Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Poll

0 bejegyzést írt és 459 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Poll 2011.06.02 21:44:13
Poll 2011.06.03 11:29:10
@steve85a: ejnye, no, elfogyott a pirosbögre, azért vagy ilyen feszült? :)

Sajnos nem mehetek haza a minisztériumból 4-kor, mert saját IT vállalkozásom van, saját magam határozom meg a munkaidőm. Igaz, nyugdijba se mem mehetek 40 évesen, de nem baj, azért nem állok be a sonka mögé habzó szájjal orbán házának felgyújtásával fenyegetőzni, mint derék embereink a videón tették...
Május 27-ére virradó reggel az M1-M7 autópályáról a Budaörsi útra beérkező autósok azzal a felettébb nyugtalanító jelenséggel szembesülhettek, hogy a Dayka Gábor utcai felüljáró után nem szűnik meg a buszsáv, hanem egészen a Nagyszőlős utcáig (egyelőre)…..
Poll 2011.06.01 20:03:58
@Alikam: "Szóval ideje lenne az agglomeráció nagyobb településeinek, akár közös erővel is irodaházakat építeni és garantáltan alacsonyabb áron kiadni. "

Ott a pont. De egyébként elindult már ez a folyamat, szépen ki fog települni az agglomerációba egy csomó cég, itt lehet normálisan parkolni, közlekedni, aztán majd csinálni kell szűkitősávot bp irányából, elvégre nem azért épülnek az aggl. útjai, hogy a bp-iek koptassák, amikor szeretnének hipermarketbe, meg nagyobb cégekhez eljutni... :)
Poll 2011.06.01 20:36:44
@SvenH.: "voltam budaorson is hat az idiotak nem valami szajonizelt falunapot tartottak? "

Biztos olyan durva lehetett mint a critical mass a péntek délutáni csúcsban... :)

"nem kell mar kijarni a bevasarlokozpontba mert bejottek ok... lesz a kelenfoldinel is egy "

Ejha, egyszer lesz majd egy bevásárlóközpont kelenföldön? Elképesztő ez a fejlődés :)
Mifelénk 10 perces autóúton belül van 3 hipermarket (1 éjjel-nappal nyitva), néhány műszaki áruház, 3-4 barkács multi, több bútor multi stb.
De tényleg nem kell kijárni ide mucsára... :)
Poll 2011.06.01 20:58:16
@Kulics: Nem, ez nem vita tárgya, egyszerűen nem igaz amit irsz. Az egyik irányban most egyetlen sáv maradt az autósoknak, ott ahol eddig 2 volt. A 3 sávos autópálya + a gazdagréti bekötő út + 7-es út forgalma, eddig 2 sávon tudott elmenni a déli irányába, most meg egyetlen sávon tud. Az eredmény látható.

"Menjenek másfele"

Zseniális gondolat! Aki tud, az most is megy másfele, kérdezd majd meg erről a zseniális ötletről az andor utca környékén élőket, ugyanis az ő nyakukba zuhant a forgalom egy része, az eredmény az lett, hogy ott is egyhelyben állnak az autók és a budaörsin is. Más elkerülő pedig nincs. Tehát ahol eddig mindkét úton egész normálisan lehetett közlekedni, most mindkét úton teljes a káosz. Gratula.
Tavaly 20,225 millió forint bevétele volt a községnek helyi iparűzési adóból (ipa). Nem sok, egy, az átlagosnál kicsivel jobb budapesti lakás ára – mondhatnánk némileg felületesen, első olvasatban. De mi nem vagyunk ám felületes elsőolvasók. Hanem számolgattunk egy kicsit,…..
 Nem erről volt szó! címen indít kampányt a Lehet Más a Politika, melyben eredeti célja bemutatni a kormány hibás döntéseinek sorát, számtan órát tartani az orbáni megszorításokról, bizonyítani azt, hogy a választási kampányban mást ígért a Fidesz. Nos a film e cél…..
Poll 2011.05.05 11:03:39
@Themisz: Hogy ki szivat ebben a témában kit? Érdekli az lmp-t a vizsgálat eredménye? Nagyon helyes, minden bizonnyal megkapják majd eredményt. De mi köze ennek bármihez?
Poll 2011.05.05 11:21:14
@Themisz: jah, erre nem is gondoltam, hogy azért is orbán a hibás, hogy egy másik ország nemzetbiztonsága mivel basztatja az abban a saját lakosait, de köszi, hogy felnyitottad a szemem. Hülyeorbán!

