Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jeromos88

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A HPV vakcina feltalálója távozott az élők sorából. Dr. Anne Szarewski (ejtsd: szarevszki) váratlan halálára nem találnak magyarázatot a boncolóorvosai. A keleti tanok szerint minden tettünk visszaszáll ránk, a másoknak okozott szenvedések óhatatlanul megjelennek életünkben. A…..
Jeromos88 2013.12.17 11:39:57
@Benoke2: Miért van az, hogy az oltásellenesek 100 %-os hatékonyságot, sok generáció utánkövetést, részletes vizsgálatokat követelnek, aztán ódákat zengnek a teljesen ellenőrizetlen parlagfűvel, meg egyéb táplálékkiegészítők kapcsán. És így, hogy vannak tesztek, magukból kiindulva azzal vádolnak mindenkit, hogy pénzért teszi, tehát érvénytelen a vizsgálat. Labant valamelyik követője erőltette ezt a HKO-t, meg ayurvedikus orvoslást, mondván az 4000 éves és ezáltal tuti. Hja, csak épp tele van nehézfémmel a titkos gyártási technika révén 4000 éve. De ha csak logikusan gondolkodnátok, melyik részében van a legnagyobb pénz a vakcinagyártásban, meg úgy általában a gyógyszeriparban? A fejlesztés! Dollármilliárdokba kerül, aztán elintézhetnék annyival, hogy bocs, szar lett, és meglépnének a fejlesztésre szánt pénzzel, így nem kéne vitatkozni a hatékonyságról. Egyszerűbb nem? :) Lehet mindenre mondani, hogy legyen tökélétes különben nem élek vele. Megfordul minden alkalommal a fejetekben valahányszor felkapcsoljátok a villanyt, hogy mi van, ha zárlatos? És ha autóba ültök, hogy felrobban-e, mert elvileg minden adott hozzá? Az egészségügyben nem állítjuk, hogy tökéletesek a vakcinák, mert mindennek van kockázata. Ezért ellenőrzi a szakma folyamatosan, vannak szabályaink a beadás mikorját, hogyanját illetően, ezáltal minimalizálhatól a kockázatok, és a kockázat-haszon mérlegen egyértelműen az oltások a nyertesek, ezért javasoljuk, ez a legjobb esélyünk.
A 21. század embere számára talán már a feledésbe merült, hogy a védőoltások bevezetése milyen forradalmi módon változtatta meg az életkilátásokat, csökkentette a gyermekhalandóságot és növelte meg a születéskor várható élettartamot. Ma bizonyos csoportok, nem teljesen…..