Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyface (törölt)

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nálunk - ellentétben például Németországgal - nem az állam támogatja az autósokat, hogy új kocsit vásárolva pörgessék a válságba került gazdaságot, hanem az autósok fizetnek az államnak, mert öreg autóik vannak. Hungarikum.  Vélemények az azonos című…..
nyface (törölt) 2009.07.23 18:25:52
Ha ez a bejegyzés igazán rövid akarna lenni, csak annyit írnék: az MMA jó. Szeretjük. És nem csak azért, mert jólesik eg pohár ásványvíz mellett nézni a fotelből.De ennyire azért nem akarok tömör lenni:)Mi az MMA?Mindenekelőtt, ha valaki nem tudná, mi az MMA: a rövidítés…..
Ugyan volt egy erre vonatkozó meggondolatlan ígéretem még az év elején, de valójában soha nem volt kedvem a jogos védelem megváltozott szabályairól külön bejegyzést írni. Azonban az elmúlt napokban két családtagom is feltette nekem a kérdést, hogy most akkor tényleg le lehet-e…..
nyface (törölt) 2009.07.16 22:42:46
@klacus: tudtommal minden amerikai állampolgárnak szinte kötelező h legyen fegyvere..:) de mi történne h ha itt minden magyar állampolgárnak fegyvert adnánk? szerintem vérengzés lenne belőle. stressz, társadalmi feszültség (mint a politikában és a kisebbségek terén.. gondolok itt pl az Olaszliszkai esetre és még azt hiszem mondhatnék egyet kettőt..)
de persze amerikában is vannak történések, ezt el kell ismerni. ott ha jól emlékszem nemrégiben volt ez a templomos eset..
nyface (törölt) 2009.07.16 23:11:56
@egyenlítő: nem tudtam ezeket az adatokat. be kell vallanom h kicsit megleptek az adatok. És ezek a gyilkosságok a magántulajdon védelme következtében történtek? Mert ugye ebből indultunk h szerintem jobban kellene védeni. Elvégre amit te kemény munkával megszerzel, mi jogon tulajdonítja el egy senkiházi ..? Ez felháborító számomra.
És mi lenne a legoldás szerinted h ezeknek a "megélhetési bűnözőknek" elmenjen a kedve attól h esetleg a családodra törjenek?
nyface (törölt) 2009.07.17 00:02:01
@egyenlítő: vannak hiányok a tudásomban, de ha gondolom..sokkal kisebb dolgokért is meg.aszták az embert (akár okal vagy anélkül), azoknak az időkenk "köszönhető" h a magyarokba benne van a félelem. ha jól rémlik ők kommunisták voltak. lehet h nem volt ilyen szintű a bűnözés. de milyen áron? nekik köszönhető h "olyan jól élünk h majd belepusztulunk"..nem szimpatikusak.