(persze nem is értem miről zagyválsz, amint kiderült a dolog, rámozdultak, mit kellett volna csinálniuk, megtámadni őket)
(A szerző újságíró. Három éve dolgozik Brüsszelben, jelenleg a HVG tudósítója, és e blog állandó szerzője.)  Közép- és hosszú távú közlekedési vízióval rukkolt elő az Európai Bizottság, amely szégyenszemre újfent évtizedekkel tolja ki a városi közlekedés…..
Most még tele szájjal röhögünk ezen az emberen, csak nehogy az arcunkra fagyjon a mosoly ... iszonyú pofátlanul nyomja a demagóg szöveget, melynek farvizén ügyesen átvenné a hatalmat a pártban: Gyurcsány Ferenc azt szeretné, hogy az MSZP a hatályos törvényekben megköveteltnél…..
Poll 2011.04.27 12:17:44
@csoko20: "Fidesznél sem jutott senkinek az eszébe, hogy el kéne takarítani Viktort."

Per pillanat a legnagyobb anyázások között is több mint 2x annyian választják a fideszt mint a második legnagyobb pártot, a 2/3 megnyeréséről nem is beszélve. Miért is kellett volna eltakaritaniuk viktort?

Szemben az mszp-vel, ami a béka segge alá süllyesztette a saját népszerűségét ferivel. Nagyon nem ugyanaz a kettő.
Poll 2011.04.27 12:22:47
@Poll: kicsit olyan ez, mint amikor a linuxosok osztják a microsoft-ot, hogy micsoda barmok, ha eszük lenne, akkor nem igy csinálnák, hanem úgy... Csak a linux 1%-os piaci részesedésű, a microsoft meg 90+, tehát lehet, hogy mégsem olyan hülyék...
Poll 2011.04.27 14:13:31
@Alterix: "Bárhol, bármikor, brámilyen pártnál azért néha-néha tisztújítást rendeznek"

Igen, mint pl az mszp mostani vergődése, ingyenbkv szintű vezetőkkel próbál tisztújitani...

Én továbbra sem látom miért kellett volna orbánt leváltsák egy 2/3-dal megnyert választás, majd fél évvel később az önkorm. választások megnyerése és még most is a többi pártnál duplaakorra szavazótábor ismeretében. Azt meg teljesen kizártnak tartom, hogy ha 2002-ben leváltják orbánt, akkor nem buknak.
Egymilliós bírságot kaptak, amiért Vásárhelyi Mária előadását egy dominaként fellépő személy szexuális szolgáltatásához hasonlították. Van, akinek addig fontos csak a szólásszabadság, amíg nem róla szólnak szabadon. A Fővárosi Bíróság a minap Vásárhelyi…..
Poll 2011.04.23 19:55:56
@simonmondja.: "A szólásszabadság pedig nem sérült.

Az index most is azt ír le Vásárhelyiről, amit akar, és annyit keres a röhögő olvasókon, hogy simán kifizeti belőle a célpontoknak a kártérítést."

Azon ritka esetek egyike, amikor egyetértek veled... :)
Proszektúra A’la Charta 2011.04.16 18:49:00
A kapcsolat. hu portálon „izgatott hangulatban” íródott beszámolót tettek közzé a (Népi) Demokratikus Charta gyűléséről. Olyasmiket mondott a tüntetésen Gyurcsány, az izgatott hangulatú blogger szerint, hogy „nem önmagát szerető miniszterelnökre, hanem értünk…..
Poll 2011.04.17 18:30:11
@LE AZ ORBÁNDIKTATÚRÁVAL!: te el is hiszed ezt a sok baromságot? Milyen diktatúra ahol a nyilt utcán lehet pocskondiázni a kormányt, miniszterelnököt, bárkit? Milyen diktatúra, ahol ugyanezt a sajtóban lehet tenni? (gyilkosságra felbujtásról nem is beszélve)

Menjél te csak vissza a kádár rendszerbe, vagy húzz el észak koreába, az való az ilyen marháknak :)

Ferit meg lassan a maréknyi agyalágyult nyuggeren kivül mindenki kiröhögi... Érdemes megnézni a hétvégi tüntetéseken készült videókat, tanulságosak...
Poll 2011.04.17 19:58:01
@Chicano: "Demenciás, elbutult emberek. Még az se jött le nekik mikor kell tapsolni, pedig Vágó nagyon erőlködött."

