Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yumi88

10 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tele vágyakkal zokog a lelkem Szerető szívre sohase leltem, Zokog a lelkem. Keresek Valakit s nem tudom, ki az? A percek robognak, tűnik a Tavasz S nem tudom, ki az. Csüggedő szívvel loholok egyre, Keresek valakit a Végtelenbe, Loholok egyre. Könnyim csorognak - majd kiapadnak: Vágyak…..
Sem utódja, sem boldog őse, Sem rokona, sem ismerőse Nem vagyok senkinek, Nem vagyok senkinek Vagyok: mint minden ember: fenség, Észak-fok, titok, idegenség, Lidérces, messze fény Lidérces, messze fény De, jaj, nem tudok így maradni, Szeretném magam megmutatni Hogy látva…..
Egy nap, mikor elsős voltam a gimiben, egy srácot láttam az osztályomból hazafelé gyalogolni. Kyle-nak hívták. Úgy tűnt, mintha az összes könyvét cipelte volna. Azt gondoltam magamban: „Miért vinné haza valaki az összes könyvét pénteken? Biztos egy…..
Akinek az élet töviseket adott, Akinek szemében gyászoló könny ragyog. Akit bűne követ, mint homályos árnyék, Ebben az életben vajon mire vár még?! Súlyos…..
Egy fiatal fiú elment egy farmra dolgozni. A gazda kérdezte tőle, hogy mihez ért, és milyen végzettségei vannak, de a fiú csak ennyit felelt: „Tudok aludni a nagy viharban!” Furcsállotta a választ, de úgy gondolta, hogy…..
Rena gépe ma lefagyott Az Opera minket cserben hagyott. Cserben hagyott az Opera, rosszabb, mint egy vipera! Az ember újraindítja a gépet, miközben mond valami nem éppen szépet. Sok buta böngésző, ez már tiszta őrjítő! Itt van ám a Firefox! Ehhez gyorsan hozzászox! Internet…..
elkezdtem hát blogomat,jól megmondom a dolgokat!!remélem tetszik majd neked is,ha meg mégsem, hát írok én akkor is! :)..
Azt gondolom, hogy ézéseim vannak, de azt is érzem, ha gondolok valamit, szóval gondolatok és érzések azok minden mennyiségben manifesztálódnak...
Egyik éjszaka egy férfinek volt egy különös álma. Azt álmodta, hogy a tengerparton együtt sétál Jézussal. A lábnyomok a férfi életútját ábrázolták. Az egyik pár lábnyom az övé, a másik Jézusé volt. Mikor a férfi életének az utolsó…..