Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Túrós Rudi

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az IKEA, mint márka ellen nincs különösebb kifogasom. Korábban, mint gondolom mindenkinél leginkább az volt a behúzó ereje, hogy mindenhol máshol végtelenül ocsmány és nyomasztó bútorokat lehet csak kapni, ott meg nem. Érdekes, hogy ez a helyzet a mai napig nem valtozott semmit, legalábbis a…..
Túrós Rudi 2017.10.02 08:28:19
@conchita wurst: tetszik neki, csak szerinte egy minőségi kávéhoz járna egy igényes környezet is. Nincs szinkronban. Szinkron...tessék ízlelgetni ezt a szót, kávézás helyett...
Egy egyiptomi színésznőt nagyon durván csőbe húztak az egyik helyi tévé Kész átverés!-re hajazó műsorában: fegyveresek rontottak be egy állítólagos interjúra várakozó nőhöz, majd azt üvöltötték az arcába, hogy az ISIS tagjai, és arra akarták kényszeríteni, hogy vegyen magára egy robbanóanyaggal…..
Túrós Rudi 2016.06.10 18:36:36
www.youtube.com/watch?v=v2Z-OBfY7GI ez egy magyar Kész átverés, az elhíresült repülős...
De állítólag Fekete Pákót is nagyon megijesztették, aki megtalálja, linkelje be ide a videót.
A korábban a Story Magazint vezető Ómolnár Miklós által létrehozott Ripost.hu úgy döntött, hogy a saját újságírójukat adják el Kiszel Tünde fiatal hódolójának, majd jól meg is írták ezt. ..
Túrós Rudi 2016.02.02 01:41:23
@majdjólmegmondoménnektek: és Tünci melyik csapatban játszik?
Csudálatos téma hétvégere: be lehet-e vinni egy 4 kilós kutyát szatyorban az IKEÁ-ba? És egy 8 kilóst? És pórázon? Mondjuk egy 30 kilóst? És mit mond a rendelet? És mit mondanak a homárok? (Én azt, hogy tényleg nem közintézmény az Ikea, de ebből csak annyi következik, hogy…..
Túrós Rudi 2014.10.17 20:06:32
@gyorossyerno: mi pl. étterembe szoktuk vinni, ha hétvégére elutazunk eleve visszük magunkkal, mert nem éri meg időben és anyagilag sem hogy a megbízható ismerőseinknél hagyjuk. De a szálláson sem hagyjuk ha nem muszáj, bár ott is csendben marad, de az a jobb, ha magunk mellett tudhatjuk. Bebújik az asztal alá, és észre sem veszi senki, hogy ott van, esetleg ha jön egy másik kutya, akkor van egy vakkantás, és ennyi.
Legalábbis ezt mondja a Borsnak, amikor egy pompás konteóval támadták be, hogyaszongya: azért kellett kiesnie a műsorból, mert pénteken lesz a Mamma Mia! című musical bemutatója a Madách Színházban és a kettő egyszerre sok lenne leni, stb. Koós válasza összefoglalva kb.…..
A második válogatóra, amit a zsűritagok öltözete alapján ugyanakkor vettek fel, mint az elsőt (hacsak nem az a helyzet, hogy Tóth Gabi művésznő minden ilyen szereplésére ugyanazt a combközépig érő, testre simuló, a bóti csöcsöket maximálisan kiemelő ruhát veszi fel), a…..
Nyitott ajtóval hagyta a kereszteződés közepén autóját, hogy a beszóló kerékpáros után rohanjon, egy sofőr a XI. kerületben, a Fehérvári út és az Etele út kereszteződésében. Az E-tanu blog szerint a személygépkocsi az Etele útról kanyarodott balra a Fehérvári útra,…..
Túrós Rudi 2014.04.26 00:53:42
@Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe: tényleg próbálom értelmezni a soraidat, de nem megy...
Azt hiszik, hogy egy ekkora dögöt csak kompenzáló barmok vesznek? Ez egyáltalán nem biztos, lehet, hogy csak nyugalomra vágynak.    ..
Romániában vezeti be az M-Pesa mobilfizetési rendszert a Vodafone. Az M-Pesa rendszere egyenesen Afrikából érkezik, ahol komoly sikereket tudhat magáénak. Áprilistól indította el az M-Pesa mobilfizetési rendszert Romániában a Vodafone. A társaság hivatalos közlése szerint az…..
