Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moneyangel

15 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sikeres Nők Clubja Tervezés 2009.12.08 07:45:00
 TervezésNincs cél terv nélkül. Elindultál már nyaralni úticél nélkül? HA igen, elég vagány és kalandor típus vagy és valószínűleg fiatal.A nyaralást sem árt valamelyest megtervezni, nemhogy a gazdagságunk, anyagi függetlenségünk felé vezető utat. Az út végén a…..
 Ábrándok vagy célok... ...járnak a fejedben?  Az álmodozásaink, vágyaink megvalósulásáért tennünk kell valamit. Magától nem fog a szánkba repülni a sülthal!  Ha ma még a megélhetési gondokkal küzdő nő vagy, el kell gondolkodnod, miből- hogyan valósítod meg…..
 Független vagy?A kérdés lehet, egy kicsit megtévesztő!Nem feminista kérdés és nem az a gondolat következik ezután ,hogy "pasi nélkül szép az élet és nekem ne ossza az észt egyetlen férfi sem".Az anyagi függetlenségre vonatkozik a kérdés.Akkor mondhatod, hogy…..
Sikeres Nők Clubja Advent 2009.12.01 23:39:00
 AdventSzerintem ezek a napok a legtöbb családban a nagy készülődés, tervezgetés, sütés-főzés időszakát jelentik. A készülődés nekünk nőknek a konyhai sűrgés-forgássalegyenlő. Mindannyian tervezgetjük az ünnepi menüt, a gazdaságos időbeosztást, hiszen ha nem…..
Sikeres Nők Clubja Hétvége 2009.12.04 13:33:00
Hétvége Ismét nyakunkon a hétvége!!! Én már "kisütöttem" valamit! Biztosan ezer féle recept kering a világban a fennséges TIRAMISU-t illetően, de nekem van egy isteni és gyors receptem. Gondoltam, a hétvégét nem a konyhában akarom tölteni, hanem a gyermekemmel,…..
 Advent első vasárnapja Az elmúlt vasárnap volt advent első vasárnapja. Ezért  már szombaton reggel szépen sorra vettem a teendőket, hogy elkészüljek mindennel, ami a karácsonyt megelőző hetek feladatai közé tartozik. Hát ugye bár, akkor mindjárt felkerült…..
Sikeres Nők Clubja Jog 2009.11.24 13:16:00
JogAz a véleményem, hogy manapság már nagyon fontos,hogy tisztában legyünk néhány joggal. Vonatkozik ez életünk minden területére, családjog, öröklés, munkahelyi jogok, emberi jogok.Nem engedhetjük meg magunknak a jóhiszemű tudatlanságot. Sajnos nem csak a barátaink,…..
Sikeres Nők Clubja Mennyi... 2009.11.23 09:29:00
 Mennyi...pénzt költünk el feleslegesen? Gyermekem a minap megkérdezte tőlem, hogy miből vegyen magának ezt-azt, ha a havi zsebpénzéből fizeti pl a különóráit? E kérdésből indulva elbeszélgettünk a kiadásokról- bevételekről, arról, hogy mennyi pénzt el tudunk…..
Sikeres Nők Clubja Nőknek 2009.11.22 20:39:00
 Nőknek    Felfedeztem egy újságot, amely az idén jelent meg először,még csak most indul be. A most megjelent második szám,egy már régóta befektetésekkel,hasznos pépzügyi, gazdasági kérdésekkel foglalkozó lap különkiadványa. Megörültem neki,mert azt…..
Sikeres Nők Clubja Siker ? 2009.11.17 15:04:00
 Siker ?   Mi is a siker tulajdonképpen?   " A siker az, amikor megőrizzük lelkesedésünket, miközben egyik kudarcból a másikba bukdáscolunk." (Churchill) Siker- az a mások előtt végzett tevékenységünk, amelyet külső kapcsolataink, a külvilág sikeresnek…..
Sikeres Nők Clubja Közeleg..... 2009.11.16 15:02:00
 Közeleg.....   .....a szeretet ünnepe. Kinek mit jelent ez? Azt hiszem, sokan csak a kényszeres ajándékvásárlási láz okozta nehézségként, kellemetlenségként élik meg ezen ünnepet. Miért is van ez így? Az anyagias, rohanó világban lassan már csak azt látjuk, mit vett…..
Sikeres Nők Clubja Női szerepek 2009.11.09 21:44:00
 Női szerepek A nőiségünk,női mivoltunk miben rejlik? Sokat gondolkozom ezen a témán. Milyen sokféle szerepnek kell megfelelnünk. Legyünk csinos, jól ápolt NŐK,akik felkeltik a férfiak érdeklődését, a párunkét pedig folyton éberen tartsa? Dolgozó,munkahelyén jól…..
 ma esti hangulat :-)   Ma a tökéletességről olvastam egy blogban. Lehetünk-e tökéletesek? Kényszer ez vagy adottság? Sokféle vélemény létezik, egy a lényeg-mi magunk érezzük jól magunkat a bőrünkben. Tökéletesen vagy tökéletlenül, éljünk békességben magunkkal.…..
 Gyermekkoromban többször hallottam: "Az ábrándozás az élet megrontója." Akkor kicsit misztikusnak tűnt a mondat, ma már viszont azt gondolom, hogy merjünk ábrándozni. Persze ne álmodjunk túlságosan merészet, ne rugaszkodjunk el nagyon a valóság talajáról, de…..
Sikeres Nők Clubja Miért is....? 2009.11.04 15:20:00
 ....gondolom azt, hogy legyünk sikeresek és valósítsuk meg önmagunkat? Ha valaki is azt gondolja, hogy feminista vagyok és harcolok az egyenjogúságért, nagyon téved! Nem akarom a férfiakkal felvenni a versenyt, nem akarok otthon "kalapot hordani",DE azt vallom, hogy MI…..