Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gote

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tuniszi IIHF-kongresszuson elkészítették és elfogadták a jövő évi divízió 1-es vb ljubljanai csoportjának időbeosztását. Az április közepén szombattól péntekig tartó vb-n Dél-Koreával kezdünk, Szlovéniával zárunk. Megírjuk a válogatott egész éves tervét. Az MJSZ…..
Gote 2009.09.24 19:05:47
@szendre:
3 éve elég olcsóak voltak a jegyek, főleg a nem szlovén meccsekre.
Gote 2009.09.25 11:54:38
@alvering:
annyira nem néztél akkor körül, mert szétszórtan többen voltunk azon az oldalt, mint túloldalon az összeállt társaság. 300 magyar biztos volt a szlovén meccsen. többin kevesebb..
Hétfőn lezárult egy korszak – a második világháború óta vitathatatlanul a legsikeresebb – a magyar jégkorong történetében. Távozott a sikerek kulcsfigurája, az ember, akinek a jégkorong-társadalom örök hálával tartozik, ha másért nem, mert vezetésével elhitette a…..
Az Alba Volán 19 három védő és egy center légióst keres a jövő évi feladatokra. Egyelőre a probléma felét megoldották, leigazolták a svéd válogatottban is megfordult Oscar Ackerströmöt és a finn Juha Alent. Andreas Byström azonban távozott, így eldőlt, hogy az előző évi…..
Gote 2009.08.04 08:36:40
@Scofi: erre azért ne vegyél mérget...
A ferencvárosiak honlapja számol be arról, hogy megérkezett a csapat új kanadai edzője. Rick Leach korábban a Budapest Starsnál edzősködött, januárban két hetet a Drago Skorpióknál dolgozott. A fradihoki.hu megemlíti, dolgozott már az NHL-es Nashville edzői csapatában is. A…..
Augusztus 1-jétől a lengyel Wiktor Pysz irányítja Lengyelország felnőtt férfi válogatottját. Megírtuk: pályázatot írt ki a szövetség, öten jelentkeztek, köztük két külföldi szakember. A választás Pyszre esett, aki 1999 és 2004 között már volt lengyel kapitány. Utoljára…..
Sok idő telt el sorozatunk első része óta. Továbbra sem záporoznak az átigazolási hírek, de összegyűlt annyi információ, hogy ismét összefoglaljuk, hol tartanak a csapatok.Újabb két válogatott játékossal hosszabbított szerződést az Alba Volán 19. Fekete Dániel esetében…..