Igen, ezen nem tudtam, hogy sirjak vagy nevessek, mikor láttam... És ilyen barmoknak szavazati joguk van.
Subba FUCKNO: AZTAROHADTÉLET 2011.04.05 15:55:00
JÓ JÉZUS EZ A VIDEÓ A LEGDURVÁBB IDÉN! Az autót vezető vérbeli marketinges hölgy azért kezdte el rögzíteni a számunkra unalmasnak tűnő helyzetet, mert a két előtte haladó jármű úgy szopatta egymást az előzésben, hogy az ő haladását…..
Amikor egy április 1-i hír úgy kezdődik, hogy itt ülünk a Carnegie Hallban egy konferencián, az első dolgunk legyen az évnek ebben a szakaszában, hogy megnézzük, van-e konferencia arrafelé egyáltalán. Persze a 9to5Mac nem szokott beszállni a vicces srácok közé (persze a nagyoktól…..
Poll 2011.04.03 14:11:11
@Álamfő álomás következik: és hol van itt az ellentmondás? Nagyobb érzékelő, általában jobb képminőség. És? Ezért van pl a telefonok közül az N8-ban a legnagyobb érzékelő. Ott nem csak a pixelszámot növelték, hanem az érzékelőt, a feldolgozót stb. Én még mindig nem látom, hol van itt bármi tanulság, én azt mondtam normális telefonnal lehet jó minőségű képeket csinálni, még éjszaka is, lásd N8. A többi csak mellébeszélés.
Poll 2011.04.03 17:08:30
@Álamfő álomás következik: én ilyet sehol nem mondtam általánosságban. Egy konkrét tesztet mutattam, ahol 20 helyszinből volt pár ahol a nokia jobb képeket készitett mint a tesztben szereplő konkrét DSLR. Egy csomó más esetben meg ugyanolyat, ill. izlés kérdése, hogy melyik volt a jobb, néhány esetben pedig a DSLR csinált jobbat.
Nincs itt ellentmondás az egyszerű fizikával.
Poll 2011.04.03 17:45:06
@balage28: Nem mobil mezőnyben nem rossz, hanem konkrétan hozza az emberek 99%-ának igényeit lefedő kompaktok minőségét. Ennyiről szólt a történet. Az meg, hogy a belinkelt N8-as fotók meg légifényképek valakinek csak facebookra jó, azon azért hagy mosolyogjak egy kicsit, mert "picit" nagyképűnek tűnik :)
Ilyen nincs, komolyan mondom, ezt a pártot, ha nem volna, ki kéne találni. Miközben országunk nagyjai a Parlamentben tüsténkednek egy olyan új alkotmányon, amely kettészakíthatja a köztársaságunkat, az LMP holnapra beszélgetésre invitálja szimpatizánsait Daniel Cohn-Bendittel, az…..
A kamionok előzési tilalmát a legkorlátoltabb, legostobább döntésnek tartom. És ami még rosszabb: ezzel gyakorlatilag az országutak, lakott területek közlekedésbiztonságát rontják. Hogy miért? Kommentelje az azonos című írásunkat és ennek ellenvéleményét!..
Poll 2011.03.16 09:10:21
@tomi7909: nem kell kiépiteni egy egész országot behálózó vasuti hálózatot. Az is elég volna, ha a ma meglévő hálózatot használnák, de nem használják. Nem hinném, hogy drágább volna. De mindegy, nem kötelező használni, de akkor kusti van, amikor egymás mögött araszolnak az úton.
Poll 2011.03.16 09:29:23
@tomi7909: "Csak nem arra a meglévő ötvenéves, rendkívül jó állapotú hálózatra gondolsz, aminek a felét már kifosztották a "színesfémkereskedők"?"

Arra bizony! Halkan mondom, ne mondd meg senkinek, de én bizony látok kamionokkal megrakott vasutat most is errefelé.

"egy nagyobb fuvarozó cégnél vélhetően elég sokan vannak akik kizárólag evvel foglalkoznak, hogy mi éri meg jobban és mi nem."

Hát akkor majd eldöntik ezen okosok, hogy zötykölődnek esetleg 60-al sokszáz km-en át egymás mögött, vagy vasútra rakják, nekem mindegy. És dehogy mondom én meg nekik, hogy mit csináljanak, nekem a január végén bevezetett rendszer a lehető legjobb, élvezem a hatását.
Poll 2011.03.16 09:31:00
@fishermansfriend: "Kíváncsi leszek, mikor lesz abból rendszeres probléma, hogy lehetetlen besorolni az autópályákon a folyamatos kamionsor miatt."

