Adatok
Virg
0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Kicsit leragadtam ennél a mascarpone dolognál (mint a múltkor a ricottával), de ez indokolt, mert nagyon finom és nagyon könnyen variálható. Egyszer elkezdi az ember az ezzel való foglalatoskodást és nem bírja abbahagyni. Bocs, de eszembe jutott erről egy vicc és nem hagyhatom ki.…..
Virg
2010.04.28 22:04:59
Én Valentin napkor úgy készítettem, h fehér csokit felolvasztottam+mascarpone+pici tejszín.Alul piskóta lap rá piros lekvár rá mascarpone krém rá félbe vágott eper rá piros lekvár+zseletin, be a hütőbe pár órára, majd szív alakú formával sok sok szív sütit kivágni :)
Igazán az ötlet alapja a tavaly nyári kedvenc volt, amit mondok is, mert állat jó. Pici, egyszemélyes cserépedényben alulra olívaolaj, majd rétegezni: friss paradicsom (2 közepes/1edény), szárított paradicsom (6-8 db/1 edény), mozzarella (1…..
Virg
2010.04.27 18:40:47
www.youtube.com/watchSzóóóóval szép nap ez a mai - végre süt, végre nap, végre ízes zöldségek és ízes husik a grillen!!! Végre bandázás a kertben Tesónál, végre együtt, végre mezítláb, végre kevés ruhában, végre szín az arcomon, végre madárcsicsergés és…..
Főződélutános archív felvételt látunk - a neten találtam az alapot hozzá annó.Jellemzés Nagyon finom, savanykás leveske, mérsékelten hal-ízű a sok zöldség és citrom miatt – aki nem szereti a halat, esetleg… Mindenféle zöldség van benne, mindenből egy kicsi…..
Virg
2010.04.14 22:01:50
Konyhai játszótér
Leveles tészta spenótos ricottával töltve + rakott tészta ugyanezen krémmel + lemon plum cake fagyitortával
2010.03.02 22:42:00
Vasárnap volt megint 10 milliószoros nap, így 10 milliószoros lelkesedéssel álltunk neki konyhai játszóterezni Angélával. Hozta a kincses füzetét és rábökött egy spenótos – ricottás tortellinire. Háát, nem kimondottan éreztük elérkezettnek az időt és…..
Virg
2010.04.13 19:24:26
Naszóval szeretek főzni. A véleményem az, hogy aki szeret főzni, az valamennyire tud is, vagy legalábbis könnyű dolga lesz a konyhában, mert befogadó, ezért könnyen tanul. Néha órákig bámulok mindenféle főzős műsort és csatornát, tátott szájjal bújom az igazán klassz…..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz