Regisztráció Blogot indítok
Adatok
coool3000

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Progresszív és szókimondó lesz a magyar MTV, ahol rock, hip-hop, vagy éppen indie fog szólni napestig, hogy tudjuk, ez nem a lányoknak szóló Viva, hanem a fiús (férfias?) Music Television. A Viacom ráadásul nem pihen, tovább terjeszkedik a magyar piacon, és jövőre már szinte…..
coool3000 2007.10.02 01:20:53
Nagyon szar teljessen összetörtem hogy már ez is el van magyarítva, és nem mintha olyan szinvonalas műsorok lennének az mtv-n de legalább angolul volt és remek lehetőség volt hogy legalább valamilyen szinten karban tartsam az angol tudásom, most maradt a bbc cnn tcm hát inkább az mtv néztem a legjszivesebben eddig és ráadásul minden harmadik zene magyar, ami rohadtul idegesít mert ha valami magyar koppintását szeretnék meghalgatni egy külföldi zenének úgy mond "feldolgozástát" akkor megnézem a viván de most már az mtv-n is ugyan az a gagyiság van minta a viván!!!!! + még jönnek majd amgyar műsorvezetők akikel nem személyes a problém hanem magyar müsorvezetö =magyar műsor szerkesztővel gondolom és tutti hogy semmi értelmesett nem fognak összehozni se trl se mtv-lick semmi nem lesz már!!!!!!!!!! volt 1db angol akár 30 percnél tovább nézhető csatorna és elb****ták és a magyar szinkron borzaztó!!!!! ha annnyira nem beszél senki angolul az országba akkor feliratozzák olvasni már csak tudnak az emberek, és így leglább más is nézheti a müsort nem csak az aki tud magyarul. és képzelem hogy majd milyen hebegés habogás lesz az élő díjkiosztókon teljes ócska gagyira fog menni az egész, könyörgöm csinálják vissza ha itt székel a viacom magyarországon attól még nem kell magyar mtv senkinek. azt hogy itthon mi van midenki tudja a viváról.
NEM KELL MAGYAR MTV!!!!!!!!!!!!!!!!!!
senkit nem akarok ezzel megsérteni, és remélem mások nevében is beszéltem. az én személyes környezetemben azok az emberek akik néha néha ránézntek az mtv- re szabad idejükben szintén ezek a véleményen vannak.