Bár én nem találkoztam még a problémával, ha ilyen előfordul azért pont ugyanúgy meg.asszák a kamionosokat, ugyanis a szabályváltozás együtt mondta ki az előzési tilalmat és a kamion hosszával megegyező követési távolságot, igy nyugodtan be lehet közéjük sorolni. És én úgy láttam pl az m0-on is, hogy ezt 90%-ban be is tartják, mind besorolni, mind kisorolni könnyű közöttük.
- Te, figyelj, van egy kis gond a papírokkal. Szívemben nagyot moccant a rozsdás kés, a következő pillanatban pedig éktelen harag öntött el. Most ülök autóba, verem pépesre a szemétláda fejét, kicsinálom, ütöm, amíg meleg, megtaposom, a korláthoz csapkodom... Nyugalmat…..
Poll 2011.03.14 09:21:16
@skyrangr: "amúgy a T5-el is el lehet közlekedni nagypapisan 9-10 liter alatt"

Simán, még egy R-el is megoldható a 9-10 vegyesben :)
Poll 2011.03.14 09:51:05
@skyrangr: Engem az R például kimondottan megnyugtatott. Ezek már nem olyan autók amivel meg kell mutassad minden lámpánál, hogy te vagy a gyorsabb. Anélkül is te vagy :)

De ha valamelyik idióta emberkedik, akkor iszonyatosan le lehet alázni, a "dögunalom", "nagypapás" volvoval :)
Időközi választás lesz Zugló 1. számú választókörzetében Április 10-én, Garaba Imre megüresedett helyéért. A pártok mocorognak, a jelöltek bemutatkoznak, ( LMP, Jobbik, MSZP, Fidesz ) a tavasz közeledtével megpezsdülni látszik a kerületi közélet.Ma délelőtt az LMP…..
Poll 2011.03.14 08:20:18
@kamasuka: Burkolt? :)
Sajnos, hiú vagyok. Két éve azonban nagyon durván ráfizettem a hiúságomra. Biciklisbaleset következtében megnyúlt jobboldali, felső szemhéjam miatt mentem erre a klinikára, az idősebbik plasztikai sebészhez. Ő, a koromra hivatkozva – 50 fölötti vagyok – rábeszélt egy…..
Poll 2011.02.25 08:31:45
@Swind: Jól emlékszel, ez még ma is igy van kábelnet előfizetés esetén sok helyen. De ez nem változtat a tényen, hogy az első routerig él (ebben az esetben a szolgáltatód első routeréig) a web szervert soha nem éri el, soha nem lehet ez alapján beazonositani senkit sem, hogy mit irt egy kommentbe.

(azt már csak halkan jegyzem meg, hogy még akár az 5 ezer forintos sarki boltban kapható routernek is olyan mac address-t állitasz be otthon amilyet nem szégyellsz -> egyébként sem alkalmas semminek a bizonyitására, mégcsak nem is egyedi)
Poll 2011.02.25 09:13:06
@Swind: Hogy mi a logikus abba ne menjünk bele. Lényeg, hogy BIZONYITÁSRA alkalmatlan a mac address. Klónozni egyébként már ritkán szokás, az ilyet használó szolgáltatóknál meg van oldva, hogy amikor egy ismeretlen mac-el megpróbálsz megnyitni egy weboldalt, akkor átdob a szolgáltató oldalára, ahol regisztrálni tudod magadhoz azt a mac address-t.

De a dolog nem innen indult, hanem onnan, hogy mi van, ha a szolgáltató sokszáz usert NAT-ol és ezért ugyanaz az IP cim jelenik meg a hozzászólásoknál pl egy blogon. Ill, hogy van-e más olyan egyedi azonositó egy gépről amivel BIZONYITANI lehetne, hogy ki irta. Nincs ilyen. Pont.

