatalok egyre extrémebb ugrásokkal találtak be a néhány számmal azért nyilván nagyobb nadrágokba. 5,5 millió youtubeozó nem tévedhet, gondolhatták a lassú, de olcsó netbookjaival taroló MSI-nél, úgyhogy megcsinálták a…..