Na ne, ugye? Pedig na de, Majoros Péter, azaz Majka, a magyar valóságshow-k történetének egyetlen olyan szereplője, aki értelmezhető karriert futott be, és hogy úgy mondjuk, forintosította a neki kiszabott 15 perc hírnevet, egy olyan műsorba fogott tegnap este a Super TV2-n, aminek a…..
Tetszik a "mű"vésznő, habár én inkább egy orrhangú kóris­tának hívnám. Ha lehetősége lenne újraszületni, még akkor is vérátömlesztésre lenne szüksége, hogy megközelítse Lindát. Opportunista seggnyaló! Ezt kommentelte a Facebookon Király Tamás, Király Viktor apja,…..
Úgy tudjuk, a Híradó egyik májusi adásában káromkodó műsorvezetőt és az adást lebonyolító kollégákat, akiket az emlékezetes bazdmegelés után az MTVA kirúgott a köztévétől, most csak visszaveszik, ráadásul nem is akárhogyan. Az ugye megvolt, hogy mindannyian perbe fogták…..
A.T. egy rejtélyes anomáliát fedezett fel a számláján legutóbbi sparos vásárlása után. A végösszeg 1497 forintra jött ki, azaz 1495 forintot kellett volna fizetnie. Igenám, de megjelent egy SSH-kedvezmény tétel +1 forinttal, ami miatt 2000 lett a végösszeg. Sok kicsi sokra…..
Mi ez már? Mi következhet? Nem lesz Sas-kabaré szilveszterkor? Eltűnnek a Bud Spencer-filmek a tévéből? MI AZ MÁR, HOGY NEM ADJA LE EGY NYOMORULT TÉVÉ SEM A RESZKESSETEK BETÖRŐKET? Van már Facebook-csoport is, meg online petíció. Lájkolni, aláírni, MÉG NEM KÉSŐ! Mentsük meg a…..
Túrós Rudi 2013.12.20 22:22:53
Nem csak a közrádiók új szignáljainak megírására szerződött Kovács Ákos zenész cége a közmédiával az elmúlt néhány évben: más zeneszerzési feladatokat is vállalt és koncertfilmeket is készítettek közösen. Közérdekű adatigénylésben kértük ki a…..
A Blikk kijelentő módban fogalmaz, mi óvatosabbak vagyunk, mert minket fel szoktak hívni a tévéből, ha nem pontos infó alapján írsogálunk mindenfélét. A lényeg, hogy a bulvárlap infói szerint a január 26-án induló Való Világ-széria (immáron a hatodik) műsorvezetői posztjára…..
A vasárnapi párbajdöntésdráma főszereplője nem a kieső Szabó Ádám volt, hanem mentora, Tóth Gabi. Amint a kamera rásvenkelt, mindenképpen csinálnia kellett valamit, mi meg köszöntük szépen, és animgifekbe öntöttük a prodáksönt, jól.  Minden akkor kezdődött, amikor…..
A szórólapozás agresszív alfajával találkozott naiv lakó házuk bejárati ajtaján. A jelek szerint vegyi eszközök nélkül nem lehet eltávolítani a Pizza King reklámját az üvegről: Az alábbi matricát a panelházunk bejárati üvegajtajára ragasztották tegnap éjjel. Nem tudom,…..
Túrós Rudi 2013.11.30 08:53:51
@ekezetnelkülelseolvasom: nem kell feltétlenül fagyasztottat venni, vannak olyanok is, amelyek csak hűtöttek, pl. az Aldiban meg a Lidl-ben is!
Áginak 250 forintjába került, hogy nem nézte meg eléggé a bérletét vásárláskor. Eredmény: egy újabb "hamis bérlet": Talán érdemes megosztani a néppel, hogy is jártam a BKK-val. Én, a becsületes és előrelátó vásárló megvásároltam havi bérletemet a múlt héten,…..
Csodálatosan sértett hangulatú sajtóközleményt hozott a drótpostás, az ilyenek miatt érdemes minden sajtólistán rajta lenni. A Miniszterelnöknség berágott a Népszavára, mert (most tessék megkapaszkodni) a Népszava nyilvánvaló politikai célzattal, névtelen köztisztviselők…..
Az Index úgy értesült, hogy távozik Gajdos Tamás, az ATV Híradójának népszerű műsorvezetője, miután szombaton elkésett, ezért a 25 perces Híradó végül csak 14 percben kerülhetett adásba, negyedórás késéssel (az adás itt nézhető meg).  Az ATV hírigazgatója, Németh…..