(és akkor még bele sem mentünk a nyilt wifi-re csatlakozott boldog-boldogtalan témakörébe, ami szintén egy NAT-olt háló ott is mindenkinek ugyanaz az IP-je kivülről)
Poll 2011.02.25 09:15:52
@Babette_: teljesen lényegtelen, hogy az átlag felhasználó tudja-e, hogy mi az a mac klónozás, vagy egyáltalán a mac address vagy ip cim. A lényeg az, hogy egy birósági eljárás során, legkésőbb a kirendelt szakértő fogja kijelenteni, hogy sem az ip cim sem a mac address nem alkalmas a bizonyitásra ilyen esetekben. Előbbi nem egyedi (lásd NAT), utóbbi tetszés szerint változtatható, klónozható, de egyébként sem jut el a webszerverig, igy fel sem merül a bizonyitás során, mivel nem létezik komment-mac address összekapcsolás a logokban.
Gazdasági totálkár után megjavított autóra nem hajlandó fizetni a biztosító az újabb baleseti kárra. Jogosult megtagadni a fizetést?Tisztelt Zugügyvéd!  Az én esetem sem egyszerű. A múlt év júniusában karamboloztam vétlenül Ausztriában ,hátulról egy kis faluban…..
Nem, ne várjon most senki az elején hosszú, mesterséges kertelést retorikai adalékanyagokkal, rögtön a közepébe vágok: azért szeretem a Kuruc Infó nevű hírportált, mert fikciós irodalomnak kitűnő olvasnivaló. Kitűnő, csakúgy, mint a magyar nyomtatott és internetes politikai…..
Poll 2011.02.21 10:55:38
@Kulics: józan paraszti ésszel. Ha hitlert éltetnek, akkor egy jót röhögök az istenbarmain, amikor megirják, hogy csoportba verődött cigányok kiraboltak valakit borsodban, vagy időseket agyba-főbe vertek a házukban és elszedték az 1000 forintjukat, akkor általában lehet hinni nekik. Volt már példa rá, hogy tévedtek és mégsem cigányok voltak, le is hozták a tévedést.
A japán márka marketingesei elég csehül állhatnak ötlet terén, vagy csak volt idejük egy gigantikus értekezletre, ahol kitalálták, hogy népszerűsíthetnék termékeiket. Döntsünk meg Guinness-rekordokat! - kiáltott fel valaki hangosan és az ötlet első hallásra jónak tűnt. Ám…..
Poll 2011.02.13 17:14:22
@nemegészenúgyvan: Az se teljesen százas, aki komolyan gondolja, hogy bármi köze van egy F1-es, rally vagy hasonló kategóriában induló autó bármilyen eredményének, ugyannak a gyártónak az utcai kocsijainak minőségéhez, teljesitményéhez vagy bármijéhez...

Tehát teljesen mindegy, hogy a bmw elért-e bármit F1-ben, attól még a világ legjobb szériaautóit gyárthatná.
(egyébként nem gyártja, mert azokat a volvo gyártja, de mindegy :))
Sugárútnak, nem "autópályának" tervezék. A Kossuth utca szélesítése 1895-ben.     Forrás: Vasárnapi Újság A legtöbb nagyvárosban az élet leginkább a belvárosi főútvonalak mentén zajlik: az "örökzöld" Champs-Elysées-n kívül elég…..
Poll 2011.02.08 11:21:56
@Perillustris: bár ha jól emlékszem te szoktad lépten-nyomon hirdetni az igét, hogy az utak bővitése nem old meg semmit, akkor mégtöbb autó fog ugyanúgy a dugóban állni. Hát az Andor utcánál gyönyörűbb cáfolatot nehezen találni.
Poll 2011.02.08 11:28:39
@Perillustris: Úgy ám, az önzés hasonlóan magas foka miatt nem épül meg 20 éve az M0, ami emberek millióinak könnyitené az életét, csökkentené a szmogot stb-stb. elvégre az ott lakók nem vagynak rá. /o\
Poll 2011.02.08 11:40:26
@Perillustris: Nagyon nem érted... Ha a Hungárián csinálnának még 2 sávot (és persze az vezetne is valahova, ahogy az Andor is mindkét irányban 2x2 sávban folytatódik, eddig egy útszűkület volt a 2x2 sávos utak között) akkor ott is erősen csökkene a dugó.
A „10:23 – Nincs benne semmi!” kampány lényege ez volt: 2011. február 5-én (szombaton) 10:23-kor Budapesten, Székesfehérvárott és Szegeden homeopátiás túladagolást hajtottunk végre magunkon. Gyári homeopátiás szerből egy-egy teljes doboznyit fogyasztottak el…..
Ma 10:23-kor Budapest, Szeged és Székesfehérvár is csatlakozik ahhoz a nemzetközi kampányhoz, ami arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy a homeopátiás készítmények semmiféle hatóanyagot nem tartalmaznak. Napjainkban Európában ezeket a készítményeket gyógyszerként…..
Poll 2011.02.06 11:52:37
@Kerek Perec: Nem volt abban semmi öngól. Bár nem tudom melyik kisérletre gondolt és annak tényleg az volt-e az eredménye, hogy még a placebonál is rosszabbul szerepelt a homeo (nem hiszem, általában a placeboval egyezik +- pár %), ha igy volt, az azt jelenti, hogy nemhogy gyógyitott hanem valamilyen káros hatása is volt, ami lerontotta a placebo hatását, azokhoz a szerekhez képest amiknek semmilyen hatása sem volt, se jó se rossz.

Fentebb valaki kérdezte minek ez a cirkusz, miért cáfolják ennyien a homeo-t. Nagyon egyszerű, tájékoztatás, hiszékeny, buta emberek felvilágositása, hogy ne hagyják, hogy ilyen baromságokra kicsalják a pénzüket. Cukorkát és vizet árulnak elképesztő összegekért, nagy adag humbuggal fűszerezve. És legfőbbképpen azért, hogy ne történhessen olyan mégegyszer, amikor a homeo hivő a saját gyerekét ölte meg azzal, hogy a halálos de egyébként gyógyitható betegségét vizzel és cukorkával kezelte és hagyta meghalni. Mert a gyógyszermaffia! Az, a j.k. anyád...
„a prostituáltként előállított gyermek- és fiatalkorúak megkérdezése, illetve az esetleges prostitúcióra kényszerítés körülményeit vizsgálva elmondható, hogy a tetten ért fiatalok szinte kizárólag saját akaratukból folytatják e tevékenységet”.forrás..
Poll 2011.02.04 11:03:28
@Dr Bizalom: Te szerencsétlen, olvasd már el az idézetet. Kiskorúakról van szó. Tudod mi az? 14-18 év közöttiek. Milyen 13 évesekről hadoválsz? És ki mondta, hogy jó dolog, hogy kint állnak? Idézd már be, akár pintértől, akár tőlem, akár bármelyik kommentből! Arról volt szó, hogy kényszeriti-e őket VALAKI. NEM KÉNYSZERITI SENKI! Csak a pénz. Igen, a 17 éves lányokat pont ugyanúgy kényszeritheti a pénz mint az 50 éves állástalan nőket...
Poll 2011.02.04 11:05:56
@Dr Bizalom: Ha halovány igazságtartalma is lenne amiről hadoválsz, akkor bizony amikor a rendőr beviszi ezeket a lányokat, akkor nem a jó büdös k. anyjába küldené el a rendőröket, hogy engedje már el, hanem a lábát csókolgatná, hogy MEGMENTETTE attól a bizonyos EMBERTŐL aki szerinted prostitúcióra kényszeritette akarata ellenére.
Poll 2011.02.04 11:31:22
@Tīmūr-e Lang: Ezzel teljesen egyetértek. Az viszont teljesen kizárt, hogy a kuncsaft döntse el, hogy elmúlt-e éppen 18 éves a sarkon álló lány. A lány azt mond amit akar, személyit pedig nemigen kérheti el a kuncsaft. Ennek betartása a rendőrök dolga, úgyis végigigazoltatják a csajokat, vigyék be, küldjék haza a kiskorúakat.
autózz! Itt a piros, hol a piros? 2011.02.03 08:37:00
Mostanában több KRESZ-szel kapcsolatos kérdés, észrevétel is érkezett. Ezek azért jók, mert ha sikerül megtalálni közösen a megoldást, akkor még tanulhatunk is belőle. Rock Me Amadeus azzal a problémával szembesült, amikor a közlekedési lámpa a láthatóság kedvéért a…..
A tegnapi Tüntetés a sajtószabadságért 2. elnevezésű rendezvényen a Kossuth téren annyira vegyes volt a demonstrálók összetétele, hogy az már az irónia határait súrolta. A múlt árnyai - chartás mamcsik, közöttük Verók, akitől komolyan majdnem megkérdeztem, hogy miért nincs…..
Poll 2011.01.29 08:42:20
@hungarisztan: Petőfihez hasonlitani ezt a néhány komcsi bohócot, na ez a nem kispálya!
Mutatja, hogy szellemileg hová sikerült lesüllyednetek, betett ez a kétharmad nektek agyilag nagyon :)))